פורום טוקיו הוטל 1809

אני לא יודעת אם רצוי לפתוח הודעה חדשה על זה..

אבל אני אצרף את זה לפה לכל מקרה D: קניתי את הדיוידי שראיי#$%! זה כזה יפה מבפניםם אני עוד מעט הולכת להסתכל על זה! ככה גם אני לא אחרוש רק על סרטים כל יום כיפור אלא יותר על הדיוידי השולט XD

תודהה P: צילמתי תמונות וחלקן

יצאו ממש גרוע עד כדי מחיקה, (באמת גרוע, לא הייתי סתם מוחקת תמונות של טומביל וגאורג וגוסטי) זה כזה שולט, יש שם את -one night in tokio שזה הראה על המלון שלהם וראיונות איתם והכנות להופעה וכאלה.. כל כך יפה.. חח רק חבלש כבר ראיתי את זה הרבה במחשב.. אז אני מנסה עכישו להעלות תמונות כדי שתקבלו מושג איך זה נראה שם ^^

LiHiLuSh

New member
אהא את החדש?????????????

איפו קניתת תחדשי אני גם רוצה איפו איפו קניתת XDD

חח P:

אני לא חושבת שזה החדש זה לא מה שהם דיברו עליו המצחיק הזה עם המון קטעים מצחיקים וכאלה, זה שהם עשו הופעה ב2006 באוברהאוזן או משהו כזה חח ויש שם קטעים נוספים כמו גלריית תמונות ואת ה-one night in tokio זה אחד השווים לראות את זה בטלוויזיה רגילה חח כי יש שם גם ראיון איתםםם בקיצורזה גם שולט !! רק שעולה 95 שח XD אבל זו מתנה מההורים כך ש :) אממ קניתי ב"צליל" אבל בטח יש בכל חנות מוזיקה

LiHiLuSh

New member
האא אין הכול חנות צריך להזמין XD ואוקי סבבה

תודה אה ואני באה ליראות את זה איתך חח ואני יקנה את החדש ויבוא איתו גם XDDDD

חח בכיף!!! גם אמרתי לאלינור

תביאו פופקורם ואני מבטיחה לכן שתראו את זה אצלי בהתנחלות ביתית מטורפת P: אני רצינית דרך אגב!

LiHiLuSh

New member
גם אני אבל ממש חח XDD

איפו את גרה? 0__O ומתי מה התאריך חחחח?XP

חח אוקי אז ככה!

אני גרה בעיר בקודש P: חח ככה אני קוראת לה כרגע. נחשי למה P: (תל אביב!) ואממ מתי שנוח לך! מתי נוח לך? ^^

LiHiLuSh

New member
חחח מתי שבא לך XD

רק תגידי לי ואני יראה עם אני יוכל אותו יום

אממ אני בעיקרון יכולה סופי שבוע בעי

קרון ואממ.. בעיקרון כל יום יש לי איזו פעילות תקועה >.<''' אבל גם ימי שלישי אולי.. ואממ שני אני יכולה בערך מאחה"צ כי יש לי שיעור פרטי ואני חוזרת באוטובוס אז החזרה תלוייה בו. בכל אופן, תנקבי ימים ושעות ואני אראה איך הולך לי עם העבודה+בצפר+פעילויות מחוץ לביה"ס P:

LiHiLuSh

New member
אוקי אז אמממ

השבועים האלה לא יצא כי הם ממש עמוסים לי עם החג וההופעה ויש לי 100 דברים על הראש כי אני לא דואגת רק לי בהופעה אני הולכת עם עוד כמה חברות שיותר קטנות מימני ויהרגו אותי עם לא היה מסודר (ההורים שלהם) וצריך בלה בלה והכול עהאהאעהכ אממ אבלל שבועים אחי ההופעה יש מצב חיחי? כי שבועה אחרי ההופעה אולי באים אלי חברים ביום חמישי שישי ואולי שבת אז יענ יאני לא יוכל אבל שבועה אחר כך הכול פנוי לי ^^ ועד אז בטח היה לי את הDVD החדש ונירא אחת אחרי השני XD אני מביא קולה ^^(דיאט)

ווי - הי!

בכיףף P: חבל שאת לא יכולה בסוכות או משהו יהיה מגניב לראות את זה בסוכה ככה חח לא סתם הטלוויזיה שלי לא משוכללת עד כדי להגיע לסוכה! אבל סבבה! דברי איתי על זה כשתראי שייתפנה לך זמן וכאלה , לי בעיקרון לא משתנות התוכניות חח 33>

ElinorLahav

New member
מיה תיייזהרי אני יבוא באמת חחח XD

באיזה רחוב את גרה ?! חח אל תבהלי סתם כדי לדעת !

ElinorLahav

New member
אלינור וליהי - התנחלות בע"מ - XD

ליהי בואי נראה מתי נוח לנו ונקבע עם מי'לה

למעלה