שלום לכול הא מיניים

snoopytush

New member
אני לא מבינה למה צריך הגדרות בכלל

זה סתם גורר מריבות מטופשות. מי שמתאים לו שיגדיר את עצמו אבל שלא ינסה להכליל את ההגדרה שלו על אחרים כי מדובר בטווח רחב שקשה להצביע בו על נק' אחת בלבד. ואם כבר אז ההגדרה הכי טובה שנשמעה פה שוב ושוב ועדיין היא לא מושלמת מהסיבה שציינתי דלעיל היא שאדם אמיני אינו חש או שהוא חש בצורה נמוכה ביותר יצר מין כך שאו שהוא לא מבין את זה ולמה צריך את זה או שהוא מתקשה או לא רוצה בקיום יחסי מין. ובבקשה תפסיקו להתווכח זה לא לעניין, מה שכן אהבתי את הנקודת השקפה של האמיניות כמאפשרת בחירה זאת בהחלט טענה מעודדת. יום טוב לכם

Berethor

New member
אני חושב שצריך להפנות תשאלה הזאת ל-

ילדת הסוכר המרחף וp019 . אני ציינתי תסוגים רק כדי למנוע מריבות ולהגיד איזה סוג אני. אבל עדיין יש פה אנשים א-מינים מהסוג הראשון, שמרגישים שגונבים להם תבכורה. עם כול הכבוד א-מיניות היא ניגוד של מיניות, לא העדפה מינית מפני עצמה, ולכן יש רמות שונות וסוגים. יש פה אנשים אטומים שלא מוכנים לקבל את זה, מסיבות אלה או אחרות. שהיה יום טוב גם לך

AL212

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מה שכתבת פה, ומזדהה עם הא-מיניות שאתה מתאר. ברוך הבא

Berethor

New member
../images/Emo45.gif

טוב לראות כול כך הרבה א-מיניים מביאים תמיכה. לא עוד להגדרה הלא נכונה. תודה

Berethor

New member
../images/Emo45.gif

שמח לדעת שיש אנשים שהבינו את דבריי כראוי, ומסכימים. צורך(גופני) לא שווה רצון(נפשי), צורך תמיד מגביל בחירה. בדיוק כמו שאדם רעב יאוכל גם דברים שהוא לא היה מכניס לפה בחיים. א-מיניות מכול סוג היא מתנה. אגב אלה שנגעלים הם הסוג שלישי, אלה שפשוט לא מרגישים שום משיכה זה הסוג הראשון.

AL212

New member
בהחלט

ניסחת את זה מצויין. צורך הוא דחף בלתי נשלט שמתעורר, ורצון הוא בחירה חופשית שנובעת ממכלול האישיות וההעדפות שלנו (בהנחה שיש בחירה חופשית...), ובכל אופן, הם לא חייבים להיות מסונכרנים ביניהם.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif מילים כדורבנות!

איך לא ראיתי את זה עד עכשיו. מסכימה עם כל מילה! יחי החופש... הלואי שיכולתי גם לא לאכול...
שהדברים האלה יעלמו כבר מהחנויות לפני שאני אראה ככה גם

Berethor

New member
../images/Emo45.gif

כבר התחלתי לחשוב שא-מיניים מסוג א' יאכלו אותי בחיים. חהחה. טוב לדעת שיש גם אנשים שמסכימים.

למעלה