Better than fine

רעוּת

New member
../images/Emo98.gif Better than fine

מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון? למי/מה אתם מחכים? Edges of beds seem to play a very big role in my life? נטשו אתכם פעם בלי להיפרד? בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה? מה הייתם רוצים שלא ייגמר? מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם? Can't forget the things you never said? את מי אתם לא משחררים
? מה מעייף אתכם
? לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר? Are you longing to see your reflection in someone else's eyes? חוויתם פעם אהבה נכזבת
? שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה
?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים
) ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן?
ועכשיו לענות- 'חת-שתיים-שלוש
(זה מזכיר לי את איך שהמורה שלי לפסנתר היה מלמד אותי לנגן וואלסים
)

תמרוש5

New member
(למה אני בכלל ערה?)

מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון? פפ אהבה אני חושבת. למי/מה אתם מחכים? לשקט. Edges of beds seem to play a very big role in my life? ממ לא יודעת. נטשו אתכם פעם בלי להיפרד?אהא. בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה? שותק אני מניחה,אבל ממש תלוי עם מי. מה הייתם רוצים שלא ייגמר? חיוכים. מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם? שהוא גם אוהב? Can't forget the things you never said? אהא. את מי אתם לא משחררים? את עצמי. מה מעייף אתכם? התעסקות באגו. לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר? וואו,שאלה קשה. אני לא יודעת,לא חוויתי מספיק. Are you longing to see your reflection in someone else's eyes? לא:X חוויתם פעם אהבה נכזבת?אכן. שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים )לא!
והבנתי כבר לפי הפיונה בכותרת
ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן?לא!!
(רעות את צריכה לתקן את חוסר ההכרה.)

Pockahontass

New member
עונה.=]

מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון?ריקנות ,משהו שחסר ,אולי אהבה. למי/מה אתם מחכים?מישהי/ו שבאמת אוהב Edges of beds seem to play a very big role in my life?לא כזה... נטשו אתכם פעם בלי להיפרד?כן בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה?תלוי עם מי . פעם הייתי תמיד השותק,קצת השתנה אני חושבת. מה הייתם רוצים שלא ייגמר?הנוף . מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם?"אני אוהב/ת אותך" ובאמת להתכוון לזה Can't forget the things you never said?אההאא.... את מי אתם לא משחררים?אותי מעצמי מה מעייף אתכם?קשר. לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר?שום דבר הוא לא באותה המידה,אפילו הגוף שלנו לא בנוי באותה המידה.חוץ מזה שקשר זה משהו שהוא לא משמעי ,אין כאן כן לא או שחור לבן . ככה שאי אפשר לענות כ"כ על השאלה הזו . יכולה להיות אהבה חזקה באותה המידה אבל זה לא מעיד על אהבה חזקה יותר . קשה להסביר. Are you longing to see your reflection in someone else's eyes?וואו... שאלה שלא חשבתי עליה,וכן. חוויתם פעם אהבה נכזבת?כן שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים )הבנתי איזה שיר,אבל לצערי לא יצא לי עוד לשמוע אותה שרה את השיר הזה בהופעה=[[[ ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן?לא=|

misheani

New member
טוב, סתם כי משעמם לי.

מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון? כל מני דברים. בעיקר- דיאטה... למי/מה אתם מחכים?לסיום התואר Edges of beds seem to play a very big role in my life?אני מניחה נטשו אתכם פעם בלי להיפרד?נראה לי שאפשר לקרוא לזה ככה בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה?תלוי אם שתיתי קפה או לא. באמת מה הייתם רוצים שלא ייגמר?וואו, קשה.... מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם?כרגע אני לא זקוקה למלים מסוימות ממישהו... Can't forget the things you never said?רגע... זה לא מוולטץ... את מי אתם לא משחררים?זה ביני לבין מי שאני לא משחררת מה מעייף אתכם?סמינרים לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר?זה אפשרי, עד לגבול מסוים Are you longing to see your reflection in someone else's eyes?מי לא חוויתם פעם אהבה נכזבת?מי לא שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים )הרבה פעמים. באמת חבל שלא עוד ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן?כן, וגם הייתי בהופעה ההיא בבארבי.

DeepThoughts

New member
you and you again

מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון? אה הרבה דברים מיותרים למי/מה אתם מחכים? לקיץ Edges of beds seem to play a very big role in my life? יותר נכון "ועכשיו לישון באלכסון.." נטשו אתכם פעם בלי להיפרד? אממ לא זוכרת בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה? השותק מה הייתם רוצים שלא ייגמר? מה שטוב מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם? שזה הדדי Can't forget the things you never said? מבט אחד שווה אלף מילים? את מי אתם לא משחררים? מה מעייף אתכם? העבודה הזאת לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר? מאיפה אני יודעת.. Are you longing to see your reflection in someone else's eyes? זה משפט מה זה יפה חוויתם פעם אהבה נכזבת? אכן שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים ) אני לא חושבת ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן? לא, חג שמח

רעוּת

New member
I'm so glad that my memory's remote

מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון? יותר מדי
למי/מה אתם מחכים? לסוף הסמסטר. לסוף השנה. לסוף התואר. וכו'
Edges of beds seem to play a very big role in my life? רק אם אני נתקלת בהם עם הזרת כשאני יחפה ואז זה מאוד כואב
נטשו אתכם פעם בלי להיפרד? חחחחחחחחחחח בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה? הרבה פעמים אני הצד ששם את הטלפון על השולחן או משו כזה והולך לעשות דברים אחרים בזמן שחופרים לו מהצד השני
. אני שונאת אנשים
מה הייתם רוצים שלא ייגמר? החול והים
מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם? שלא יגיד כלום. אין לי כוח לחפירות. Can't forget the things you never said? בלאד רוזס בלאד רוזססססססס
את מי אתם לא משחררים? וואטאבר
מה מעייף אתכם? השאלון הזה. וסמסטר א'. מיציתי. לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר? תמיד יש צד אחד שאוהב יותר. ובדר"כ זאת לא אני, כי אין לי רגשות, אז מה אכפת לי. Are you longing to see your reflection in someone else's eyes? לא, אם הייתי רוצה לראות את עצמי הייתי מסתכלת במראה. חוויתם פעם אהבה נכזבת? לא, אין לי רגשות באמת. שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים ) לא
ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן? אהא

misheani

New member
רעות, יא מצחיקה

מה את ממציאה שאלות שאין לך כוח אפילו לענות עליהן?

