שרשור יום ראשון!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשרשור יום ראשון!../images/Emo222.gif../images/Emo124.gif

Wake Up!!!~ היי לכולן! החלטתי לפתוח שרשור יום ראשון,שכל אחת תספר איך עבר עליה היום,ואת השאלה,לשלב עם הפינה שלי.
השאלה היומית
פלאפונים-האם חשוב שיהיה לי פלאפון משוכלל וחדשני? אם כן ואם לא-למה?

MadBerry

New member
יום ראשון ../images/Emo9.gif

אז איך עבר עליי היום? בהתחלה לא משהו - באתי לבי"ס והרגשתי לא טוב - אבל אז הלכתי לסבתא שלי וביליתי איתה את היום
זהו
וגם בשאלה היומית אני אקצר, ואגיד שלא, אלא אם כן מדובר באדם שבאמת מכור לכל הגאדג'טים האלה; כל הפונקציות ששמים בתוך הפלאפונים די מיותרות. כל מה שאני צריכה זה פלאפון שעובד, עם מצלמה ונגן לשמיעת שירים. שבוע טוב

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif יום נחמד ונטול מתמטיקה ../images/Emo6.gif

כןכן, התבטלו שעתיים מתמטיקה
וויפי אבל מבאס שיש מחר שלוש שעות ברצף משעת אפס של מתמטיקה
ווווו.. גם העבירו לנו את כימיה לשעת אפס ביום ראשון ויש לנו פאקינג 3 שעות אפס בשבוע!!!
ארגגג אממ, ב12 בלילה יובלון התקשר אליי להגיד לי יום אהבה שמח
חמווד ואנחנו עוד מעט יוצאים
בקשר לשאלה היומית בתכלס, המטרה העיקרית של פלאפון היא יצירת קשר ממקום מרוחק או משהו. כמו שליאת אמרה אותי אישית מספק פלאפון שעובד כמובן עם מצלמה טובה ונגן מוזיקה עם הרבה מקום. זה ברור שמאוד נחמד שיש את כל האפליקציות הנוספות אבל זה די מיותר וסתם עולה אלפי שקלים שמתבזבזים סתם. אבל, לא לי, ולא לאף אחד יש זכות להתערב במה שאדם רוצה ואם זה מה שעושה לו טוב, שיבושם לו.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifיום אהבה\משפחה עאלק >>

בוקר רגיל, משעמם, קמה 5 דק' לפני שאני צריכה לצאת, נכנסת לכיתה ורואה כמו בכל יום את הטורניר כדור נייר של הבנים המאוד בוגרים מהכיתה שלי >> שיעור ערבית משעמם שיעור מתמטיקה משעמם. היא תקעה אותי ליד ילד כאפות אחד שמתלהב מזה שאפשר לכתוב כוסאמק במחשבון |: שיעור ספורט....שלא נדבר עליו XD הפסקה - ביליתי אותה בספרייה בלמידה לבוחן בשל''ח שהיא קבעה כי הפרענו לה ובלנסות לכתוב סיכום בורר או משוכזה ללשון של''ח - כל השיעור לא למדנו ובבוחן חירבשתי תשובות. מאיפה אני צריכה לדעת איך נוצר השבר סורי אפריקאי ? OO אנגלית - כמו כל שיעור אנגלית רגיל, המורה צועקת לנו נאומים על כל נתניה על זה שאנחנו לא לומדים ושכולנו עוברים לב' לשון - עשינו אותו בחדר אורקולי [התלהבו מעצמם. כולה מקרן, מחשב וכיסאות מלפסטיק.] והיא הראתה לנו מצגת או משו Oם אבל היה מצחיק רצח כי חצי שיעור התבזבז כי כל הכיתה נשארה בכיתה והיינו 3 ילדים בחדר אורקולי והתחלנו לשחק באולינג כיסאות ולצרוח XD ועכשיו החברה הכי טובה שלי מבלה את יום האהבה השמח שלה עם החבר שלה שבמקרה גם היום הם חוגגים חודשיים
ו..ו...אני והוא בריב ו..ו....הפאקינג מחשב שלי מת ;;;;;;;;;;;;; קיצר קקה של יום >.< ובקשר לשאלה, בשבילי? כןןןןןןןןןןןןןן XDDD הפלאפון הוא כל משוש חיי ישלי אובססיה מטורפת אליו OO הוא כלללללללללל הזמן חייב להיות אצלי בכיס וכלללללללללל הזמן אני חורשת בו על הגיטר הירו ועל הפייסבוק אז כן אני צריכה שעשועים לאמצע שיעור תנ''ך XD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהפלאפון משרת אותך לאחלה דברים XD

