|סלטירקות|

קמימונת

New member
אהה בהצלחה!!

קבוצה רק של בנים?
בשמו"ץ יש כל כך קצת בנים שלא נראה לי שאי פעם יצליחו להרכיב קבוצה רק של בנים באותה שכבה
ומדריכים זה עוד יותר! עד עכשיו לא היה לי מדריך!
בכל מקרה, תהני והמון המון בהצלחה!

באמת?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אצלנו אין מחסור במין מסוים
עד עכשיו לא היה לך מדריך?! פיייי איזה באסה... באיזה כיתה את? ותודה

קמימונת

New member
אני עולה לכיתה ח'..

שזאת תהיה השנה הרביעית שלי בתנועה, ואני גם יחשב כבר לבוגרת בתנועה, ועד עכשיו היו לי רק מדריכות! אם לא יהיה לי מדריך בן אני יישתגע כי חייבים איזשהו שינוי!!
וגם בלי קשר זה מעצבן.. אני דווקא חושבת שיהיה לי מדריך השנה.. הלוואי!
ו..ו.. אפשר לתת לך עצה קטנה להדרכה מנקודת מבט של חניכה?
*מנסה שזה לא יישמע כאילו אני עושה את עצמי מבינה*

אממ..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני הייתי 6 שנים חניכה, אבל כן, את יותר ממוזמנת לתת לי עצה

קמימונת

New member
חח טוב ../images/Emo6.gif

פשוט השנה, מה שהפריע לי במדריכות שלי זה שתמיד בפעולות הן היו סבבה, אבל בטיולים לפעמים היה קקה איתם. ומדוע?? כי הן התייחסו אלינו בצורה של "אתם יותר קטנים מאתנו, אז עופו מאיתנו כי אנחנו גדולות. ואם עוד לא הבנתם אז אנחנו פה בשביל החברים שלנו, לא בשבילכם!" וזה היה מבאס..
(כאן מגיעות הדוגמאות שאין טעם לכתוב...) אז העצה היא.. היא.. שפשוט אל תהיי כזאת!
אבל אני יודעת שתהיי מדריכה מעולה!
שוב, בהצלחה!

אממ,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אולי זה נשמע מגעיל להגיד, אבל בצופים זה לא ככה
אז אין לך מה לדאוג לחניכים שלי..חח... ואני מקווה שהשנה יהיה לך מדריך או פשוט מדריכות טובות יותר

אממ זה אומר,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שמדריך אף פעם לא יתן לחניך את התחושה שהוא פה בשביל עצמו ובשביל החברים שלו ולא בשביל החניכים. פשוט לא יקרה... בשביל טיולים עם החברים יש טיולי שכב"ג.

קמימונת

New member
מגניב..

אבל לא ממש התכוונתי שהן עושות את זה בכוונה, לא יודעת לפעמים יש הרגשה כזאת קצת אבל אני בכל זאת אוהבת אותן חח
אהה וסליחה שהייתי חוצפנית..

אממ..מה?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

חח מזתומרת סליחה שהייתי חוצפנית? את לא צריכה לפחד לדבר איתי או משו.. אני לא אנשך אותך... להגיד את הדעה שלך זו לא חוצפה

באיזה תנועת נוער את?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

וגם אצלנו יש ג'ריקנים, זה בסדר... עזרה ראשונה החובש לוקח.

Galadriel 3000

New member
וופס נדחפתי לשיחה לא לי?

אני לא בתנועת נוער. בטעות דיברתי על טיולים של בצפר |מסמיק|

../images/Emo32.gifשל השבוע האחרון../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

היי
בטח שמתן לב שלא הייתי פה שבוע בערך [מיום ראשון עד יום.. שישי
]. ואם לא אז אני פה כדי להזכיר לכן! בכלמקרה, הייתי בקיבוץ משאבי שדה בדרום, במחנה אימונים של שבוע [של קראטה
]. והיה כלכךךךךךךךךךךךךך מעולההההה אלוהים
אין. נהניתי כלכך. נסענו ביום ראשון בבוקר מפ"ת ובדרך אספנו אנשים מראשון ושוהם [שהם חלק מהבצפר שלנו]. הממ כן. אני חייבת לציין שאנשים משוהם זה פשוט.. לא חוקי. הם כלכך יפים. איפה הייתי? ביום הראשון. אחרי עצירה בדרך הגענו בערך ב-11 וחצי לקיבוץ וב-12 וחצי היתה ארוחת צהריים [הערת הכותבת - האוכל בקיבוץ זה זוועה. לא אכלתי 5 ימים!]. אח"כ היה אימון ראשון שהיה משהומשהו. בכלל כל האימונים היו ממש טובים חוץ מהקטע שהתאמנו על פרקט ועכשיו כל הרגליים שלי יבלות
ביום השני התחילו הבחילות בוקר שלי [כל בוקר היתה לי בחילה ממש ממש נוראית. לא יכולתי לזוז] אבל גם היה כיף. בלילה בין היום ה-2 לשלישי אאל"ט היתה הקפצה ב-1 ועשינו תחנות ומשימות עד 3 [לי לקח שעתיים. אופס
]. קמנו ב-7 לאימון בוקר בבריכה שגם, היה ממש טוב. ואז היו עוד הרבה אימונים וזה.. לא משהו מיוחד. שלשום היו המבחנים ועברתי בשלום את המבחן [חוץ מכמה שריטות ופצעים שדיממו אותי]. מבחינת פציעות גם לא חסר לי
. יש לי יבלות ברגליים, 2 חתכים מגעילים ברגל שמאל, 4 סימנים כחולים וכואבים ברגל שמאל, 3 בימין, חתך בימין, חתך במרפק ימין, סימן כחולסגולירוק בסנטר [דפקתי תסנטר בפרקט. אל תשאלו איך.], דיממתי מהאף ביום השני וגם כולי תפוסה בטירוף. אבל היה כלכך שווה. ואני חייבת להראות לכן משהו. http://www.nevateam.com/teicher/gashku2005/Amir/slides/DSCN0297.html הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי. באמת. ונחשו מה? הוא משוהם!
[טוב שלא התמכרתי לתמונה..] ואתמול.. ביוםהולדת. החברים שלי לקחו אותי לעזריאלי ועשו לי פעולת יוםהולדת [ככה זה כשכל החברים שלך בצופים ><]. אבל היה מצחיק ומגניב וקיבלתי הרבה תחתונים :X והיה לי כיף
טוב.. נראה לי שסיימתי לזיין את השכל פה
אה בעצם לא. הילע! מזלטוב
מצטערת שלא הייתי פה ביוםהולדת שלך. ועכשיו באמת סיימתי. ביי

למעלה