הלק האחרון שנשאר לי לדגום של החברה. אני חייבת לציין שעם כל הביקורת שלי על התנהלות החברה, העניין עם הרעלים וזה, המרקם והמריחה שלהם מצוינים. לגבי העמידות, זה מסתבר כתלוי לק. מצרפת את הסווץ והסיקור של מעיין - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1857454
אני חושבת בכנות.. בעניין הרעלים- פשוט לוקח זמן להוריד את הכל מהמדפים ולשווק את הלקים החדשים הנטולים והבריאים! בלקים הנסדקים אין כלל רעלים. וזה פשוט שאלה של זמן שכל הלקים הפשוטים יהיו גם כן. רק להיות קצת סבלניים. אני שמחה שאת מרוצה
אז נשאלת השאלה אם יש בהם רעלים או שהבקבוקים עם ההדפס ישנים.. וכמו שאמרתי בפוסט בעניין, נשאלת השאלה אם כאשר יגמרו הבקבוקים עם ההדפס הישן הם יוציאו את הלקים הישנים (עם הרעלים?) עם בקבוק שכתוב עליו שאין רעלים..
לא נכללת בקטגורית "הלקים החדשים". אני לא מאמינה שהם יעשו דבר כזה, להוציא בקבוקים חדשים עם תכולת ישנה [עם רעלים], זוהי דעתי האישית כמובן. אני לא יודעת איך קרה כל האי אמון בהם.... לא דיברנו איתם ואנחנו לא יודעים את כל העניין לעומק. בכל אופן, תהני מהלק
אם לי יש את 512 וכתוב במפורש שאין בו רעלים ולמישהי אחרת יש את אותו הלק בבקבוק שכתוב שיש בו רעלים, מה אני אמורה להבין מזה? וכך זה עבור כל שאר הבקבוקים מהקולקציה הזאת.. לחלק מהבנות שיש אותם מופיעים הרעלים ולחלק לא.