או-קייי....

ואם כבר, אז עוד כמה דברים:

אקסל התראיין אתמול לרדיו ודיבר על כמה דברים. הוא דיבר על ההופעה האקוסטית שהם עשו בהפתעה והוא ציין ש"זה הדבר הכי חכם שעשיתי ב10 השנים האחרונות". הוא גם ציין שזה דומה להופעה האקוסטית שהם ביצעו ב1987 [אחלה הופעה! הביצועים משם כאלה מצחיקים]. חוצמזה הוא דיבר גם על ה"תקרית" שהייתה לו במועדון עם טומי הילפינגר. הוא הזיז לחברה של הילפינגר את השתיה, והילפינגר תקף אותו. מאוחר יותר האבטחה העיפה אותו מהמועדון. אקסל אומר שזה הדבר הכי סוריאליסטי שקרה לו. הראיון הסתיים ברוח אופטימית במיוחד: DJ: The cd is coming out later this year? Axl: Yes, absolutely.
אפשר לשמוע את הראיון כאן- http://www.kroq.com/kevinandbean/sounds.html ועכשיו, לגבי ה"תקרית" הזו עם טומי הילפינגר: הוא נצפה נזרק ממועדון צועק ובועט אחרי המריבה הקטנה עם אקסל. מי שמכיר את הבעיות של אקסל מהימים ההם, בטח יהיה קצת המום איך אקסל נשאר רגוע ולא הגיב, ולא נזרק בעצמו מהמועדון.... בHere today, Gone to Hell, נכתב: "להילפינגר היה מזל שהוא מצא את אקסל במצב רוח טוב וסולח. אקסל היה ג'נטלמן והיה לו את ההיגיון לא להגיב, כי הוא היה יכול לגרום להילפינגר נזק רציני. אקסל מילא דו"ח משטרתי ומאוחר מכן הקדיש את השיר "Youre Crazy" ל"חברי הטוב טומי הילפינגר". ולסיום, תמונה של אקסל ורוסריו דוסון מהיומולדת שלו [ההופעה האקוסטית]. שבת שלום!

לא יודע אם אתם מבינים...

אבל אנשים משתנים עם הגיל, והוא בן 44 אם אני זוכר נכון.

נכון,

אבל זאת לא הזיקנה שעשתה אותו לכזה מוזר. דווקא אני יכולה לתאר אותו בתור גבר נאה שמשתבח עם השנים, אם הוא לא היה מזיק לעצמו. חבל.. :\

Lady in red2

New member
גם בגיל 44 אפשר להראות טוב

פשוט צריך לשמור על המראה והגזרה. הסולן של דפש מוד בדיוק באותו גיל ותראו איך הוא נראה

Dug E

New member
נו מה זה משנה איך הוא נראה

נקווה רק שיביא לנו מוסיקה איכותית כמו פעם (אני אישית מזה לא אופטימי
).

Lady in red2

New member
לא, אבל זה מוסיף להנאה ../images/Emo98.gif

יותר כיף לראות את הקליפים ככה, ואני מתארת לעצמי שגם את ההופעות...

izzys

New member
../images/Emo105.gifאקסל לא יפה!

הוא סקסי, כל מי שעומד על במה וצורח פתאום מתמלא סקס אפיל.

נכון. לא חייבים להיות יפים...

הסולן של ארוסמית, שאני לא זוכר את שמו, מכוער משהו פחד אבל הוא משגל כל יום כל היום :X כל מי שכוכב רוק מצליח אז רוצים לשכב איתו -_-

אוי הוא באמת נוראי../images/Emo3.gif

אבל יש לו קול אדיר וגם מיק ג'אגר, הוא פשוט זוועתי......

Lady in red2

New member
אבל זה משהו אחר

סטיבן טיילור מלכתחילה לא היה אטרקטיבי במיוחד. אקסל היה סקסי בטירוף ופשוט חבל שהוא לא שמר על המראה שלו.

המוזיקה זה הכי חשוב.

ואני דווקא אופטימית אחרי ששמעתי את השירים החדשים
אבל שמע, המראה מוסיף להנאה, אין ספק. ובעיני אקסל היה ועודנו מושך ביותר

למעלה