כמו להתקשר אליי ב4 בבוקר שאני חצי מתה ? ;-;

sweet shir

New member
נופ.

אני אפילו לא צריכה מוזיקה בפלאפון, ישלי את האייפוד שלי חח כל מה שאני צריכה שיהיה נוח לתפעול חחחח אסמסים, שיחות, מחשבון וזהו. והיום היה יום מעייף. חזרנו ללמוד אינטגרלים במתמטיקה. זה הסתבך!
אה וגם קיבלתי את שוק חיי בהיסטוריה וקיבלתי 97 במבחן שהייתי משוכנעת שאני מקבלת 80 או פחות O_O

../images/Emo73.gif../images/Emo41.gif|יום ראשון :]

אממ קמתי בבוקר התארגנתי וזה , ואז ירדתי למטה... הגעתי לבצפר באיחור של עשר דקות והמורה שלי שואלת אותי כזה את בהסעות? כי מי שבהסעה יכול לאחר, כי זאת לא אשמתו, זאת אשמת ההסעה
, בקיצור אני כזה כן כן , ואז היא מסתובבת ואני כזה תלוי למה את קוראת הסעה
והטיפשה לא שמעה אז היא לא רשמה אותי על איחור XD לאחר מכן שיעור תנ"ך - היה כל כך מ-ש-ע-מ-ם
ואיי אני שונאת תנ"ך ! אחרי זה היה שיעור פיזיקה והיא חילקה מבחנים , קיבלתי 90 ! 3$@^%@&^4 העאהעא
אחרי זה ערבית , היא אמרה שתיהיה הכתבה ואני כבר התכוננתי נפשית והכנתי שליפים, בסוף היא סתם שאלה איזה חמישה ילדים כמה מילים וזהו.. ממ שיעור מוזיקה למדנו על פינק פלויד וניתחנו שירים שלהם והיה כזה כיף כי אני מתה עליהם ! שיעור אנגלית שיעמום תחת.. ואממ זהו :) מחר ישלי מבחן בספרות אז בהצלחה לי
ויום אהבה שמח לכולם
אוהבת אותכן ! לגבי השאלה אמממ אני צריכה שיהיה לי בפלאפון מצלמה , שיחות, ונגן מוזיקה.. אמממ כל השאר זה דברים שוליים , למרות שלא הייתי מתנגדת לאיזה אייפון
אבל אני מסתפקת כרגע בפלאפון האידיוט שלי :]

McLife135

New member
../images/Emo15.gifהאפי וולנטיינס דיייייי D: !

טוב אז היה יום נחמד + בבצפר D: והבנתי את כלללל החומר בפיזיקה פעם ראשונה שאני מבינה את החומר הזה O__O וגם במוזיקה היה נורא נחמד כתמיד
המשכנו ללמוד על הגאוניות של פינק פלויד , למדנו הפעם על התקליט wish you were here וזה באמת אחד התקליטים היפים ששמעתי :O אבל אני פשוט בכללי לא מתחברת לכל הסגנון הזה :S ואז אחרי בצפר הלכתי לחבר שלי הביתה
והיה ממש כיף D: אבל היה כ"כ מתאים לי לקבל דווקא ביום האהבה
אבל עדיין היה מצחיק אצלו XD כזה הוא שכב עליי והוא כזה : נוח לי אני : בטח שנוח לך, אתה על הציצי שלי ! XDDDD קיצר היה נחמד +
השאלה היומית
אממ אני את האמת מעדיפה את המשוכלל
כי אני צריכה את כל הזה של המצלמה ושל המוזיקה בפלא והשיחות וידאו כי זה באמת דברים שאני משתמשת בהם וזה לא סתם דברים שישלי בפלא ובגלל זה אני מעדיפה פלא עם יחסית הרבה אפליקציות
וזה לא סתם לפלצניות כי אני באמת משתמשת בכל מה שיש לי בפלא . אה ותמונה שלי ושל חבר שלי
יש עוד אחת שאני עוד מעט יעלה

