העונה והההתמונההההההה--> BEAUTY SHOTS

עונה 6 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

דניאלווווווווווווווהיייייייייייייייייייייייייייייתתתתתתתתתתת הראש הכי יפה שיש בתחרותתתתתתתתתתתתתתת **סגידה** שמורכב ע הגוף הכי מושלם שעבר ויעבור בתחרותתתתת... גם בקרחת היא אלוהייייייייייייתתתתת אין אין היא תופעהההההההההההההה. **סגידההההההההההההההה**

NP16

New member
טוב ,נו :

עונה 1- אדריאן עם הנחש נחשב? אני רק עכשיו מתחיל להכיר את העונה לגמרי למען האמת,בטוח יש איזה תמונה של איליס.והתמונה האח רונה של אדריאן גם מדהימה עונה 2-הביוטי שוט שחור לבן של יואנה ושנדי[גם בנפרד,וגם בתמונה שלהן ביחד],וגם הביוטי שוט האחרון שלהם . גם למרסדס ואפריל היו מדהימים. עונה 3- אווה,נ-י-ק-ו-ל(בעקרון אווה הפייבוריטית אבל בביוטי שוט זה לגמרי ניקול.),אן,נורל והכי הכי-הקאבר גירל של אווה. עונה 4 - ממ,מה היה שם?כנראה שהקאבר גירל של קיילן ,אין ממש מה לבחור.. עונה 5- ניק שחור לבן מסתבר.לא הכי זוכר. עונה 6- הבתולת ים של ג'ואני בלי שום צל של ספק עונה 7- הקאבר גירל של הזוכה [זה לא ספוילר נכון?כי לא תדעו מה אני חושב על הקאבר גירל שלה עד שזה ישודר וזה ישודר באותו פרק שבעצם יגידו שתזכה...][וגם תשכחו כבר כמובן]

עשיתי לעצמי כייףף בעייניייייייייייםםם:))

לראות את כל היפיופווווווווווווווותתתתת שליייייייייייייי XDDD: זה מזכיר לי כמה אני אוהב תתחרות במיוחד אחרי הפרק של עונה 7 שממש נגעלתי מהסדרה...

זה רק פרק אודישנים../images/Emo3.gif

אני אישית לא אהבתי אותם בשום עונה... בשבילי התוכנית באמת מתחילה רק שהתחרות מתחילה ז'תומרת שכבר בחרו את הבנות.

../images/Emo152.gif../images/Emo192.gif

תדעי לך שאת 6 ו-5 מהאודישנים אהבתי. אבל את צודקתתתתת... פשוט זה טיבעי שתהיה לי נפילה אחרי 2 העונעות האלה שזה ה===שיא שלי בסידרה... נראה XD:

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

עונה 1-אדריאן עם הנחש עונה 2-שנדי בשחור לבן עונה 3-אווה בקאבר גירל ואווה עם העכביש עונה 4-היו ביוטי שוטס? עונה 5-הקאבר גירל של ניקול עונה 6-הקאבר גירל של ג'ואני והקרחת של שרה
עונה 7-תמונת השיער המשוגע של מלרוז ושל מישל ותמונת הקאבר גירל של קארידי עונה 8-הקאבר גירל של רנה עונה 9-שתי התמונות של ג'נה של הקאבר גירל

../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

השומר המסך החדש שלי סגידהההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההה כמה שאני מסתכל יותר על הפנים המושלמותתתתתתת האלה ככה יותר טוב לייייייייייייייייי :]] אלוההההההההההההההההההההההיייייייייייייייתתתתת!

למעלה