ואני *לא* אעלה את כולם לפה.. אז בגלל זה שמתי לכן אותם בקישור לפליקר
L Lex 1 New member 28/5/11 #61 ../images/Emo262.gif ואני *לא* אעלה את כולם לפה.. אז בגלל זה שמתי לכן אותם בקישור לפליקר
L Lex 1 New member 28/5/11 #59 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד תמונות ממפגש מעריצים של הלהקה בבלו הוריזונטה ומההופעה ב-20.5 אני אעלה מחר
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד תמונות ממפגש מעריצים של הלהקה בבלו הוריזונטה ומההופעה ב-20.5 אני אעלה מחר
R Ruth Fletcher New member 31/5/11 #63 ../images/Emo210.gifאת כבר יודעת שאת מלכה../images/Emo47.gif אם יש משהו שלא הבנתי, זה איך האנגלית של דני יכולה להיות גרועה?XD כאילו הם בריטים, זאת שפת האם שלהם (מהראיון) תודה על כל החדשות והתמונות
../images/Emo210.gifאת כבר יודעת שאת מלכה../images/Emo47.gif אם יש משהו שלא הבנתי, זה איך האנגלית של דני יכולה להיות גרועה?XD כאילו הם בריטים, זאת שפת האם שלהם (מהראיון) תודה על כל החדשות והתמונות
L Lex 1 New member 3/6/11 #64 ../images/Emo262.gif אולי בקטע של דיבור גבוה, או דקדוק.. לויודעת אולי גם אני לא תרגמתי את זה משהו אחרי הכל זה מתורגם מפורטוגזית בתרגומון של גוגל...
../images/Emo262.gif אולי בקטע של דיבור גבוה, או דקדוק.. לויודעת אולי גם אני לא תרגמתי את זה משהו אחרי הכל זה מתורגם מפורטוגזית בתרגומון של גוגל...