../images/Emo97.gif../images/Emo209.gif חדשות סוף-שבוע! ../images/Emo244.gif
הבנים התראיינו למגזין Capricho הברזילאי, והנה כמה קטעים שהצלחתי לתרגם: (בנוסף, מצורפות תמונות שלהם מברזיל שהועלו לפייסבוק של הלהקה, יש הרבה תמונות שהם סתם של נוף ודברים כאלה אז לא העלתי
) מקפליי מספרים סיפורים בדרכים, בקונצרטים ועוד! בראיון בלעדי ל-Capricho (גחמה), דאגי, דני, הארי וטום מספקים דיווחים חדשים עם כל כך הרבה זמן בנסיעות, הופעות, כתיבה או סתם כדי להינות ביחד, ברור כי החבר'ה ממקפליי חוו סיפורים מצחיקים רבים! וכך, במהלך הפגישה היחידה שלנו עם דאגי, דני, הארי וטום בסנט פול לא הפסדנו את ההזדמנות לגרום להם להתוודות על כמה דברים. בבי"ס: דני: "הו, הרבה דברים. אני זוכר שהייתי נתפס בתוך בית הספר לאחר שעות הלימודים, כי מסיבה כלשהי, היה אסור. אני עוזב את הכיתה מאוחר יחד עם שלושה חברים, כאשר שמענו צרחות. חשבתי, 'OMG' וכמעט התחלתי לבכות. הם שלחו אותנו לכיתה ולעמוד מול הלוח. ואני עמדתי שם, חושב שהעונש הזה ממש היה מגוחך. " במסיבות דני: "דואר קולי הוא מצחיק תמיד (צוחק). אני תמיד אוהב להשאיר הודעות לאנשים" דאגי: "להארי יש בעיות רציניות עם מוניות" (צוחק) טום: "הוא איבד את המונית שלו. צריך לשים את השם שלו מודבק בחלון!" דני: "אני זוכר! פעם היינו במסיבה וראיתי את הארי יוצא מהשירותים עם יד מלאה בדם וכששאלתי אותו מה קרה הוא אמר, "שברתי את הכוס עם היד ..." והמשיך ללכת ... (צוחק) דברים שאסור לראות הארי: "נפלתי על הבמה" המראיין: אבל אתה היית על התופים, איך נפלת?" הארי: "אני לעולם לא עוזב את התופים, אבל הפעם הסוללה יצאה והתחילה להתגלגל, והלכתי אחריה אבל הלכתי רחוק מדי. לעולם אל תשאיר את הסוללה"(צוחק) בנסיעות דאגי: "האנגלית של דני גרועה..." CH: "איך? הוא מדבר גסויות? " דאגי: "לא, כי הוא האנגלית שלו רעה מאוד... אזור הזמן משנה לו את הדיבור." דני: "הם נותנים יותר מדי תשומת לב על השגיאות שלי כשאני עייף!"
בשבת האחרונה (ה-21 למאי), לפני ההופעה בריו דה ז'נרו, הבנים פגשו את השחקנית ברונה מרקוזי, ויש לכן תמונות משם בהודעות הבאות. בנוסף, במאמר במגזין קפריס נאמר שיש משהו שקורה בין דאגי וברונה אבל השמועה הזאת מהר מאוד התבטלה: הכל התחיל בגלל שדאגי ביקש את הטלפון של השחקנית Bruna כדי שתוכל לפגוש את הלהקה בזמן קונצרט בריו, אשר התקיים ב 21/05 והשחקנית הסכימה. עד לכאן הסיפור הזה הוא באמת נכון. הבעיה היחידה היתה כי הרכילות באתרי האינטרנט הגדילו את הסיפור."זה היה עוד דבר אחד משלבים לעשות משהו מגניב עם כולם. אבל לא היה שום דבר כזה של היכרויות," אמרה השחקנית. רק שם, דאגי גילה כי ברונה יכולה גם להשתתף ולפגוש ולברך את הלהקה. "הלכנו אל מאחורי הקלעים צילמו אותנו איתם. הם התייחסו אלינו סופר טוב, וניסיתי גם את כל שאר הבנות. " ומכאן התעוררה התמונות אמורה של דאגי "שמח" עם השחקנית שהופיעה שם. ברונה אמרה כי יש כיף עם החדשות על זה שזה יוצא בתקשורת. "בשנה שעברה, הם אמרו שאני יוצאת עם רודריגו סנטורו. השמועות הן שטויות", היא צוחקת.
הנה סרטון מהתכונית Altas Horas ששודרה ב-19 למאי בברזיל: http://www.youtube.com/watch?v=RS2dqPYBjzE&feature=player_embedded
בהודעות הבאות אני אעלה תמונות של הבנים מההופעה בסאו פאולו בברזיל ב-23 למאי. והנה מה שנכתב על ההופעה: אחרי שנתיים בלי טיול בברזיל, שכחנו כמעט את האנרגיה של טום, דני, דאגי והארי. אבל הם לקחו את הבמה ב-HSBC אמש בברזיל (23/05) כדי לוודא, למרות השינויים הרבים באלבום האחרון, ATN, שהם עדיין הבנים הפשוטים, שובבים ומוכשרים מאי פעם. כמעט שעתיים של מופע, הופיעו מקפליי עם להיטים חדשים וישנים. במהלך כל השירים, הקהל צרח, התרגש והצטרף לשירה של כל השירים. "ברזיל, אנחנו מכירים זמן מה אני מרגיש חיבור גדול בינינו. האם תינשאי לי? "אמר דאגי. “Party Girl”, “Nowhere Left To Run”, “If U C Kate” “That’s tre Truth” היו השירים הראשונים ב setlist. אבל יכולתי להרגיש את ההתרגשות גודלת רק כאשר החלה השירה בציבור של "Transylvannia". בשיר הרומנטי "Falling In Love" דני מצא את זה מושלם יותר כדי לתאר את אוהדי ברזיל, הזמר שינה את המילים "Wishing I could be in California" על ידי "Wishing I could be in São Paulo." ב "All About You" ו - "Obviously", אפילו ההורים של הבנות שהיו בקהל שרו ורקדו. לפני שהתחיל "Smile", שאל דאגי על רקע "ג'אז רך" וניסה להציג את הלהקה. כאילו שאנחנו לא יודעים עליהם כבר, נכון? במהלך השיר, מקפליי שינו שוב את אחד הקטעים: "You just got to be a brazilian, but sometimes that’s hard." הבנים עדיין מוצאים הרבה זמן לצ'וטט עם מעריצים. הבסיסט דאגי, כמו תמיד צועק, ועושה הרבה צחוקים. טום ניסה להודות ככל יכולתו. הארי, ביישן יותר, קרע את התופים. דני בקושי מדבר כבר עם כל כך הרבה מעריצים שנכנסים אליו. אבל הקהל לא וויתר לצרוח אפילו בשיר "One for the Radio." המעריצים הניפו את ידיהם, קפצו וקראו "We Don't Care" בקול רם. אהה, אני כבר מתגעגעת לבנים. מתי הם יחזרו? מקפליי עדיין מקיימים את שני התאריכים הנוספים בברזיל: אחד בסאו פאולו ביום רביעי (24/05) ואחד פורטו אלגרה ביום חמישי (26/05).
הבנים נפגשו עם מעריצים בברזיל ב-20.5 וב-23.5 אני אעלה תמונות בהודעות הבאות מהמפגשים.
מקפליי ב-MTV ברזיל מדברים על ההופעה שתהיה בסאו פאולו, הראליטי החדש McFly On the Wall, האלבום החדש ועוד... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-I2iveR4Mvw