../images/Emo18.gifבקשר לסיבה הדתית
לא מדוייק, זה הסיבה להתנזרות אצל הנוצרים שבוחרים להיות קרובים יותר לאל ולכן בוחרים להיות כמה שיותר טהורים, אנשים בעלי משרה שקשורה ישירות בדת(כמו כומר למשל), נזירים או סתם אדם פרטי. מין זה לא טבו בנצרות, הכן המין עצמו הוא חייתי ומהשטן(וכפי שאת בטח מבינה אני מסכים עם זה), אבל גם בנצרות(כמו גם ביהדות) המין הוא קודם כול להמשיך הדור, וזה נחשב לרוע הכרחי, עוד סיבה לכך שבחברה תרבותית בעלת ערכים ואמונה, מין לעולם לא היה נושא מנופף, כמו בחברה חילונית ביזרית, חסרת תרבות וחייתית.מין היה למעשה משהו שהוא חלק מזוגיות, וכול אחד שרודף אחרי המין עצמו ובעל "צרכים" מיניים מופקרים, נחשב לסוטה ובשולי החברה. בימנו מה שקרה בעצם במערב(לצערנו), בעקבות החלוניות, ליברליות וחוסר תרבות, שבעוד שהטכנולוגיה הולכת קדימה. החברה הולכה אחורה, לתקופת האבן. פתאום כול הסוטים, חיות,רודפי מין מופקרים הפכו לדבר הכי חם, וא-מיניים הם ה"סטיה". אז שיסבירו לנו איך א-מיניים מפריעים לחברה בדיוק, כי איך סוטים, רודפי מין וחרמנים מטרידים מפריעים לחברה לא צריך לפרט. אגב בקשר לבודוהיסטים זה כמעט אותו הדבר, במקום שטן וחייתיות(שזה הדבר האמיתי או רק הגדרה) זה פשוט נחשב ללא טהור ומפריע לך לשאר נקיא בגוף ובנפש. בקשר לישוע( ישו זה עוות של השם ביהדות), את דווקה טועה( מחוסר ידע אני מניח), ישו לא היה סקסיסט(בניגוד גמור לרוב היהודים והנוצרים הקדומים), עבורו אישה וגבר הם שווים בעני האל(משהו שמוסלמים יהרגו אותך רק על לרמוז). לא רק שאישה כן הסתובבה איתו ברחבי ישראל, היא גם נחשבת לחסידה הכי גדולה שלו(מבין תלמידיו), השם שלה אגב זה מרים המגדלית. והיא אחת משלושת הנשים ליוו את ישוע בדרכו, יחד עם אימו(שגם שמה מרים) ואחותו. יחד עם קבוצת החסידים/תלמידים שלו. יש אפילו חוקרים חילונים סקסיסטיים שטוענים שמרים המגדלית היא בת זוג של ישוע, הרי זה ברור שאישה לא יכולה להיות בקרבת גבר(אפילו אם הוא נזיר וא-מיני, לשם השוואה), מבלי שהם ישכבו. כמובן שאני לא מסכים עם הסוטים האלה. "הרי אם ישו היה מסתובב עם אישה לא היו שמים אליו לב כול כך והוא לא היה נחשב כזה נעלה ושליח אלוהים", אז זהו שזה לא ככה, רק אם הוא היה איתה בקשר זוגי, זה בטח היה מוריד קצת מערכו(בנצרות, למרות שמתחשבים בזוגיות נכונה), על פי יהדות זה בטוח שלא משנה, משה לדוגמה היה נשוי. הכן משיכה,מיניות ורצון מיני כלשהו הם תכונות רק של אדם(וחיות). הכן אם מרים המגדלית הייתה בת זוגתו של ישוע(לא מסתובבת כפי שאמרת), ישוע היה נחשב "רק" לנביא ומשיח, אבל לא למלאך.עוד יש להוסיף שבאמת לא שמו לב לישוע במלא(לא בגלל אישה) בישראל לפחות, ישוע לא בדיוק היה צריך שישימו עליו לב,לא התכוון לפתוח דת חדשה או לפתוח מרד(לא ברבנים ולא ברומאים), דווקה השנאת חינם של הרבנים, ההוצאת דיבה וההלשנה לרומאים תרמו לפרסום שלו. חסידיו(וחסידי חסידיו) אחרי צליבתו בעצם הפיצו תנצרות ברחבי האמפריה הרומית, בעיקר בתקופה של הקיסר קונסטנטינוס. עד כאן ההסבר פלוס ההיסטוריה, שהייתה רק כדי להסביר לך ולאחרים תרקע והטעות במה שאמרת.
עכשיו אני צריך להגיד לך שאני לא מסכים עם ההשקפה הקצת יותר מדיי קיצונית שלך בקשר למין. נכון שמין סותר אלוהות אבל זה לא שמצפים מכולם שהיה מלאכים או קדושים ברמה אלוהית( זה רק החלק המשובך
). רק שהיו בני אדם תרבותיים, לא חיות. הדת לא באמת דוחקת אנשים להתרבות(טוב ביהדות על פי הדוסים דווקה כן), אני מאמין ש"פרו ורבו" זה לא מצווה/חובה, זה בעצם ברכה ואישור של האל. אמירה שאל רוצה שהיו עוד אנשים(המשך של הדור שלהם), ושזה בסדר לאנשים, ושזה גם המטרה העיקרית של מין . וגם לא לשכוח שכאשר זה נאמר היו רק שני אנשים בעולם. הדת לא מחייבת אף אחד לעשות מין ולהביא ילדים לעולם(זה בחירה), ואם כמה דוסים טיפשים ופרימיטים יטענו ככה, תגידי להם שאת לא מאמינה שהאל מאנס אותך לדבר כזה, ועוד נראה מי צדק בעולם הבא, אם תגיעו לשם.
את אדם וחווה לא סילקו בגלל שהם גילו תמין, למעשה זה היה אתם מהרגע הראשון בדיוק כמו לחיות. אחרת איך את מסבירה שאחד העונשים שאישה קבלה זה לידה קשה.
. חוץ מיזה איזה ידע וחוכמה בדיוק צריך בשביל לעשות מין ? 0 זה המספר. כול מה שצריך זה קצת נסיון(במקבלים תוך כדי), רצון ובן/בת זוג. איזה ביג דיל עשיתם מהשיט הזה.(את והתקשורת המודרנית). משוואות אטומיות, כישורי קרב וטקטיקות גרנדיוזיים, היועץ הנודע של הכפר. את אדם וחווה העיפו בגלל שהם הפרו הוראה של ה', הם היו טפשים, נסחפו, לא עמדו בפתויים והקשיבו לנחש הערבי(במקום למי שצריך). החיים הם מבחן, כול יום וכול שעה, האל בדק אותם והם עברו על החוק, בגדו, אכזבו ונכשלו. ככה שהם לא היו ראויים לשאר בגן עדן וגם קבלו עונשים( כי כנראה רק ככה הם לומדים). עץ הדעת זה עץ החוכמה, העץ שמבדיל בין האדם לבהמה, זה הדבר שבכוונה האל שמר לסוף(כי זאת המתנה הכי חשובה). ה' בטוח היה נותן להם את זה בקרוב, אבל הם לקחו את זה בלי לשאול, ומהסיבות הכי לא נכונות שיש.
/