McLife135

New member
../images/Emo15.gifעוד תמונה ../images/Emo9.gif

חחחחחחח אני פשוט לא מסוגלת להפסיק להסתכל עליה XDD ~קרדיט למאיוצ'קון שצילמה
~

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאת נראית נורא נהנת כאן ../images/Emo98.gif

איייייייימהאפי פור יו 3> רק להזהר עם המגע הא? XD

McLife135

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני באמת נורא נהנית
אופקורסס !
'בלי שטויות כן?!' אחאח אפילו אמא שלי לא סומכת עליי XD טנקיו אהובהההה D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif יום אהבה+משפחה שמח../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

לי לא היה כ"כ שמחXD לא עשיתי כלום.. ולשאלתך: אני מאוד מסתפקת בפלאפון שלי, למרות שכרגע מה שיש לי אני ממש לא סובלת אותו ולא בגלל שהוא לא טאץ' וכל האלה, אלה כי הוא עושה לי מלא בעיות>.< מה שאני צריכה בפלאפון זה, שיחות והודעות כמובן, מחשבון, מצלמה ומוזיקה:)

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif יום ראשון ../images/Emo13.gif

טוב אז היום התחיל כשהשעון המעורר העיר אותי אבל כמובן לא הצלחתי לקום. המשכתי לישון עד שנשארו לי איזה 10 דקות בערך וכמעט לא הספקתי לעשות כלום
.. אז נאלצתי לרוץ להסעות
, ישבתי במקום האחרון באוטובוס והגעתי לבצפר דקה לפני הצילצול.
השיעור הראשון היה תנ"ך והיה משעמם..אבל סביר. השיעור השני היה אזרחות ואיזה שני ילדים שלא הכינו שיעורים בהיסטוריה [השיעור שאחרי אזרחות] ביקשו ממני להעתיק ומזל שהכנתי
קיצר הם העתיקו עד שהמורה תפסה אותם [במקרה זאת המחכנת שלי
] והיא לקחה להם את המחברות וגם את שלי ואמרה שהיא לא מחזירה. אני התעצבנתי עליה כלכך כי מה זאת אשמתי שהייתי טובה ונתתי להם להעתיק כשהם אלה שלא הכינו את השיעורים וזה בעצם בא על חשבוני?! קיצר כל הכיתה הייתה איתי והתחילה לצעוק "אבל סתיו לא אשמה" "אנחנו עם סתיו" "תחזירי לה את המחברת" "סתיו" "סתיו" "סתיו" אין זה היה כלכך מצחיק.. ואז היא אמרה "אני אסגור את העניינים שלי עם סתיו בסופ השיעור". טוב אז כמובן שניגשתי אליה בסופ השיעור וביקשתי שתחזיר לי את המחברת כי אני לא אשמה וזה והיא אומרת לי "אני מסכימה איתך לגמרי אבל הם צריכים להרגיש לא טוב עם עצמם.." משו כזה קיצר היא לא הסכימה לתת לי ואז כבר התחיל השיעור ולא הייתה לי מחברת..אז הלכתי לחדר שלה ודפקתי בדלת ועד שהיא פתחה לי!!
אז כשכבר סופסוף היא פתחה ביקשתי את המחברת והיא אומרת לי "אל תפריעו לי" וסגרה לי את הדלת בפרצוף..
אז חזרתי לכיתה עצבנית ובלי מחברת, בסופ נרגעתי והכול נגמר והיא באמת הצליחה להשיג מה שהיא רצתה כי אחד הילדים שנתתי לו להעתיק הרגיש מה זה רע עם עצמו...
