הי זה מדבקה כזאת שגם אמורה למנוע יבלות?
ע ענתוש 24 New member 10/9/08 #25 ספידה אם תכניסי ספידה לתחתית אז הרגל פחות תחליק פנימה ואז העקב לא ייברח בהליכה. אפשר לקנות ספידה למשל בסופרפארם. זה מגיע במידה אחת וגוזרים לפי הקווים בהתאם למידה שלך.
ספידה אם תכניסי ספידה לתחתית אז הרגל פחות תחליק פנימה ואז העקב לא ייברח בהליכה. אפשר לקנות ספידה למשל בסופרפארם. זה מגיע במידה אחת וגוזרים לפי הקווים בהתאם למידה שלך.
ש שם תפוס2 New member 9/9/08 #22 אתר או מספר טלפון של הודיס../images/Emo202.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif| למי יש פרטים? שמעתי שיש מבצע - כל החנות 29.90 וזה אחלה אופנת מכון כושר ופנאי!! או שמי יודעת איפה יש חנויות בצפון?
אתר או מספר טלפון של הודיס../images/Emo202.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif| למי יש פרטים? שמעתי שיש מבצע - כל החנות 29.90 וזה אחלה אופנת מכון כושר ופנאי!! או שמי יודעת איפה יש חנויות בצפון?
ש שם תפוס2 New member 10/9/08 #26 תודה../images/Emo45.gif הצלת לי את מחר בבוקר! ואני מתה על האתגרי אופנה שלך יש דבר כזה " ואפנת מכוני כושר או פעילות גופנית"?
תודה../images/Emo45.gif הצלת לי את מחר בבוקר! ואני מתה על האתגרי אופנה שלך יש דבר כזה " ואפנת מכוני כושר או פעילות גופנית"?
ש שם תפוס2 New member 10/9/08 #28 אולי את גם יודתע איפה אפשר להשיג......./images/Emo99.gif פריטים של המעצב עומרי גורן מכירה? רתמול ראיתי שמלה שלו. חבל"ז. משי עם לא זוכרת מה.. סגול ואפרסק. מד-הים!!!
אולי את גם יודתע איפה אפשר להשיג......./images/Emo99.gif פריטים של המעצב עומרי גורן מכירה? רתמול ראיתי שמלה שלו. חבל"ז. משי עם לא זוכרת מה.. סגול ואפרסק. מד-הים!!!
N N i g h t W i n d New member 24/9/08 #32 משום מה לא ראיתי שענית לי בטח כבר מאוחר מידי הצלחת למצוא בגדים שלו? באינטרנט יד מופיע רק מספר טלפון נייד שלו האתר שלו http://www.mitchatnim.co.il/members/omrigoren/open.asp
משום מה לא ראיתי שענית לי בטח כבר מאוחר מידי הצלחת למצוא בגדים שלו? באינטרנט יד מופיע רק מספר טלפון נייד שלו האתר שלו http://www.mitchatnim.co.il/members/omrigoren/open.asp
M Mירי New member 8/9/08 #16 אתן הורגות אותי. אני אומרת ברור, שזה מה שאני רוצה. פליז. חנויות בי-ם, נעלי פלטפורמה. בלי עיצות עם הקונספט. יש מצב? אני מתייבשת... מ...
אתן הורגות אותי. אני אומרת ברור, שזה מה שאני רוצה. פליז. חנויות בי-ם, נעלי פלטפורמה. בלי עיצות עם הקונספט. יש מצב? אני מתייבשת... מ...
א אטי יעקובסון1 New member 10/9/08 #30 נעלי גזית בקניון מלחה מיליון פלטפורמות ואחת יותר יפה מהשניה לטעמי . עכשיו יש מבצעים חבל"ז .