זה או זה?

O r c h i d

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo97.gifזה או זה?../images/Emo96.gif../images/Emo97.gif

[היה לי משעמם אז רציתי לעהלות איזה משחק בפורום
] חוקים אני נותן שתי אפשרויות[למשל: מחשב או טלוויזיה], מישהו צריך להגיב להודעה כשבכותרת הוא כותב מה הוא מעדיף מבין האפשרויות, ובתוכן לנמק, ולתת עוד שתי אפשרויות חדשות. כך המשחק נמשך בשרשרת עד שנמאס והוא כבר לא קופץ. והאפשרויות הראשונות: מייקרוסופט או אפל?

מוכרת לי השאלה הזו ../images/Emo3.gif

מייקרוסופט (אפל שחצנים, בעיקר ג'ובס) גיטרה חשמלית או קלאסית?

Mr Pig

New member
פלסטי P:

כי אפשר להסניף אותו. לגסוס לאט ולמות זקנים או לסבול מעט ולמות קצת לפני זה?

Wing Chan

New member
לקפוץ ממטוס

נראה אחד הדברים הכי מגניבים שקיימים שעון מחוגים או עם מספרים כאלה?

דיגיטלי

כמובן שאפשר לקרוא שעון אנלוגי, והוא יותר מדויק כשעון יד אבל חיים בזמן המודרני, לא? תיק גב עם שני רצועות או תיק "סטודנטים" עם רצועה אחת??

mr Zebra DS

New member
שתי רצועות

יותר נוח לגב והורס אותו פחות (מה אני אעשה יותר מידי זיבולי שכל מבת דודה שלי והנה אני הולכת עם תיק גב ושתי הרצועות על הכתפיים) פלאפון או טלפון?

Nimst

New member
האש פאפיס

בגלל הכלבים, ובגלל שנייק סתם מגעילים. יום שישי או יום שבת?

MajorWinters

New member
יום שישי

בגלל יום שישי בבוקר, שאתה קם כי יש לעשות דברים, אבל אתה יודע שהם גם לא יהיו ארוכים מדי. בגלל ימי שישי בצהריים בחורף, הזמן הכי רומנטי שאני מכיר. בגלל יום שישי בלילה, כי יוצאים עם החבר'ה. באטמן או סופרמן?

Wing Chan

New member
באטמן כמובן

סופרמן סתם מעפן "אני הכי חזק ואני מנופח בלה בלה בלה אני הולך עם תחתונים בחוץ וטייטס כמו אהבל בלה בלה והדבר היחיד שיכול להרוג אותי זה איזה אבן ירוקה מזדיינת" באטמן הכי כלי, אפילו רק בגלל הבאטמוביל ובגלל כול הגאדג'טים האלה שלו אוזניות שמתלבשות על האוזן או כאלה שדוחפים פנימה?

כל האוזן, כמובן.

גם לא נופל כל הזמן, גם מחמם את האוזן כשקר ובאופן כללי הרבה יותר נוח. תה או קפה?

MajorWinters

New member
מערכת יחסים...

אבל יש תקופות אני מניח רורי גילמור או לורליי גילמור?

Nimst

New member
קפה ../images/Emo96.gif

ללא שום ספק ואין שום שאלה. מסעדה או בית קפה?

מסעדה

תמיד אפשר להזמין שם קפה, אין הרבה בתי קפה עם תפריט רציני של אוכל... מטריה ומעיל קל או מעיל עבה עם כיסוי ראש?...

למעלה