KISS THE COOK!

Bakura

New member
../images/Emo96.gifKISS THE COOK! ../images/Emo23.gif../images/Emo71.gif

בוחע D: שלום אנשות פורום בליץ'~ הנה נפתחת לה תחרות חדשה, וכולכן מוזמנות להשתתף~ אז.
על מה התחרות? התחרות היא תחרות ציורים שאני ויוני יסדנו, והיא לא קשה כלל וכלל. כל שעל המשתתפת לעשות הוא לצייר את אחת מדמויות בליץ' (מומלץ צ'אדו,איצ'י, סוי או יורואיצ'י, כי אז יהיהיותר קל לשחד את השופטות~) בסינר (רצוי עם כיתוב מגניב או בצורה עיצובית מעניינת). תשובות לשאלות מראש ^_^
למה סינר? כי ככה אני ויוני החלטנו D: וגם כי זה חמוד לחלוטין.
כמה זמן יש לנו? שבוע וחצי פחות או יותר, צריך להגיש ציורים עד 14:00 בראשון בפברואר. :}
איך נערכת ההצבעה? ביום ההצבעה כולן יפרסמו את הציורים שלהן בצורה מסודרת בשרשור, וכל מי שירצה להצביע להם תשים
~ יש להצביע רק פעם אחת. אני ויוני לא נצביע ככה, אלא תראו את תשובתינו בסיכום התחרות שתתפרסם גם עם ביקורת לציורים. אז מי שלא רוצה ביקורת שלא תשתתף.
הקולות שלי ושל יוני שווים שניים כל אחד, כי אנחנו שופטות ואנחנו מעגניבות.
למה הקולות שלך ושל יוני שווים שניים, זה לא פייר! כי אנחנו ייסדנו את התחרות, תתמודדו, קוטריות D: הבהרה הציור חייב להיות מקורי לחלוטין. אסור להעתיק פוזה מתמונה ולהלביש את הדמות עם סינר או לצייר סינר על תמונה קיימת. בהצלחה לכולן
אנא הצהירו על השתתפותכין ב"אני!" שישורשר לכאן :}~

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הציור שלי, למשל ~ ^_^

איצ'יגו ^_^ (יבורך תפוז על היכולת לשים עד 500 KB~)

Neshonben Momo

New member
אני ! ../images/Emo58.gif60

היטסו מבשל לעצמו כי אין לו הינה שתבשל לו כי היא בקומה ! ;-;

Neshonben Momo

New member
בעצם לא T_T

כי אני לא לדעת איך מציירים את השיער שלו.אז איקאקו מנסה לבשל ויומיצ'אן צוחק עליו. 3>

coral chan

New member
הוא שר החינוך!!!!!1111 ../images/Emo210.gif../images/Emo64.gif

פחעעעע מאיר שטרית שר החינוך פחעפחעפחע~XD

coral chan

New member
זה עדיף על פני לימור לבנת../images/Emo210.gif../images/Emo64.gif

שאפילו סימה תיכון י_______י באקא.

eyoko

New member
אני אולי =]

אם אספיק \ אם יהיה לי סורק~ דר"א - זאת רעות ^^~ [shui chan]