שרשור הפרק היומי

LemonLimeLilach

New member
היו כמה קטעים מצחיקים

(במיוחד עם סת' אבל מה חדש) אבל לוידעת, יותר מדי התמקדות בריאן ותכל'ס לא אכפת לי ממנו בכלל וגם לא מתרזה ומצידי שייזרק לבריכה כל פרק, זה מגיע לו אם הוא שוכב אם הארוסה של חבר ילדות שלו, כאילו... כמה מפגר אתה צריך להיות? ואחרי זה אתה מתפלא שמריסה לא סומכת עליך? אפחד לא צריך לסמוך עליך. אי פעם. פחות מדי סת' וכמעט בלי סאמר = אכזבה. כל הקטע עם אנה... מהיר מדי. "אני עוזבת". יום למחרת "אני עוזבת מחר". תנו לנו לעכל לפחות, זה נראה לא אמיתי כל המהירות הזאתי. לא הבנתי למה ג'ולי ולוק היו בכלל במסיבה. ואני אוהבת שמראים לנו את סנדי וקריסטן בתור דמויות של עצמם ולא רק בתור ההורים של סת', זה נחמד שיש להם סיפור ואנחנו מקבלים מבט אל החיים שלהם ולא רק אל "הזקנים האלה". זה מהנה.

"הזקנים האלה"

בפרקים הראשונים ההורים של סת' נראו די מיותרים- הורים חמים, תומכים ואוהבים, עם זוגיות מושלמת ולב רחב. איכס. עכשיו הם הרבה יותר מעניינים, אבל בגלל שפספסתי כמה פרקים, שמישהו יסביר לי מה הסיפור המשפטי עם כיילב? מה הוא עשה הפעם? סת'- שולת, 100מם, תעשה לי ילד! בהחלט מוציא החוצה את הפקצה שבתוכי. והוא מתלבט בין שתי בחורות מקסימות. זה מאוד חמוד, איך שהוא, אנה וסאמר הפכו לשלישיה כל כך קרובה. בקרוב האורגיה? ועכשיו ברצינות- אנה באמת עזבה מהר מדי. פתאום התחלתי לאהוב אותה, עם כל שפת הגוף המוגזמת שלה וסגנון הלבוש הדודתי. ריאן- אם הוא אוהב את הבחורה הזאת, אז זה באמת היה שווה את ההתכסחות עם הארוס. אבל היחסים ביניהם מאוד לא ברורים. בכלל, כל מה שקשור בריאן הוא נורא אנמי ומקושקש. מריסה- הולכת ונדחקת לשוליים, בקושי מופיעה ב"סצינות חברה'" משותפות, נדמה שהיא וסאמר כבר לא קרובות כמו פעם. אומרים שמישה ברטון ביחסים מחורבנים עם כל השחקנים האחרים. די רואים את זה בסדרה. מבאס ת'תחת.

ayala65

New member
למה כל אחד שמגיע לסידרה

חייב להסתכסך עם כל העולם?! היה עם שאנון ועכשיו עם מישה...

ayala65

New member
וחשבתי שאני היחידה שממש נמאס לה

מהבלבולי מוח של ריאן. האיש פשוט מתוסבךךך מה הבעיה שלו?! לא יודע מה הוא רוצה?! שיתרחק כבר מכולם ו*יניח להם לנפשם*

Danielushhhh

New member
לא אהבתי אותה בכל מקרה

מבחינתי היא היתה סתם נדחפת בין סת' וסאמר גם היא וסאמר לא מתאימים

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק של אתמול ../images/Emo3.gif

איזה עצוב שאנה עזבה... והכי מבאס שהמכתב נרטב והיא לא אמרה לסת' את מה שהיא כתבה (חוץ מזה שהיא אמרה שהיא אוהבת אותו בתור חבר.. כן בטח..) ריאו ותרזה יצאו ממש מגעילים בפרק הזה..שהם שכבו..ובכלל אדי בא לריאן ושאל אותו אם הוא שכב עם תרזה והוא הבין שזה הרגיז אותו והוא עדיין שכב איתה..בעע נגעלתי שלוק אמר לג'ולי משהו על התחת שלה...
בקיצור היה פרק נחמד ..

ראיתי תפרק לפני חודש אז אנילא זוכרת

כל כך מה היה אבל אם זה הפרק שאנה עוזבת אממ זה היה עצוב אבל לא כל כך כאילו אהבתי אותה אבל יותר טוב שהיא בחוץ ואממ ריאן ותריזה ממש ממש עיצבנו אותי כשהם שכבושנאתי תקטע הזה

ne1990

New member
אנשים זה רק אני או ש...

הדמות הראשית בסדרה היא בעצם סת' המדהים ולא ריאן?

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo45.gif

אני איתך... גם אני חושבת שסת' כפרהה עליווו דמות ראשית בהחלטטט יותר מריאן איזה פרק היה אתמוללל!!!!!!!!!! הוא כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני רוצה את סת'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אנה עזבה?אוףף ממש אהבתי אותה היא הייתי דמות סוף סוף לא בלונדינית(מבחינה פיזית כן אבל...הבנתם)

LemonLimeLilach

New member
בהחלט וטוב שככה

הדמות של ריאן מעצבנת בדיוק כמו מריסה. נראה לי שהמעריצים פשוט אהבו את אדם ברודי, והיוצרים קלטו את זה.

nina361

New member
יותר טוב שאנה עזבה

מההתחלה סת' רצה את סאמר ואנה הייתה אמורה לעזור לו.. ואז היא התאהבה בו והחליטה שהיא רוצה לצאת איתו.. אז מה היא נעלבת כשהוא מפרלטט עם סאמר?? מההתחלה היא הייתה אמורה לשדך בייניהם ואז נדחפה..

JoHnYmYsTeR

New member
עכשיו ראיתי את הפרק במלואו...

פרק ממש ממש נחמד... קלי רואן ופיטר גלאגר משחקים פשוט מעולה,סנדי כהן וקירסטן כהן הם הדמויות המועדפות עליי בסדרה.. שוב ריאן הולך מכות... די נו תשברו את השגרה.. הם אף פעם לא יכולים להושיט זרת ולהגיד שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם?! ישר בוקסים.. מריסה .. שוב .. אין לי מושג מה היא עושה בסדרה...שמו לב יותר לאנשי קייטרינג מאשר אליה.. ו...אנה
איזו באעסה שהיא עזבה...אהבתי מאוד את הדמות שלה...וזה שהיא כל פעם עוזרת לסת'...חבל שהיא עזבה... פרק נחמד לאללה...

Danielushhhh

New member
וואו../images/Emo12.gif

פרק העזיבות ושתיהן משמחות אוי
גם תרזה וגם אנה ולמרות שאנה עזבה היה עצוב

AGENT SHESH

New member
איזה מספר פרק זה היה..?

והקטע של ריאן ותרזה היה מזה לא מתאים, אני מקווה שהוא ומריסה יחזרו עכשיו, בטח חלקכם יודעים את התשובה כבר... בעסה שאנה עזבה, עד שהתחלתי לחבב אותה היא עוזבת?

למעלה