טוב אז בינתיים המחברת לא אצלי..והגעתי למסקנה שאני לא סובלת את המורה הזאת אבל לא נורא.. זה עבר :) אמ אז אחרי השיעור הזה היה שעור עברית ואיזה ילד חופר התיישב לידי ולא הפסיק לדבר "איתי" >< כאילו אני בכלל לא דיברתי הוא זה שדיבר ודיבר
ולצערי היו שעתיים כאלה אז הייתי צריכה לסבול אותו הרבה זמן...וגם היה כלכך לוהט בכיתה שאי אפשר היה לנשום והמזגן היה על חימום
וכולם הסריחו במיוחד איזה ילד אחד
אבל הוא כזה באמצע השיעור שם את הדאודורנט מתחת לחולצה שלא יראו, הלך לשירותים לשים אותו וחזר עם ריח מהזה טוב חח *-* אמ אחרי זה היה שיעור ספורט ומזל שאנחנו בנים ובנות בנפרד אז לא הייתי צריכה לסבול עם הבנים המסריחים
אבל המורה המעצבנת הזאת איחרה ברבע שעה ואני הייתי על סף ללכת הביתה..אבל נשארתי וחכיתי עם שאר הבנות וכשהיא כבר נזכרה לבוא היא עוד צעקה עלינו שאנחנו לא עובדות
טוב אז גם השיעור הזה נגמר והרגשתי שאני עוד שניה מתעלפת מרוב חום.. אבל בסופו של דבר הגעתי הביתה עם ראש מתפוצץ.. אז הלכתי לישון, קמתי, אכלתי, למדתי לאינגליש [מחר ישלי מבחן אז תאחלו לי בהצלחה
], הלכתי עם חברה לקנות איזה משו בסופר ובדרך ראינו שתי ילדות שלא ראיתי שנההה!@#$%^*^$ ומהזה התגעגעתי אליהן!! קיצר דיברנו קצת וזה, הלכנו לסופר, חזרנו הביתה והמשכתי ללמוד... וזהווווווו
אז לסיכום היה יום בסדר אבל לא יותר מיזה.. >< לגבי השאלה היומית
אני חושבת שלא צריך להתשכלל יותר מדי. העיקר שאפשר יהיה לדבר בו, לשלוח סמסים, לשמוע מוזיקה ולצלם [למרות שזה לא כזה עקרוני בשבילי כי ישלי מצלמה..] אבל מי שאוהב את כל הגאדג'טים האלה, מוזמן לקנות מה שהוא רוצה
אז לאחר החפירה הארוכה שלי.....שיהיה לכולם יום אהבה ומשפחה שמח ולילה טוב

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif אומייגאד ממש חפרתי../images/Emo70.gif ><

טוב אני בטוחה שתשרדו חח

DannyMcFly

New member
יום ראשוןןןןן\שלישיי../images/Emo122.gif

אני עונה רק עכשיו כי זאת ההזדמנות הראשונה שלי במחשב בשלושה הימים האחראונים
אז יום ראשון, נראה מה אני זוכרת ממנו
קמתי בבוקר כרגיל עייפה מ-ת-ה
התארגנתי והלכתי לבצפר. שם אני ועוד שלושה חברות החלתנו שממש השמנו ושנמאס והחלטנו להירשם לבית אייל (חדר כושר) אחרי עיכובים ענקיים !!! (אנחנו מתכננות ללכת כבר חודש ומתעצלות
אז בקיצור זה כל זה היה בהתחלת מתמתיקה המאוד משעמם שבו דיברנו על פורים כי המורה למתמתיקה היא המתכננת של הדברים האלה והולכים להיות לנו דברים כל כך מגניביםםם! הולכים לבנות לנו זולה רק של ז'-ח' ובקשו ממני ומעוד חברה שלי 0שיודעת לנגן רק את מונסון וגם זה בגללי *סנוב\גאה* שנביא את הגיטרות שלנו באותו יום והסכמנו (שתבינו - רק לי יש גיטרה) אני אNAHL FCR CCH,

למעלה