איזה לק נלבש לאמצע השבוע?

רוני325

New member
../images/Emo98.gifאיזה לק נלבש לאמצע השבוע?

לצערי אני לא לובשת כרגע כלום רק מחזק ציפורניים

poynter

New member
זה כל כך חמוד יאא../images/Emo99.gif

ראיתי עוד סרטונים שהבחורה הזו עושה.. איזה דברים יפים

Ultra marine

New member
Chic 512

הלק האחרון שנשאר לי לדגום של החברה. אני חייבת לציין שעם כל הביקורת שלי על התנהלות החברה, העניין עם הרעלים וזה, המרקם והמריחה שלהם מצוינים. לגבי העמידות, זה מסתבר כתלוי לק. מצרפת את הסווץ והסיקור של מעיין - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1857454

mayane21

New member
../images/Emo140.gif

אני חושבת בכנות.. בעניין הרעלים- פשוט לוקח זמן להוריד את הכל מהמדפים ולשווק את הלקים החדשים הנטולים והבריאים! בלקים הנסדקים אין כלל רעלים. וזה פשוט שאלה של זמן שכל הלקים הפשוטים יהיו גם כן. רק להיות קצת סבלניים. אני שמחה שאת מרוצה
ואני באמת מקווה שכל העניין והספקות יתבהרו בקרוב.

Ultra marine

New member
גם בלקים החדשים בחלקם מופיעים הרעלים

אז נשאלת השאלה אם יש בהם רעלים או שהבקבוקים עם ההדפס ישנים.. וכמו שאמרתי בפוסט בעניין, נשאלת השאלה אם כאשר יגמרו הבקבוקים עם ההדפס הישן הם יוציאו את הלקים הישנים (עם הרעלים?) עם בקבוק שכתוב עליו שאין רעלים..

mayane21

New member
אולי קולקציית החורף

לא נכללת בקטגורית "הלקים החדשים". אני לא מאמינה שהם יעשו דבר כזה, להוציא בקבוקים חדשים עם תכולת ישנה [עם רעלים], זוהי דעתי האישית כמובן. אני לא יודעת איך קרה כל האי אמון בהם.... לא דיברנו איתם ואנחנו לא יודעים את כל העניין לעומק. בכל אופן, תהני מהלק
אני בטוחה שהוא נראה עלייך מעולה! מחכה לתמונה
ושיהיה יום נעים!

Ultra marine

New member
אבל זאת לא הנקודה!

אם לי יש את 512 וכתוב במפורש שאין בו רעלים ולמישהי אחרת יש את אותו הלק בבקבוק שכתוב שיש בו רעלים, מה אני אמורה להבין מזה? וכך זה עבור כל שאר הבקבוקים מהקולקציה הזאת.. לחלק מהבנות שיש אותם מופיעים הרעלים ולחלק לא.

למעלה