רעוּת

New member
זה סוג של סאדו מאזו ../images/Emo3.gif

רק שלפעמים אין לי כוח למאזו
.

ולרקוד... 'חת-שתיים-שלוש!

מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון? השם שמור במערכת
ואם מה, אז השחרור הבערך-קרב, and not a moment too soon למי/מה אתם מחכים? לשקט, לבוקר חדש, לאהבה, למעבר המתוכנן אחרי השחרור. Edges of beds seem to play a very big role in my life? לא חושבת נטשו אתכם פעם בלי להיפרד? יותר מפעם אחת. בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה? בד"כ השותק, אלא אם אני נכנסת למצב רוח מיוחד [ונדיר מאוד] ואז אני די... לא סותמת את הפה. אבל, כנאמר, נדיר מאוד. בד"כ אני נותנת לצד השני לדבר וזורקת מילה פה מילה שם. מה הייתם רוצים שלא ייגמר? כל מיני מערכות יחסים שלי. מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם? שגם הוא אוהב, דה. ושאפילו שאני חושבת שאין סיכוי, זה יכול לקרות ולהיות טוב. Can't forget the things you never said? ברור. נראה לי שיותר מהדברים שכן אמרתי. את מי אתם לא משחררים? אני דווקא די כן, נראה לי. אני לא מספיק נלחמת על אנשים. מה מעייף אתכם? הצבא!!!!!!!!!!!!!!!! וטמטום. ובלבול. ונסיעות שאני לא נוהגת בהן. לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר? נראה לי שתמיד צד אחד אוהב יותר, כי פשוט... אין שיוויון ביחד. תמיד צד חד ירצה יותר, יאהב יותר, יתן יותר. Are you longing to see your reflection in someone else's eyes? כן. חוויתם פעם אהבה נכזבת? ברגעים אלו ממש.
שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים ) לא
ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן? אני חושבת ששמעתי פעם, אבל לא בטוחה.

misheani

New member
../images/Emo201.gif

אהבה נכזבת... בעע. אני בעד לבטל את העניין, לחלוטין. אבל "נסיעות שאני לא נוהגת בהן" - כיף חיים :)) (וגם, הצחיק אותי)

רעוּת

New member
מה, נסיעות שלא נוהגים בהן זה יותר מעייף ../images/Emo46.gif

אני בהחלט יכולה להזדהות
אבל אולי זה סתם כי אני קונטרול פריק ולא אוהבת לתת לאחרים להיות אחראיים על להביא אותי למקומות ולמצוא חנייה וכו', כי ברור שאני יכולה לעשות את זה יותר טוב ובפחות זמן |סנוב| וגם אם אני לא נוהגת אז לא תמיד מרשים לי להשתלט על המוזיקה ואז זה בכלל מטריד
כשאני חושבת על זה באמת יש לי אישיוז של שליטה
וזה גם לא יפה לצעוק על אנשים שהם נוהגים כמו נקבות
במיוחד לא אם הם חבר שלי
. אמג יש לי הרבה הפרעות אישיות

מה כיף, משעמם. ../images/Emo10.gif

חוץ מזה שהייתי רוצה שיהיה איתי גמד קטן שיחנה בשבילי כל פעם, אני ממש אוהבת לנהוג. וגם, אם אני סתם יושבת באוטו כשמישהו אחר נוהג, יש סיכוי טוב מאוד שאני ארדם.

misheani

New member
גם אני יודעת

איך אפשר לפספס. וגם את המשפט בכותרת של התשובה שלך. יש יותר מדי אמנים מעולים שעושים שירים עם אותו שם.

misheani

New member
התכוונתי, בכותרת של התשובה של רעות

ואם את זה את לא יודעת, אנחנו צריכות לדבר

misheani

New member
רציתי להוסיף שאלת המשך לשאלה:

"לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר?" ואני מקשה: לפי דעתכם, בקשר רומנטי, באיזה צד עדיף להיות (שצד? איזה צד זה, בכלל)? זאת סוגיה שאני עוסקת בה לאחרונה. במסגרת סמינר. סתם, במסגרת עיסוק עצמי בלתי פוסק, אני מתכוונת. מעניינת אותי תשובתכם, בתור רגשניות-רונה מדופלמות.

שאלה טובה.

אולי זה עניין של איזה טיפוס אתה, רגשי או שכלי. אני מניחה שהרגשי יעדיף לאהוב יותר, כדי להרגיש את היחסים כמה שיותר, והשכלי יעדיף להרגיש פחות, כדי להנות מהיחסים - אבל עדיין, להיפגע ולכאוב פחות כשהם יגמרו. אני אישית מעדיפה להיות בצד שאוהב יותר, אני חושבת [וso far, תמיד הייתי], כי אם כבר אז כבר. אבל יש משהו מאוד קשה בזה, גם תוך כדי היחסים, כי מרוב שאתה אוהב, ועושה, ואומר, אתה רוצה שגם הצד השני 'יחזיר' לך, ולא תמיד זה עובד.

למעלה