אשליה?

../images/Emo99.gifאשליה?

נכון שהיה כיף אם היה יומן התאומות אולסן, וקלסרים ודברים כאלה, זה היה די כיף לא? בכל אופן יש לי סקר: מי מהבאים לפי דעתם הכי מתאים לתאומות אולסן כחבר?
אהרון קרטר
בראד פיט, (אם הוא היה קטן יותר)
ליאונרדו די קפריו (אם הוא היה קטן יותר...) אני בטוחה שלכולם לא הייתה בעיה ל
בהן, אז תצביעו!! ואני עושה הגרלה מי שרוצה להשתתף בה שיכתוב בתשובה שלו לסקר שהוא גם רוצה להרשם להגרלה.

Alexis14

New member
אם את עושה הגרלה, אז תרשמי אותי...

והתשובה לסקר היא לדעתי אהרון קרטר באיזשהו סרט או סדרה היו אנשים שהיו צריכים לשמור על איזה ילד ושאלו אותו ´מה אתה רוצה?´ והוא אמר ´דאבל דייט עם התאומות אולסן...´ חמוד, הא? לא יודעת למה יש לי הרגשה שזה היה באבא חורג אמא חורגת

tali olsen

New member
טוב../images/Emo70.gif

זה די ברור לאונרדו האידויט סתם אנטישמי מכוער
את ברד פיט הן מעריצות
ואהרון קרטר
לא יודעת... בכל אופן לדעתי הן צריכות את אלה ששיחקו איתן ב"להרוויח את לונדות הם כאלה חתיכים
)

AM16

New member
אם לא אני ../images/Emo99.gifאז אהרון קרטר../images/Emo98.gif

תרשמי אותי להגרלה

טוב אז לדעתי...

בראד פיט אם הוא היה קטן יותר אני לא סובלת את הבקסטריט וכל מי שקשור אליהם וליאונרדו דיקפריו הוא אנטישמי מסריח כך שבראד פיט עדיף על שתיהם

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo99.gif אהרון.... שלי!!!

לא נותנת אותו לאף אחת! כולל לא לתאומות.... חוצפה..... ;)

*Ginny Weasley*

New member
מחוצקן?!?!?!

יופי באמת!!! אהרון מושלמי..... ממש לא מחוצקן! ולא מעניין אותי אהרון שלי.... לא נותנת אותו לאף אחת ושלא יחלמו בכלל לקבל אותו.... :)))

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo46.gif

הוא לא רוצה להיות חבר של מישהי אחרת חוץ ממנייייי! *תנו לי להמשיך לחיות באשליות....*

טוב עכשיו התעצבנתי..

היה מת להיות חבר של התאומות !?!? טוב שלא הגזמתם .. כל אחד והטעם שלו .. ובינתיים לא נראה לי שהוא רוצה בכלל
חוץ מזה ! הוא נשוי לי !
.. אז הנושא של השיחה הזאת מפגר!.. כי הוא בעליי.. והוא לא רוצה שום דבר אחר חוץ ממני !!!
i love u Aaron

איכס השתגעת??? למה ליאונרדו? ח...

חס וחלילה חס ושלום האנטישמי המסריח המטומטם הזה שדומה לבת איך אפשר בכלל לחשוב על הזבל המסריח הזה חס וחלילה שיהיה אם התאומות חס ושלום פטו פטו פטו יאק חרא של בנאדם!!!

AM16

New member
בראד באנגלית זה לחם../images/Emo13.gif

אז בראד פיט הוא בעברית לחם פיט.

למעלה