שרשור יום ראשון!

DannyMcFly

New member
ממשיכה:)

רק עכשיו נזכרתי, לפני השיעור הראשון יש לנו 5 דקות שבו המחנך או מחנכת מדברים איתנו ועוברים איתנו על סדר היום אז ב5 דקות האלה הייתי צריכה ללכת להתנצל מול הקקות של כיתה ה' על זה שהם! התפרעו והלכו מכות בשיעור שאני לא לימדתי ביום ירוק
ונמשיך - איפה הייתי, אהה כן, לחברה שלי אין גיטרה והיא הסכימה להביא את הגיטרה שלה לבצפר שבוע הבא, הטיפשות! אז אחרי השיעור מתמתיקה היא חפרה לי כל שיעור תנך על זה שהיא צריכה שאני ילמד אותה לנגן בול מהר כמוני ולא פחות עד פורים [כאילו שזה יקרה שתקנה קודם
] ועל ההופעה המ-ד-ה-י-מ-ה של ביל [קאוליץ מטוקיו הוטל] באיזה תצוגת אופנה, בשלב הזה כבר הפסקתי להקשיב ורק הנהנתי כל הזמן
בכל מקרה, אחרי בצפר קיבלתי הודעה מחברה שלי שיש מצב שהיום לא נרשמים - כרגיל - אז התעצבנתי עליה
בסוף כן נרשמנו ועכשיו כואב לי הגוף אני לא מסוגלת לא ליישר את הרגליים ובטח שלא לעשות שפגטים:((((((((((( ועכשיו בול אני צריכה לחזור לעינויי הזה
אז....

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיום שלישי D:

מה לעשות? פספתי את ראשון.
אניווואי , איזה שבוע מעייף זה, אני כל הזמן רוצה לישון, אבל אני לא מצליחה לישון.XD וביומיים האחרונים פשוט ישבתי מול הטלוויזיה וסיימתי את העונה ה-8 (והאחרונה) של וויל וגרייס (הייתי חיייייבת!) ואני בוכה פה כמו משוגעת. >.< ( כרגע סיימתי לראות ואני רגשנית מהדברים האלה. ) כן החיים שלי לא כאלה מעניינים.XD היה היום יום משעמם, אז אין ממש מה לספר, כאילו באמת, הלכתי לבצפר, חזרתי הביתה, ראיתי איזה 15 פרקים של וויל וגרייס.XDDDD ועכשיו אני פה על המחשב, מנסה לעקוב אחרי דברים שקרו.XD סללליחה , שחפרתי על היום ה-ממש לא מעניין שלי.XD ולגבי השאלה.. לא חשוב פלאפון חדש ועדכני, כל עוד יש מצלמה (באיכות נורמאלית - לא כמו בפלא המעפאן שלי ) ושאפשר להשמיע מוזיקה, אז אין לי תלונות. (כמובן שצריך גם סמס ושיחות.XD אבל זה נראלי בכל פלאפון לא?XD). למרות שאני אישית הייתי רוצה שיהיה לי אינטרנט בפלאפון, אבל אין לי, כי חסמו לי
>.< ~אני כבר רואה את עצמי בטוויטר כל היום אם היה לי אינטרנט XD~ גאד, אני גם משעממת וגם חופרת.XD יום טוב D:

למעלה