שלי משהו בזה נורא מצחיק אותי
D dans girl New member 6/9/05 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
C cami love benja New member 6/9/05 #23 יש לי עוד אחת...../images/Emo4.gif אני יודעת שכבר שמתי 3 תמונות.... אבל...... יש לי יותר מידי..אז בחרתי איזה 4 נבחרות.. =] וזאתתתת אבריל לאבין הפצצה מי שלא מכיר..
יש לי עוד אחת...../images/Emo4.gif אני יודעת שכבר שמתי 3 תמונות.... אבל...... יש לי יותר מידי..אז בחרתי איזה 4 נבחרות.. =] וזאתתתת אבריל לאבין הפצצה מי שלא מכיר..
C cami love benja New member 6/9/05 #24 ../images/Emo4.gif סורי אם אני מביאה יותר מידי תמונות... למרות שהתמונה של בנחו'ש ושל האוגר שלי סופר יפות [לדעתי] פשוט =\.... אני חולהה יש לי שפעתתת ותמיד בזמני הפנוי אני נכנסת לפורום כי אני אוהבת את מקפליי [אוהבת זה עוד בקטן..] אז תסלחו לי ואפצ'יייי
../images/Emo4.gif סורי אם אני מביאה יותר מידי תמונות... למרות שהתמונה של בנחו'ש ושל האוגר שלי סופר יפות [לדעתי] פשוט =\.... אני חולהה יש לי שפעתתת ותמיד בזמני הפנוי אני נכנסת לפורום כי אני אוהבת את מקפליי [אוהבת זה עוד בקטן..] אז תסלחו לי ואפצ'יייי
• •ExtraordinarY GirL• New member 7/9/05 #30 ~קצת בדיליי~../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif הוא כזה חתיךךךךךך!