הקליפסיון(מתוקן)

../images/Emo23.gif האהבה של חימנה ואוסקר ../images/Emo23.gif

מאחר ואני אדם שמאמין ב
החלטתי להפיק את הקליפ הראשון שלי לכבוד הזוג המטרף הזה. תודה לבת אל שעזרה לי מאחרי הקלעים איך לעבוד עם התוכנה (נו תמיד יש פעם ראשונה
) ותודה לכל בנות פסיון ששמות תמונות משגעות בפורום ובזכות זה הצלחתי לעשות משהו. ואני מקוה שאם הקליפ הראשון יבוא התאבון......להכין עוד (ניסיתי להקניס קטעי סרטים ולא הצלחתי להלמיך את הווליום
) אז קבלו בבקשה את האהבה של אוסקר וחימנה לחג האהבה שלנו.......אין ספויילים

mishi 1

New member
ממממ... עידותוש...

צריך להמיר את הקובץ לוידאו כי ככה אני אישית לפחות לא מצליחה לפתוח... למעלה בתוכנה יש לך save video תלחצי עליו וזה ימיר לך,רק שזה דיי לוקח שעות.... חחחח...(אם יש לך שאלות שלחי לי מסר..
)

אמרתי שאני לומדת

וגם שאלתי את בעלי מה זה הסיומת הזאת
והוא שאלה מה זה האורך הזה....... אני יעלה את זה כבר אם זה לא יקח לי 100 שנה. תודה על ההארה

ortalav

New member
../images/Emo99.gif

אהבתיייייייייייייייי איי כל קליפ על הזוג שלי יתקבל בברכה מהממים שליייייייייייייייייייייייי עידיתושששששששששששששששששששששששששששששש מואהההההההההה

../images/Emo24.gifקשיין

בתור פעם ראשונה.......גם אני אהבתי חחחחחחחחח זה כמו מיני מיני מיני טלנובלה של הזוג חחחחחחחחחח

mishi 1

New member
בכיףףף../images/Emo140.gif

השרשורי קליפסיון יחכו לקליפים שלךךךך

הפצצה141

New member
../images/Emo122.gifלא מצליח להוריד

הקישורים לא עובדים. למה לפעמים זה עושה לי הודעה כזאת שכאילו זה לא יכול להוריד וצריך לחכות שעה? אני ישים קישור ובבקשה מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? תודה.

yael69

New member
כנראה הורדת דיי הרבה סרטונים במכה

אחת. כלורמ הכמות ג'יגה שאת יכולה להוריד בשעה מוגבלת. בגלל זה צריך לחכות שעה או יותר להורדת עוד סרטונים. ידענו שתהיה קצת בעיה שכולם מאחסנים ברפידשייר אבל מה לעשות זה אתר טוב לאחסון.

yael69

New member
../images/Emo41.gifיאללה חבר'ה להוריד ולהצביע!../images/Emo41.gif

הקפצה חסויה

mishi 1

New member
צ'מעו לא יודעת מה איתכם אבל

קיבלנו כאן קליפים ממש יפים!!
וחשפנו כמה כשרונות נסתרים...
מה שאומר שבטח יהיו בעתיד עוד שירשורי קליפסיון שאני אפתח אבל לא נראה לי שאני אעשה תחרות אלא פשוט תגובות חופשי ומה שהכי יבלוט ויבחר ע"י הרוב יעלה שלב אצלי, ובסיום הסדרה אני אעלה נבחרים
מה דעתכם?

למעלה