אשליה?

ברור שבראד פיט.

אבל מנקודה שנייה, אין לי מושג איך הוא היה כשהוא היה קטן יותר. אב תקחו אותו היום ותשימו באותה צורה קטן יותר, אז אני אשיר "הנה באה הכלה"!!!! למרי קייט הייתי לוקחת את אהרון קרטר, למה שאני בכלל אדבר על דיקפריו החרא, האנטישמי, הכלב!!!!!! וזהו. גם אני רוצה להשתתף בהגרלה.....

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif שרההההההההה!!!

בוגדתתת! את לא יודעת שאהרון קרטר הוא שלי, ואך ורק שלי?!?! באמת.... ואני החשבתי אותך.... ככה..... לתת את החבר שלי למרי קייט בלי בושה מתחת לאף שלי.... יופי באמתתתתת....!

הילההההההההההההההההה

סליחה?! איפה כתוב בתורה שאהרון קרטר הוא שלך??????? את מי רצית שאני אביא למרי קייט??? הסיכויים הם 3:2 בראד פיט לאשלי, ודיקפריו הכלב, החרא, החזיר, האנטישמי, הכלב, למרי קייט???!!! השתגעת????!!!!! לא ממי, אם זאת ההגבלה קרטר שייך למרי קייט. SORRY...

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo7.gif זה היה מעליבבבב.... ../images/Emo10.gif

טוף אני אשאר עם ג´יימסי שלי... וזה היה מאוד פוגע... לתת את הטוב למרי קייט ולא לי.... :(

סליחהההה.....

אני מצטערת אבל את יודעת איך זה לפעמים..... את מבינה למה אני מתכוונת, מה רצית שהאנטישמי המחורבן הזה יבוא וייקח את שתי הבנות החמודות בעולם, שדווקא די אוהבות אותנו ויהפוך אותן לאנטישמיות???????????????????????????????????????? מספיק אנטישמים יש בעולם... תביני אותי...... forgive me.......... :( :( :( i love u ): ): ):

*Ginny Weasley*

New member
אבל אם את נותנת להם...

את בראד ואת אהרון *שלי ורק שלי* את משאירה לי *עוד בת חמודה בעולם* עם האנטישמי!!!!! באמת תודה.... ככה את מעדיפה שתי בנות שאת לא מכירה עלי.... :((

אהרון קארטר לא מתאים להן ../images/Emo70.gif..

הוא שלייייייי
.. (הוא ולהקת DREAM STREET)
שייקחו את בראד וליאונרדו ! .
ולפי דעתי הכי מתאים להם בראד פיט..

לאוצי שמוצי

קראתי באיזה עיתון שאהרון אמר שאם היה לו אפשרות לבחור לצאת עם מישהי מפורסמת הוא היה בוחר במרי-קייט אז תאמיני לי הוא רוצה אותן מאוד

בראד פיט../images/Emo13.gifחזרתייי לכולם כנסו

היי חזרתי!! אחרי יום וחצי שלא הייתי כאן אני הולכת עכשיו לבת דודה שלי שגם כותבת בפורום אז אני התשדל לכתוב ממנה עם יהיה אפשר הכינוי שלה זה: keds היא גרה רחוק ממני אז נדבר, ותרשמי אותי להגרלה

AM16

New member
לנועה

את יכולה לדבר בשם שלך גם כשאת אצל חברה שלך פשוט תלחצי על שינוי שם משתמש, תתני את השם שלך ואת הסיסמה שלך ואת תוכלי לרשום בשם לך.

טוב, תוצאות הסקר:

אני עשיתי סקר על התאומות, והשאלה הייתה מי מהבאים הכי מתאים לתאומות אולסן? א. בראד פיט ב. אהרון קרטר ג. ליאונרדו די קפריו קודם כל אני רוצה להגיד שהצביעו הרבה משתתפים, אבל הרבה כתבו שנגיד בראד מתאים למרי-קייט וליאונרדו לאשלי או משהו כזה, ואז לא החשבתי את ההצבעה שלו...ומי שלא כתב שהוא רוצה להשתתף בהגרלה אז לא רשמתי אותו, אז אל תתלוננו אחר-כך...או ועכשיו סוף סוף, התוצאות!
במקום האחרון, ליאונרדו די קפריו, תנו קצת מחיאות כפיים, הוא אנטישמי? לא ידעתי...
במקום השני: אהרון קרטר תנו הרבה מחיאות כפיים!
גביע| גביע| ובמקום הראשון, בראד פיט!!!!! המון מחיאות כפיים! הוא זכה ב
ה
!!! והזוכה בגרלה הוא\היא: שרוש love אולסן אני ישלח לך איי-מייל עם הפרס!
שהצבעם, ביי!

למעלה