העונה והההתמונההההההה--> BEAUTY SHOTS

../images/Emo99.gifהעונה והההתמונההההההה--> BEAUTY SHOTS

טוב הגענו לתמונות שאני הכיייייייייייייייייייייייייייי מתחבר אליהםםםםםםםםםםם שזה הביוטי שוטססססססס... נכון שאין בכל עונה ולא תמיד זה אותו דבררר אבל זה ה===דבר שהכי קובע כשמגיעים למישי שהיא טופ מודל אמיתיתתתתת (ולא נגיד נאימה אווה וכאלה XD:] כמו שטיירה תמידד אומרת ופה אני מסכים איתה הכי חשוב זה למכור תמונה עם העיינים וה=פ=נ=י=םםם.. היו כמה תמונות אלוהיוווווווווותתת... והנה שלייייייייייייייייייי>>>>> **סגידה**

עונה 1 ../images/Emo99.gif

תמונה מדהימהההה ברמות קשות תאמת שהיא טיפההההה בגבול בין יצירת אומנות לביוטי שוט אבל זה סגידההההההההההה!! וכמובןןןןןןןןןןן התמונה של הנחשש שכבר כיכבה אצלי בתמונות המדהימותתתתת GO SHANONNN

עונה 2-../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

זאת העונה עם הכי הרבה ביוטי שוטס מוצליחים בהיסטוריה של התחרות ואני חולה עליהההההההההה... ה===ביוטי שוט הכי מדהיםםםם מחרפןןןןןן ומושלםםםםםםםם של העונה זאת כמובןןןןןןןןןןןןןןןן...מרסדסססססס תמונה אדירהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo99.gif../images/Emo127.gif

אחת התמונות יופי ובכלל הנדירותתתתתתתתתת והמושלמותתתתתת... כמובןןןןן הזוכה של העונה אפריללללללללללללל אפילו שזה גם אומנותי כי היא דו מיניתתתתת אבל נדירההההה

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo127.gifעונה 3333

הביוטייייייייייייייי שוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט הכיייייייייייייייייייייייי מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם שראיתיייייייייייי בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... פשוטטטטטטטטטטטט תמונה עוצרתתתתתתתת נשימההההההההההההה.... ואם היא הייתה נראית ככה במציאות פנים מול פנים היא הייתה ברשימהההההה של האלוהיווווווווותתתת שלייייייי עם דניאאליייי וניקווווווווווווליייייייייייייי... אחת התמונות היפות שראיתי כל החיים שליייייייייייי... **סגידהההההההה**

ותמונה 100ממת

היא פי מיליון פחות יפה מאמנדה אבל זאת התמונה שאני הכייייייייי אוהבב שלה.... אנלא ישכח שג'ניס אמרה" פה רואים תפנים האובלייות היפות שלך" אם היא לא הייתה הצל של אווההההה היא הייתה יכולה להיות בגמרר מקום 2 אחרי אמנדההההה לא ברור לי מה היא נדבקה לאווה הזאת :[

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifאם כמה שאהבתי

את אמנדה, זו התמונה הכי גרועה שלה לדעתי.

NP16

New member
היא נראית יותר טוב מזה פנים מול פנים.

לא שזה לא תמונה טובה,אבל עדיין. בייחוד לפני שעשו לה מייקאובר היא נראתה כלכך טוב.

עונה 4../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

פשוט מזכיר לי כמה אני שונא תעונה הזאתתתת אפילו ביוטי שוטים אין טוב נו ברור עם כמות מתמודדות גרועות כאלהההההה...שמע ישראללללללל אפילו הקאברגירלים שהיו היו מ=ז==ו=י=ע=י=ם ברמות קשות יותר מכל התמונות בכל העונות אי פעםםםםםםם... מזל שהיתה תפילה של קיניה שהצילה תעונהההההההה בכל מקרההההה כמה ששנאתי אותה וחשבתי שהיא מכוערת אני בוחר בקלוז אפ המדהיםםםםםםםםםםםם הזה (מה שפוטושופ+איפור יכול לעשות לאנשים.. מפחידד) שיצאה מדהימההה--> מישל הזברה.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifדווקא קאברגירלים יפים..

הקאברים גיראלים של עונות 8-9 מכוערים..למרות שהמתמודדות יפות ><"

חעחע הדעות שלך הכי מצחיקים אותי בעולם

ורק בגלל זה אני בטוח שהקאברגירלים של עונות 8-9 הכי יפים בהיסטוריה של התחרות XDDDDDDDD

YHPA

New member
הם לא

8 בסדר 9 יכול לקרום לנאימה
להיות אנושית

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifעונה 555555555

והנה הגענו לעונות שבששבילםם אני חייי (הסחפותת XDDD:) זאתתתתת---->>>>>>>>> תמונה שהייתי תולה בבית בסלון בענק, לוקח לאי בודדדדדדדדד, רואה כשאני קם ולפני שאני הולך לישוןןןןןן... וכמו שאני תמידדדדדדדדד אומרררר... ה===הגדרה ליופייייייייייייייייייייי הטהוררר.. פשוט צריכים לשים במילון תתמונה הזאת ולכתוב ליד: יופי סגידההההההה.. תמונה אלוהיייייייייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתת מטופ מודל אלוהייייייייייייייייייייייייתתתתתתתתת

**סגידה מרחוק**

רק לא ברור לי מה נראלהם שבעונה עם הכי הרבה יפיופות בתחרות הם לא עשו ביוטי שוט מסודררררררר בעונה 5... פאתטטטט

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifמדהים../images/Emo99.gif

והביוטי שוטים בעונה זה השחור-לבן ההוא..שגם תמונה מהממת של ניקול.

סגידהההההההה לתמונההההההה

תגידי את בטוחה שאת רשמת את זההההההה<??@# כי לא נראלי שאפשר להיות הגיוני ולכתוב ככה עם הביוטי שוט של אמנדה ועל עונה 4 ואחרי זה על התמונה של ניקול LOL בקיצורררר לא משנה .. התמונה ששמת מעונה 8 זה של הזוכה??? סתם מעניינותייייי

למעלה