B BlaBluShit New member 17/10/05 #31 שאלה.. למה את כל הזמן מעירה לאלין(?) חחח זה פשוט קורעע הסתכלתי בכרטיס שלך ורוב התגובות זה אל אלין(?)!
שאלה.. למה את כל הזמן מעירה לאלין(?) חחח זה פשוט קורעע הסתכלתי בכרטיס שלך ורוב התגובות זה אל אלין(?)!
M Meijen Shaggy New member 17/10/05 #8 לאחר התלבטות קשה.. ../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif לא הצלחתי למצוא את המילים המתאימות בשביל להסביר..
לאחר התלבטות קשה.. ../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif לא הצלחתי למצוא את המילים המתאימות בשביל להסביר..
ש שירלירון New member 17/10/05 #9 גם לי היה קשה מאד לבחור תמונה אחת זו אחת התמונות שאני הכי אוהבת - ללירון יש שם מבט נעים , רך וממיס...
גם לי היה קשה מאד לבחור תמונה אחת זו אחת התמונות שאני הכי אוהבת - ללירון יש שם מבט נעים , רך וממיס...
I Inbar789 New member 17/10/05 #11 קשה מידי../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif כל מה ששמתם פה. אני לא יכולה לבחור
ר רוןרוןרון New member 17/10/05 #18 את לא מתחייבת../images/Emo3.gif רק להוסיף עוד אחת שאת אוהבת ולספר קצת עליה.
B BlaBluShit New member 17/10/05 #25 התמונה שאני אוהבת!! הסבר:=| בתמונה הזאת רואים את לירוני אממממ.. אמממ.. כמו בנג'!!!!!!!! ובנג' סגיד. וגם לירוני. אז עם לירוני כמו בנג' אז זה כפול אהבה וסגידה! זהו.
התמונה שאני אוהבת!! הסבר:=| בתמונה הזאת רואים את לירוני אממממ.. אמממ.. כמו בנג'!!!!!!!! ובנג' סגיד. וגם לירוני. אז עם לירוני כמו בנג' אז זה כפול אהבה וסגידה! זהו.
B BlaBluShit New member 17/10/05 #26 וגם את זאת=> הסבר:=| הוא בבית שלי הוא חותם (עם העט שלי) על השולחן בבית שלי עם הגיטרה שלי הוא יפה כאן וזה לירוניי =)
וגם את זאת=> הסבר:=| הוא בבית שלי הוא חותם (עם העט שלי) על השולחן בבית שלי עם הגיטרה שלי הוא יפה כאן וזה לירוניי =)