עם טים
S Shakira paradise New member 3/5/03 #23 ../images/Emo99.gif יא רינתוש כנסי שניה ../images/Emo105.gif רינתיייי איזה תמונות שוות אין לי אותם את יכולה לשלוחחחח לי
../images/Emo99.gif יא רינתוש כנסי שניה ../images/Emo105.gif רינתיייי איזה תמונות שוות אין לי אותם את יכולה לשלוחחחח לי
S Shakira paradise New member 3/5/03 #25 ../images/Emo99.gif יאיאאאיאיאי../images/Emo105.gif איזה טיייים
S Shakira paradise New member 3/5/03 #27 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif
P perrinat New member 3/5/03 #26 ../images/Emo26.gifשכך יהיה לי טוף../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif הרגע באתי לשים את התמונה ששמת עכשיו ובאתי לכתוב- אדם, און זה גיטר...... |גיטר| (חחחח..... היא אומרת את זה בהופעות.......) בטח שאני אשלח לך הא, וסורי שנדחפתי לך לשרשור.......
../images/Emo26.gifשכך יהיה לי טוף../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif הרגע באתי לשים את התמונה ששמת עכשיו ובאתי לכתוב- אדם, און זה גיטר...... |גיטר| (חחחח..... היא אומרת את זה בהופעות.......) בטח שאני אשלח לך הא, וסורי שנדחפתי לך לשרשור.......
S Shakira paradise New member 3/5/03 #30 ../images/Emo6.gif חיחיחיח ../images/Emo105.gif רינתושש זה בסדר את יכולה להידחף חחחחחחחח כמה שיותר תמונות יותר טוב
../images/Emo6.gif חיחיחיח ../images/Emo105.gif רינתושש זה בסדר את יכולה להידחף חחחחחחחח כמה שיותר תמונות יותר טוב
S Shakira paradise New member 3/5/03 #38 ../images/Emo3.gif מה רע ../images/Emo105.gif כמה שיותר טימים ככה ירבה :/ משהו כזה