X Xx Haley xX New member 7/5/10 #62 ../images/Emo23.gif הוא נראה פה כל כך עקום, אבל לא אכפת לי. אין לי כוח לחפש אחרת.
X Xx Haley xX New member 7/5/10 #64 ../images/Emo23.gif האעהאעא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהוב ליבייייייייייי בנישמתייייייייי, נשנש שלייייייייי. הלוואי שאישתך הטרייה תמוווווווווווות ואז תהיה שלייייייייי. XDDDDDDDDDDDDD עכשיו נשרשר את השלמות שלו.D:
../images/Emo23.gif האעהאעא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהוב ליבייייייייייי בנישמתייייייייי, נשנש שלייייייייי. הלוואי שאישתך הטרייה תמוווווווווווות ואז תהיה שלייייייייי. XDDDDDDDDDDDDD עכשיו נשרשר את השלמות שלו.D:
X Xx Haley xX New member 7/5/10 #67 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אמאאאאאאא, אני מתההההההה. XD
X Xx Haley xX New member 7/5/10 #70 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ... זה יכול להמשך כול היוום. איזה סופגי, כפרעליו. לו אני לא מאחלת שהאישה תמות כי אני חולה על התחת של האישה שלו.XDDDDDDD אז אני בעד שלישיה.
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ... זה יכול להמשך כול היוום. איזה סופגי, כפרעליו. לו אני לא מאחלת שהאישה תמות כי אני חולה על התחת של האישה שלו.XDDDDDDD אז אני בעד שלישיה.
X Xx Haley xX New member 7/5/10 #73 ../images/Emo23.gifאיזה טעם מגוון יש לי, כולם שונים.../images/Emo6.gif חחחח. טעם טוב.XDD ראר, טום וולינג..
../images/Emo23.gifאיזה טעם מגוון יש לי, כולם שונים.../images/Emo6.gif חחחח. טעם טוב.XDD ראר, טום וולינג..