../images/Emo32.gifשל השבוע האחרון../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif
היי
בטח שמתן לב שלא הייתי פה שבוע בערך [מיום ראשון עד יום.. שישי
]. ואם לא אז אני פה כדי להזכיר לכן! בכלמקרה, הייתי בקיבוץ משאבי שדה בדרום, במחנה אימונים של שבוע [של קראטה
]. והיה כלכךךךךךךךךךךךךך מעולההההה אלוהים
אין. נהניתי כלכך. נסענו ביום ראשון בבוקר מפ"ת ובדרך אספנו אנשים מראשון ושוהם [שהם חלק מהבצפר שלנו]. הממ כן. אני חייבת לציין שאנשים משוהם זה פשוט.. לא חוקי. הם כלכך יפים. איפה הייתי? ביום הראשון. אחרי עצירה בדרך הגענו בערך ב-11 וחצי לקיבוץ וב-12 וחצי היתה ארוחת צהריים [הערת הכותבת - האוכל בקיבוץ זה זוועה. לא אכלתי 5 ימים!]. אח"כ היה אימון ראשון שהיה משהומשהו. בכלל כל האימונים היו ממש טובים חוץ מהקטע שהתאמנו על פרקט ועכשיו כל הרגליים שלי יבלות
ביום השני התחילו הבחילות בוקר שלי [כל בוקר היתה לי בחילה ממש ממש נוראית. לא יכולתי לזוז] אבל גם היה כיף. בלילה בין היום ה-2 לשלישי אאל"ט היתה הקפצה ב-1 ועשינו תחנות ומשימות עד 3 [לי לקח שעתיים. אופס
]. קמנו ב-7 לאימון בוקר בבריכה שגם, היה ממש טוב. ואז היו עוד הרבה אימונים וזה.. לא משהו מיוחד. שלשום היו המבחנים ועברתי בשלום את המבחן [חוץ מכמה שריטות ופצעים שדיממו אותי]. מבחינת פציעות גם לא חסר לי
. יש לי יבלות ברגליים, 2 חתכים מגעילים ברגל שמאל, 4 סימנים כחולים וכואבים ברגל שמאל, 3 בימין, חתך בימין, חתך במרפק ימין, סימן כחולסגולירוק בסנטר [דפקתי תסנטר בפרקט. אל תשאלו איך.], דיממתי מהאף ביום השני וגם כולי תפוסה בטירוף. אבל היה כלכך שווה. ואני חייבת להראות לכן משהו.
http://www.nevateam.com/teicher/gashku2005/Amir/slides/DSCN0297.html הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי. באמת. ונחשו מה? הוא משוהם!
[טוב שלא התמכרתי לתמונה..] ואתמול.. ביוםהולדת. החברים שלי לקחו אותי לעזריאלי ועשו לי פעולת יוםהולדת [ככה זה כשכל החברים שלך בצופים ><]. אבל היה מצחיק ומגניב וקיבלתי הרבה תחתונים :X והיה לי כיף
טוב.. נראה לי שסיימתי לזיין את השכל פה
אה בעצם לא. הילע! מזלטוב
מצטערת שלא הייתי פה ביוםהולדת שלך. ועכשיו באמת סיימתי. ביי