כתבה על אגם מEonline הקליקו
ש שיר חולה על אגמי New member 17/5/06 #79 וואיייייייייייייי../images/Emo99.gif עוד לא קראתיי אני כבר קוראתת אז הכתבה ממש ממש ארוכההה!! ותמונות ממש ממש נדירותת!! רעותי ת=ו=ד=ה=!!!!!!!!!!!!!!!!
וואיייייייייייייי../images/Emo99.gif עוד לא קראתיי אני כבר קוראתת אז הכתבה ממש ממש ארוכההה!! ותמונות ממש ממש נדירותת!! רעותי ת=ו=ד=ה=!!!!!!!!!!!!!!!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 17/5/06 #80 תודה רעותושק'ה:]]]]]]]]]]]]] ואיי לא ראיתי את התמונות האלהה אני לא יכולה לשמור אותם כי אני אצל דודה שלי
תודה רעותושק'ה:]]]]]]]]]]]]] ואיי לא ראיתי את התמונות האלהה אני לא יכולה לשמור אותם כי אני אצל דודה שלי
ש שיר חולה על אגמי New member 17/5/06 #86 נצל"ש יש פוסטר של אגם בסגנון בחוברת שבאה עם מעריב היום של סיגנון יש פוסטר של אגם באינטימה פושטר כאילו על דף שלםם עם התמונה הזאתת===>>>
נצל"ש יש פוסטר של אגם בסגנון בחוברת שבאה עם מעריב היום של סיגנון יש פוסטר של אגם באינטימה פושטר כאילו על דף שלםם עם התמונה הזאתת===>>>
מ מאשה New member 17/5/06 #92 לעזאזל!!!!!!.... אגם הרבה פעמים בהרצליה והיא לא מבקרת את זהבה (למי שלא יודע-זאת דודה שלה שדרכה אני בקשר עם אגם)וזהבה מיתקשרת אליי כל פעם שאגם מבקרת אותה וכו'.. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לעזאזל!!!!!!.... אגם הרבה פעמים בהרצליה והיא לא מבקרת את זהבה (למי שלא יודע-זאת דודה שלה שדרכה אני בקשר עם אגם)וזהבה מיתקשרת אליי כל פעם שאגם מבקרת אותה וכו'.. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אייללוש New member 17/5/06 #93 תודע../images/Emo99.gifותודע הילוש../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif