שרשור הפרק היומי

../images/Emo12.gif יס פישלו בפרומו

הפרומו ששודר אחרי הפרק לא היה לפרק הבא !!!

dht160

New member
בנימת הזדהות אישית

עברתי שנה שעברה משבר חברתי נורא גדול בחיים המציאותיים והרבה פעמים מצאתי נקודות השדהות בכל דרמות הנעורים האלה ובעיקר ב THE O.C. ששמעתי היום את לוק אומר "ברגע שתוכל להבין שהמצב לא יוכל לחזור לקדמותו תוכל להמשיך האלה" זה פשוט סיכם לי את כל היציאה מהמשבר שהייתה רק לפני חודש. אני רק מצטער שלא יצא לי לשמוע את זה הרבה קודם. אולי זה היה קורהיותר מהר גיא

F U N K Y GLOW

New member
פרק טוב ../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo60.gif

ככל פרק! ושכחת לשים תקציר: Anna announces that she is leaving Newport to go back to Pittsburgh, which leaves Seth feeling saddened and guilt-ridden. Legal troubles brew for Caleb and Kirsten while Sandy works to solve them. Luke and Julie's secret romance is getting harder to contain, and Theresa brings a bit of trouble from Chino to the O.C. אהבתי . ציטוטים : Julie: Luke, is just here to defrag my hard drive. Seth Cohen: I can't believe I caused a girl to leave the state... the county, maybe, sure. Luke: You look so hot! Julie: Not here Luke, behave. Luke: I know, it's just... your ass!

../images/Emo7.gifאנה

אבל...אבל...למה?! היא הייתה כזו מאגניבה כזו..!! בלעט.. קיצור היה פרק חמוד, מריסה הייתה מטומטמת(כמו תמיד),תביני כבר שהוא לא רוצה!! תביני!!! ריאן היה סתם חסר מילים/מהורהר,כמו תמיד..חעחע :) סת' היה מצחיק אבל לידעת-תחליט כבר-אנה או סאמר?? הבנתי שהוא אמר לסאמר שהוא אוהב אותה ,אבל הוא לא היה רודף ובוכה אחרי ידידה שלו שלא תעזוב..היו שם רגשות אז מסכנה סאמר..

ayala65

New member
מסכנה אנה...חולה עליה...!

אבל הפרקים האלה אני לא כ"כ אוהבת..לא הפרק הזה ולא הפרק הקודם...=\ הכל נראה מוזר...פתאום יש בלגנים כאלה לא קשורים...לא יודעת מה קורה- בהתחלה הכל היה כ"כ ברור עכשיו הם סתם מורחים עונה...=\ זאתי דעתי...=\

C A R I S M A

New member
אם כבר מדברים על אנה...

ידעתם שהיא משתתפת בקליפ? קוראים לשיר bad day והוא של דניאל משהו.....

ShiRaN283

New member
כן נכון גם אני ראיתי

ולא הייתי בטוחה .... אבל בדקתי באינטרנט וזאת היא 100% היא דוגמנית או משהו כזה..

FeLiPe Te Amooo

New member
שאלת ספוילר

תרזה לא תחזור? ומהפרק הבא ריאן ומריסה חוזרים להיות יחד?

תשובה../images/Emo58.gif

תרזה עזבה ולא תחזור בכמה מהפרקים הקרובים אבל היא תחזור לקראת סוף העונה. לגבי ראיין ומריסה- הם חוזרים רשמית רק בפרק 24 אבל כבר מהפרק הבא הם ביחד (לא רשמית ביחד, אבל בערך ביחד)

למעלה