אלבום החלומות

shroy

New member
כולם יורים עלי

השיר נכתב ע"י חייל שנהרג באחת ממלחמות ישראל והוא בוצע ע"י אביתר בנאי בפרויקט שנעשה ע"י גלי צהל - אומנים שרים שירים של חללים.

eladushi

New member
שלי

-פתיחה (מ'אביתר בנאי') -יש לי סיכוי -יש לנו את כל הזמן -בשבילך -את שקט -שן לידי -תיאטרון רוסי -אקדח -אבות ובנים -תתחנני אליי -עדר של שוורים -חלון -דיו -טיפה של אור -מיתר -מתנות לא יודע לגבי הסדר...

evib

New member
טוב אני אנסה...../images/Emo4.gif

יש לי סיכוי הדוב והנחש שן לידי שמח שבאת מנגינה יקרה אקדח תאטרון רוסי אבות ובנים בראשית מחשבות דיו פקק תנועה שוב אני לבד בבית מיתר טיפה של אור את שקט המון אנשים ורצועות בונוס: בשבילך הרמח"ל עטור מצחך והאמת? יש לאביתר סקיצה שאני מתה עליה ולדעתי היא חייבת להופיע כמו שהיא באלבום... זו הסקיצה השלישית שמתחילה ב:"לבחור את בפתק שלי מתוך הכובע הגדול.." נכון שהיא מדהימה??? זהו נראה לי... אין סדר בין הדברים בגרוש אבל... גם ככה קשה לי לבחור בין השירים שלו...
הם כולם מדהימים...

אלבום החלומות ../images/Emo182.gif

*יש לי סיכוי *בשבילך *חלון מנגינה יקרה *המון אנשים *תתחנני אלי *עדר של שוורים *אבות ובנים *עטור מצחך *בבית

גמאני

#יש לי סיכוי #תיאטרון רוסי #אבות ובנים #תחנני אלי #אמביציה #בראשית #דיו #תחרות כלבים #הזאב והאיילה #כשזה עמוק #מעיין 11, כמעט הצלחתי.

abarak88

New member
../images/Emo41.gif האלבום שלי ../images/Emo41.gif

יש לי סיכוי
תיאטרון רוסי
תתחנני אליי
אמבציה
מחשבות
פקק תנועה
בשבילך
טיפה של אור
יש לנו את כל הזמן