אני אנסה אבל סביר להניח שאני אפרוש ^^
K keep smiling New member 21/1/06 #16 אני.../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif חושבת לפחות.
R RaVeN IYI New member 21/1/06 #17 רייבן גם D: אבל אני חוזרת בי אם אני לא אוכל @@;; XD ואין לי סורק !!1 ;-; אז אם אני לא אוכל לסרוק אני גם פורשת XD מיאו~
רייבן גם D: אבל אני חוזרת בי אם אני לא אוכל @@;; XD ואין לי סורק !!1 ;-; אז אם אני לא אוכל לסרוק אני גם פורשת XD מיאו~
C coral chan New member 21/1/06 #20 זה כל כך חמווווווווווווווווד ^O^ זה באמת חמוד,ומשעשע,וחמוד וחמוד וחמוד וחמווווד X3 זה באמת הצליח להצחיק אותי D:
זה כל כך חמווווווווווווווווד ^O^ זה באמת חמוד,ומשעשע,וחמוד וחמוד וחמוד וחמווווד X3 זה באמת הצליח להצחיק אותי D:
A anime4ever New member 22/1/06 #28 זה לפני שהלכתי לבצפר רשמתי את זה.. ובקשר לכתובת..^^; מה שעלה לי הראש מתי התקנתי את המסן
V Vivi Sparrow New member 22/1/06 #31 הממ, ../images/Emo125.gif זה שאת האוקא של באקי, זה לא אומר שהיא תתן לך לנצח. ^_^
E Envious New member 23/1/06 #38 איך את מעיזה !~! רדי על ברכייך שפחה ~! קודם כל אני לא האוקא של ענבר T_T ;_; אני האוקא של מיטל!~ והיא הסאמא היחידי וזהו :X
איך את מעיזה !~! רדי על ברכייך שפחה ~! קודם כל אני לא האוקא של ענבר T_T ;_; אני האוקא של מיטל!~ והיא הסאמא היחידי וזהו :X
B Bakura New member 23/1/06 #40 ../images/Emo96.gif לכל המשתתפות D: ציור בשבילכן, והמון בהצלחה ^+^ נתראה בראשון לפברואר :}