שרשור ש....ש...שאלות

Mירי

New member
נעלי פלטפורמה בירושלים

אוקיי, אני בחורה עדיין, יש לי שני חברות מושבעות שהאחת מתנוססת לגובה של 1.80 והשניה ל1.72 (או, אתם יכולים לבחון כל אחת מאיתנו, אנו יודעות הכל על שלושתינו - חוץ מקנאות קטנות בלב - איפור, אופנות, משפחולוגיה, בגדים... חחחח), ככה שאני בגובה 1.60 מוצאת את עצמי הקטנטנה בקבוצה, אם כי לא בכשרונות, אנו די דומות וזה מה שמחזיק. הקליקים, ההבנות הדקות וכדו'. החלטתי ללכת על נעלי פלטפורמה שיגביהו אותי. העניין הוא שאני מתכננת ללכת עם כאלה תמיד, גם ביומיום וגם לאירועים. ככה שאני צריכה שתמליצו לי על נעליים טובות אבל גם נוחות, ולאירועים אני אתפשר יותר על היופי מאשר הנוחות. תודה לכולכן. מ...

שאלה לגביי חולצת בנות

מישהו יודע אולי איך קוראים באנגלית לחולצה של הבנות שפתוחה מקדימה? בתמונה המצורפת תבינו איזו

תגידו איפה אני מוצאת חגורה רחבה מעור עם קשירה

קשירה מעל (כמו שלבשה לדוגמא שיפרה באח הגדול)

את לא צריכה להתחרות בחברות שלך

אם את מתכוונת לקנות נעלים רק בשביל להשוות את עצמך לחברות שלך אז חבל... ואני אחכה שנטלי תענה על השאלה הזו, כי היא בטח יודעת היא גם מירושלים.

hilaglam

New member
לא כדאי לך, יקר שם בטירוף.

אם את לא יכולה להכין לבד, לכי ליצרן עורות (עורן?) פרטי או לסנדלר. זה כבר ייצא זול יותר ובדיוק כמו שאת מחפשת.

Mירי

New member
אוקיי, בכל מצב פלטפורמה זו כבר עובדה מוגמרת

זה לא בא כלהתחרות. אני פשוט רוצה את זה. לסגור איזשהי נקודה שאני מרגישה צורך. מעולם, לא עלה זה לנושא. אסירת תודה

natali11114

New member
תודה לך הדס על הקרדיט

לגבי נעלי פלטפורמה אז ככה יש את גזית בקניון או בעיר יש להם הרבה פלטפורמות{אני לא יודעת אם בגובה של 10 ס"מ}אבל יש. לגבי הנוחות אין לי מושג אבל בד"כ פלטפורמות נוחות יותר מעקבים זה בטוח. אם את לא מוצאת שם בעיר ברחוב יפו יש מלא חנויות נעלים-תכנסי תמדדי לך אם זה נח ושווה את המחיר{בד"כ רוב החנויות של פרסים אז את יכולה לקנות נורא בזול} אז תקני. שהיה לך בהצלחה ותבלי....

kartisia

New member
זהירות מהחנויות ברחוב יפו

האיכות בדרך כלל מאוד ירודה (עד כדי מסמר בעקב בנעלים שפעם קניתי שם), ואם חלילה משהו לא תקין, המקסימום שירות שתקבלי יהיה כנראה קללות וצעקות.

funky n

New member
נעלי עקב

יש משהו שאפשר להדביק לנעל עקב שקצת גדולה על הרגל ,בשביל שהרגל לא "תברח" בהליכה?

natali11114

New member
הנעל פתוחה מקדימה?

אם כן אין לי פתרון אבל אם היא סגורה זכור לי פעם בחנות נעלים שהביאו לי מין מדבקה כזאת שמדביקים לחלק האחורי וזה מקטין טיפה את הנעל.את צריכה לבדוק בחנויות נעלים{אולי גלי,או חנויות לנעלים אורטופדיות או כל חנות נעלים...} בהצלחה

למעלה