גופיה ומכנסיים קצרים. (כן. זה אחד הדברים הכיפיים, מניסיון.) ספר או סרט? (שרה"ט, נגיד)
W Wing Chan New member 21/2/06 #29 גופיה ומכנסיים קצרים. ../images/Emo9.gif (כן. זה אחד הדברים הכיפיים, מניסיון.) ספר או סרט? (שרה"ט, נגיד)
גופיה ומכנסיים קצרים. ../images/Emo9.gif (כן. זה אחד הדברים הכיפיים, מניסיון.) ספר או סרט? (שרה"ט, נגיד)
ל לולו המשוגע New member 21/2/06 #32 אף אחת../images/Emo60.gif אני לא סובלת בנות גילמור [רק לפעמים אני מחבבת את זה ואז אני מתעצבנת עליהן/ם כי זו סדרה מעצבנת ואז אני לא סובלת מחדש] אבל אם צריך לבחור.. וול, לורליי, כי לרורי אני רוצה לדחוף כפכף ללוע 'השחר העולה' או 'נוטלה'?
אף אחת../images/Emo60.gif אני לא סובלת בנות גילמור [רק לפעמים אני מחבבת את זה ואז אני מתעצבנת עליהן/ם כי זו סדרה מעצבנת ואז אני לא סובלת מחדש] אבל אם צריך לבחור.. וול, לורליי, כי לרורי אני רוצה לדחוף כפכף ללוע 'השחר העולה' או 'נוטלה'?
W Wing Chan New member 21/2/06 #34 השחר כי זה אולדסקול. נוטלה זה לאשכנזים. :E לבעלי\בעלות שיער ארוך: פזור או קוקו?
T Tiki Torch New member 22/2/06 #40 כמובן שפנטזיה כי ימי הביניים מלאי הקסמים והדרקונים עדיפים הרבה יותר על מד"ב למרות שגם זה נחמד כחול או בננה?
כמובן שפנטזיה כי ימי הביניים מלאי הקסמים והדרקונים עדיפים הרבה יותר על מד"ב למרות שגם זה נחמד כחול או בננה?
א אדםלבארי New member 22/2/06 #41 אה? כנראה שעת לילה מאוחרת... איך אפשר לענות על דבר שכזה... כחול אני מניח שיחות במסנג'ר... אחד על אחד או שיחות ועידה?...
אה? כנראה שעת לילה מאוחרת... איך אפשר לענות על דבר שכזה... כחול אני מניח שיחות במסנג'ר... אחד על אחד או שיחות ועידה?...
א אדםלבארי New member 22/2/06 #44 פסימיות אופטימיות זאת סתם אשליה, פסימיות זאת המציאות. מיטה של ורדים או המפלצת מתחת למיטה? (בון ג'ובי לעומת מטאליקה )
פסימיות אופטימיות זאת סתם אשליה, פסימיות זאת המציאות. מיטה של ורדים או המפלצת מתחת למיטה? (בון ג'ובי לעומת מטאליקה )
ד דיידי New member 22/2/06 #45 מיטה של ורדים אין צורך להסביר... מה החלק המשובח יותר של הקרמבו- הקרם או העוגיה?
א אדםלבארי New member 23/2/06 #48 הייתי רוצה לנסות ברווז באמבטיה... אבל אני מניח שאולי לא... לא אהבתי את הדגים בסחנה... ... אנשים שמדברים לאט מדי או מהר מדי?...
הייתי רוצה לנסות ברווז באמבטיה... אבל אני מניח שאולי לא... לא אהבתי את הדגים בסחנה... ... אנשים שמדברים לאט מדי או מהר מדי?...
א אדםלבארי New member 23/2/06 #51 אח, זה קשה אם סטינג נחשב רוק, אז רוק (הוא בהחלט לא מטאל...) ונמשיך בכיוון הזה within temptation או nightwish?
אח, זה קשה אם סטינג נחשב רוק, אז רוק (הוא בהחלט לא מטאל...) ונמשיך בכיוון הזה within temptation או nightwish?