אלבום החלומות

../images/Emo99.gif אלבום החלומות ../images/Emo99.gif

אוקיי מכל השירים של אביתר צריך לחבר את "אלבום החלומות" כל אחד לוקח את ה10 שירים שהוא הכי אוהב מ-כ-ל האלבומים ומחבר אותך לאלבום 1 לפי הסדר שהיית רוצה שהם יהיו בדיסק. תיזכור של השירים- אביתר בנאי: *יש לי סיכוי *הדוב והנחש *מתי נתנשק *שן לידי *מנגינה יקרה *שמח שבאת *שמתי לי פודרה *אקדח *תיאטרון רוסי *אקדח *אבות ובנים *תתחנני אלי *כלום לא עצוב שיר טיול: *שתי מדורות *אמביציה *בראשית *חלון *דיו *טיול *מחשבות *שיר טיול *עדר של שוורים עומד על נייר: *פקק תנועה *תחרות כלבים *בשבילך *שוב אני לבד *הזאב והאיילה *בבית *מיתר *טיפה של אור *מתנות *כה ציפיתי ליום והגיע *את השקט *המון אנשים *יש לנו את כל הזמן *הרמח"ל מחוץ לאלבומים: *כשזה עמוק *מעיין *הכנר התורכי *משב רוח *כל השירים שאביתר שר מתי כספי *עטור מצחך *וכל מה שאתם עוד מכירים ושאני לא =] תתפרעו

לא יכול:|

שיר טיול מושלם. הוא בין הדיסקים שכל השירים שם קשורים אחד בשני. אולי להעיף את 'תתחנני אלי' ולהכניס את 'עטור מצחך'.

YanKiz19

New member
הייתי לוקח את "אביתר בנאי"

מעיף ממנו את מתי נתנשק, שמתי לי פודרה ושמח שבאת. זהו.

Mak16

New member
אני ינסה...15 שירים

פקק תנועה יש לי סיכוי תחרות כלבים עדר של שוורים בראשית כלום לא עצוב כוכב (של אסף אמדורסקי) המון אנשים אקדח תיאטרון רוסי מתנות שיר טיול תתחנני אלי אבות ובנים מיתר

OniOn Of a dOwn

New member
ישלך פעמיים אקדח ../images/Emo11.gif

אני מנסה אבל יצא אלבום מוזר כזה... אין קשר בין השירים, לא הייתי קונה דבר כזה
יש לי סיכוי תאטרון רוסי אבות ובנים תתחנני אלי כלום לא עצוב בראשית חלון עדר של שוורים תחרות כלבים בבית מיתר טיפה של אור מתנות את שקט כשזה עמוק כולם יורים עלי 16 זה סביר לאוסף, נכון?
אממ ולא סידרתי, לא היה לי כח.

InfeCtedShesek

New member
טוב, לא נבאס אותך. השקעת ../images/Emo3.gif

20 שירים אמרנו? אוקיי: אביתר בנאי: *יש לי סיכוי *מנגינה יקרה *תיאטרון רוסי *תתחנני אלי *בראשית *דיו *פקק תנועה *תחרות כלבים *הזאב והאיילה *בבית *מיתר *טיפה של אור *מתנות *כה ציפיתי ליום והגיע *כשזה עמוק *מעיין *עטור מצחך אממ זה 17. אבל גם 17 זה מספיק.

0mroosh

New member
התפרעתי וזה מה שיצא:

יש לי סיכוי הדוב והנחש אקדח תאטרון רוסי תתחנני אלי כלום לא עצוב אמביציה שיר טיול פקק תנועה טיפה של אור את שקט המון אנשים יש לנו את כל הזמן מעיין
כשזה עמוק
זה היה קשה!!. :(

paper pieces

New member
אלבום החלומות שלי ../images/Emo13.gif

*יש לי סיכוי *שמח שבאת *אקדח *תיאטרון רוסי *תתחנני אלי *אמביציה *בראשית *מחשבות *עדר של שוורים *פקק תנועה *שוב אני לבד *בבית *מיתר *טיפה של אור *מתנות *את השקט *המון אנשים + רצועת בונוס:
אצלך בעולם עם מאיר בנאי וברוש
לא סידרתי לפי העדפה, פשוט לפי הדיסקים...

paper pieces

New member
מממ

"נשארו" עוד כמה מקומות אז... אם חלון היה נגמר בקטע שמתחיל הטרנס או מה זה לא יהיה הייתי מוסיפה גם אותו.. וגם את כלום לא עצוב :)

OniOn Of a dOwn

New member
גם אותי ממש מעצבן הטראנס.

מוגזם מדי
שיוציא דיסק לייב ואז תהיה גרסה בלי

Rain Dance7

New member
17 שירים..

יש לי סיכוי אקדח תיאטרון רוסי אקדח אבות ובנים תתחנני אלי כלום לא עצוב בראשית חלון בשבילך טיפה של אור הזאב והאילה המון אנשים יש לנו את כל הזמן אצלך בעולם כולם יורים עליי עטור מצחך (לא בסדר מסויים, כי אין לי כוח)

evib

New member
אצלך בעולם

זה שיר של מאיר מתוך "גשם" (רצועה 4) ובאקוסטי שלו הוא עשה לו גירסה מחודשת ביחד עם אביתר... סתם שתדעו... אי אפשר לשייך את השיר הזה לאביתר הוא בסה"כ שר אותו ביחד עם אחיו...

evib

New member
אגב...

סליחה על ההתגוננות פשוט יש לי משהו עם השיר הזה... (מאיר הקדיש לי אותו לפני כמה זמן בהופעה בתאטרון תמונע...
)

evib

New member
שאלה לי אליכם...

איפה אני יכולה להשיג את השירים של מתי כספי בגירסה של אביתר? זה יצא באלבום כלשהו?

evib

New member
אז איך אני יכולה להשיג את זה?

ולגבי "כולם יורים עלי" זה שיר שכתב יעקב ברג זכרו לברכה ואביתר הלחין ושר אותו לתוכנית בשם "לחיות את עצמם" בגלי צה"ל בשנת 2001 לזכר הנופלים ביום הזיכרון.

למעלה