סתם מתוך שעשוע קצת שונה מתמונה רגילה מקווה שימצא חן . liil
א ארטית New member 24/1/11 #46 אהבתי! ממש טבעי, מוסיף בוהק לאור. הייתי טיפה מורידה צהבהבות, במיוחד בשיניים ומוסיפה הברקה לעין, חסר קצת. יפה מאוד
אהבתי! ממש טבעי, מוסיף בוהק לאור. הייתי טיפה מורידה צהבהבות, במיוחד בשיניים ומוסיפה הברקה לעין, חסר קצת. יפה מאוד
S Shir136 New member 18/1/11 #17 ריטוש בבקשה ../images/Emo13.gif אם אפשר בבקשה לרטש את שני התמונות האלו\ אחת מהן, זה יהיה נפלא הייתי חולה, בגלל זה הן יצאו לא משהו בכלל אין בקשות מיוחדות. תמונה ראשונה (הייתה גדולה מידי, אז נאלצתי להעלות אותה ככה)
ריטוש בבקשה ../images/Emo13.gif אם אפשר בבקשה לרטש את שני התמונות האלו\ אחת מהן, זה יהיה נפלא הייתי חולה, בגלל זה הן יצאו לא משהו בכלל אין בקשות מיוחדות. תמונה ראשונה (הייתה גדולה מידי, אז נאלצתי להעלות אותה ככה)
S Shir136 New member 18/1/11 #18 תמונה שנייה ../images/Emo13.gif מצטערת על האיכות. מקווה שיהיה מה לעשות איתה
T the mush New member 21/1/11 #26 ../images/Emo41.gifבקשה לריטוש../images/Emo9.gif בבקשה שלא יהיה עמוס מדי. בעיקר ליפות,בלי איפור וכו'. סומכת עליכם 1
../images/Emo41.gifבקשה לריטוש../images/Emo9.gif בבקשה שלא יהיה עמוס מדי. בעיקר ליפות,בלי איפור וכו'. סומכת עליכם 1
S shiranlevi87 New member 22/1/11 #35 בקשה לריטוש אשמח אם תוכלו לעשות לי כאן בתמונה עיינים בהירות כלשהם: חום בהיר, כחול, ירוק.. ועוד משהו כראות עיינכם. תודה
בקשה לריטוש אשמח אם תוכלו לעשות לי כאן בתמונה עיינים בהירות כלשהם: חום בהיר, כחול, ירוק.. ועוד משהו כראות עיינכם. תודה