Better than fine

רעוּת

New member
ומקווים תמיד להיות בצד שצד ../images/Emo16.gif

(שמתם של שהיא שרה וְמקווים ולא וּמקווים? זאת טעות דקדוק, אם אני זוכרת נכון
) מאחר ואין לי רגשות, אני בדר"כ הצד שלא מחזיר אהבה
לא יודעת אם זה טוב או רע, אני מניחה שזה איזשהו מנגנון הגנה, אבל ככה גם נפגעים פחות, אז החיים שלי דבש

misheani

New member
בודאי שזה טעות דקדוק

ואני בטוחה שהיא שינתה את זה בהופעות, הרי גם את "בפינת רחוב" (מי שלא מזהה שיבוא אלי לשיחה) היא הקליטה בדיסק עם דגש ב-פ', ועכשיו שרה לפי הדקדוק המשתפר שלה, עם פ' רפוי |אבשלוםקור|

DeepThoughts

New member
אמרנו בזמנו גם על "כסופות" ו"כסופים"

בקיצור לא ללמוד דקדוק מרונה

misheani

New member
נכון... אבל

בואו נגיד שאם כבר ללמוד עברית, עדיף ממנה ולא מכל מני זמרים אחרים

misheani

New member
עוד תשובות? ../images/Emo124.gif

עוד לא קיבלתי מספיק בשביל לגבש דיעה.

Remedy Lane 9

New member
נדחפת בגלל רעות ../images/Emo70.gif

כי היא הכריזה שהיא גונבת לי שאלות וזה.
מה/ מי מעסיק את מחשבותיכם בזמן האחרון?אה. למי/מה אתם מחכים?לגל גדול שיסחוף את הכל. האמת שלא. לזה שמלא אנשים ש"אחראים" עליי יחזרו מחו"ל/ טיולי חנוכה במדבר Edges of beds seem to play a very big role in my life?edges באופן כללי הם חלק מרכזי בחיי
נטשו אתכם פעם בלי להיפרד?לא חושבת בדר"כ אתם הצד השותק או הצד המדבר בשיחה?דווקא רוב שיחות הטלפון שלי מאוזנות לאחרונה מה הייתם רוצים שלא ייגמר?ההרגשה שיש לי מישהו להישען עליו מה הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יגיד לכם?שהוא אוהב בחזרה. זה צפוי מדי לא? |מגרד בראש| Can't forget the things you never said?זה נשמע כמו שורה של טורי בכלל. אבל מאוד מתחברת למשפט. את מי אתם לא משחררים?וואו. אפשר חבר טלפוני? מה מעייף אתכם?המעגלים שאני מכניסה את עצמי אליהם לפי דעתכם, בקשר רומנטי, זה אפשרי ששני הצדדים יאהבו בדיוק באותה מידה, או שתמיד יש צד אחד שאוהב יותר?אני שאלתי את זה קודם
Are you longing to see your reflection in someone else's eyes?בוודאי חוויתם פעם אהבה נכזבת?כן
שמעתם פעם את רונה שרה את השיר הזה בהופעה?! (מדובר ב-waltz, ואם לא הבנתם את זה עד עתה אז אתם מהזה גרועים )נו בסדר, עלית עליי. קצת גרועה. אז מה. זה לא הופך אותי לאדם פגום!!!! ובאותו הקשר- מכירים את הביצוע עם שלומי שבן?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק
איך את יכולה לסיים ככה שאלון? בלי איך היה, שרדתם, אתם בסדר, בלי לשאול אם הצלחת להרוס לנו את החיים או משהו???
דרך אגב, היי. קוראים לי דפנה.

misheani

New member
המממ....

נשמע טוב... אני רק לא בטוחה שהבנתי איך זה אמור להקל עלי :)

למעלה