איזה לק נלבש לאמצע השבוע?

mayane21

New member
נכון, אבל אף אחד לא הבטיח לנו...

שהקולקצייה הזו תהיה בין הלקים החדשים- שאין בהם רעלים. הסיבה שבחלק כתוב ובחלק לא, יכולה להיות מכמה וכמה סיבות ובין היתר יכול להיות מתהליך יצור, אנחנו לא יודעים במדיוק. מה שאנחנו כן יודעים זה שבלקים החדשים אלו שמעכשיו יהיו להם שמות, יהיו ללא. להאמין או לא? זה כבר בחירה שלנו כמו שאנחנו נוטים להאמין לחברות אחרות אך בפועל לא בדקנו אם זה באמת נכון.

Ultra marine

New member
אני חושבת שאו שאת ממש תמימה

או שאת לא מבינה מה שאני אומרת. לא משנה מה הבטיחו העובדה היא שהם בטוח משקרים!!!! ולמה? כי אם אני רכשתי את הלק 512 וכתוב עליו שאין עליו רעלים, מבחינתי, הבטיחו, לא הבטיחו, אמרו, לא אמרו. כתוב שחור על גבי שקוף, אין רעלים. נקודה. חברה שלי רכשה גם היא את ה 512 כתוב עליו שיש בו רעלים, מבחינה, הבטיחו, לא הבטיחו, אמרו, לא אמרו. כתוב שחור על גבי שקוף, יש רעלים. נקודה. את מבינה שמה שכתוב כאן הוא לא סביר? אם מוכרים לך קרטון חלב שכתוב עליו 3% שומן, האם הוא 3% שומן או 5% שומן? מה שכתוב על המוצר הוא הקובע, נכון? אז אצל שיק לא! כי על בקבוק אחד כתוב משהו אחד ועל אחר משהו אחר. זאת הטעיית הציבור ולא יפתיע אותי אם מישהי משועממת ומעוצבנת תהיה מסוגלת לתבוע אותם. אותי זה לא כזה מעסיק כי את הלקים קיבלתי במתנה מחברה. אבל תהי בטוחה שעד שיסדירו את העניין הזה אין מצב שאשלם כסף על הלקים שלהם!!!

mayane21

New member
יקירתי, תמימה אני לא !

והבנתי מצויין את מה שאת אומרת, יכול להיות שאת לא הבנת את כוונתי. בכל אופן, אין טעם להמשיך לדון על הנושא, שכל אחת תעשה את בחירותיה ומקווה שבהמשך גם העניין הזה יובהר ! שיהיה לנו המשך יום נעים

נופ ר

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מרגישה ככה. המון המון זמן לא רכשתי לק שלהם אם כי הגרפיטופ קרץ לי, ויתרתי על הרעיון

Osnatz1

New member
אולי הבקבוקים עם הרעלים ישנים?

יכול להיות שהוציאו מחדש את כל הלקים ב"נוסחה" חדשה ונטולת רעלים ככה שבחנות אחת כבר נמצאים הבקבוקים החדשים ובחנות אחרת הישנים? אבל כרגע בדקתי את כל השיקים שבאמתחתי (לא מעט) והיחיד! שלא מופיעים בו הרעלים המדוברים הוא 435 שהוא אם אני לא טועה מקולקציית החורף... (דהיינו קולקציה יחסית חדשה) וזה היה ממש קשה לבדוק חחח כיתוב שחור ולק מאוד כהה.. יצאו לי העיניים.. על חלק מהלקים אגב לא מופיע כלום בכלל פרט לשיק מקדימה.. איך זה הגיוני שלא מפרסמים את התכולה על הבקבוקים?

BeautyFan

New member
tart deco של אסי

פעם ראשונה ואני פשוט מאוהבת בו!!! הצבע הזה מדהים

b o t t e n

New member
ראשית, סטייסי סתם כלבה בימבו כמו הבעלים שלה.

הכלבה שלנו אצילית ועם סטייל. שנית, שמנו לה בערך פעמיים כי הצטנפה כשעשינו אני והבת שלי, אבל זהו.

RUTHIE1

New member
טוב עכשיו נרגעתי...אף פעם לא התחברתי

לתכנית ה@%#@ הזו...

real muslim

New member
אני../images/Emo13.gif

ניסיתי עיצוב למחר לחתונה שאני הולכת אליה, אני חושבת שיצא יפה אני אעשה שוב מחר בבוקר:)

למעלה