פינת הלק המיוחד

רוני325

New member
../images/Emo99.gifפינת הלק המיוחד../images/Emo140.gif

אז כמו שאני הזכרתי לפני עמוד או שניים קניתי לק מתבקע מהמם והוא בעיני ממש מיוחד למי שיש עוד תמונות מסוג הלק הזה אשמח לראות...איזה לק מיוחד אתן חפצות/קניתן?

sHiR TaDmOr

New member
מחפשת לק../images/Emo53.gif

ראיתי לפני כמה ימים סרט ("מה שבחורה רוצה", למי שמכירה. סרט ממש חמוד!
), והיה לשחקנית הראשית (אמנדה ביינס) לק בצבע מדהים.... מאז אני חושקת בו. זה לק כהה מאוד, עם תת גוון ירוק, קצת שימרי. חיפשתי באינטרנט ואלו התוצאות הכי קרובות שמצאתי(האמת שהימני יותר דומה): אשמח להמלצות על לקים, בעיקר חברות עממיות. תודה!

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif|אשמח לתגובות להודעה מעליי ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

אני מחפשת לך את התמונה באינטרנט

ואת השם והכל, זה גוון ספציפי שאני מכירה, יש אותו בסופרפארם וכאלה, אם יצא לי להיות שם אני אקנה אותו וכמובן אעדכן אותך.

את שומעת?? אני חושבת שטעיתי טיפה בגוון

חחחח, משהי למטה הוסיפה אותו ביחד עם תמונה והוא יותר ירוק מאשר ירוק שחור - אם תקני אותו ותשימי ממש טיפה שחור אז יש אפשרות לעשות איזה מיקס נחמד או אפילו נצנצים שחור עדין, קיים כזה לק :) זה בשרשור של רוני - איזה לק נלבש לשבת? הודעה של strange littie girl, יש שם תמונה :)

sHiR TaDmOr

New member
תודה רבה בכל זאת ../images/Emo24.gif

אני כבר אחפש, אני די בטוחה שיש משהו דומה לשיק או אחת מהחברות בסופר פארם

OPI - signature

בדרכו אליי אגב, נסעתי לראשון שבוע שעבר, הגעתי לחנות עם הלק הCRAKLE בצהריים והחנות הייתה סגורה, חזרתי בערב והמוכרת בדיוק סגרה אותה

RUTHIE1

New member
עשית לי חשק אליו את יודעת?

כמובן שאחרי שסגרתי את ההזמנה

iefrat

New member
יש שם לחנות כתובת מדויקת ש.פתיחה? אהיה בראשון

השבוע, מלבד קניון הזהב וסינמה סיטי עדיין איני מכירה את ראשון. אשמח להכוונה יותר מדוייקת? תודה אפרת

רוני325

New member
רחוב רוטשילד 44 פרפורמרית זוהר

פתוח בבוקר ובערב בצהריים סגור

iefrat

New member
הרבה תודות! מקוה להספיק

אנחנו הולכים בדרך כלל להצגה ראשונה בין 19-20 אז אנסה מאוד לקפוץ לפני, זה פשוט מדהים ועוד להשיג בארץ..

whatascene

New member
מסתבר שגם בנייל סטודיו מתחילים להביא אותם

לפחות ברחובות. אבל זה עולה שם 35 במקום 30 בראשון, ומה שכן.. זה נראה ישן לגמרי, עם המון משקע בתחתית, וכששאלתי את המוכרת היא אמרה שזה היגע היום חדש לגמרי ורק "צריך לערבב"..

iefrat

New member
את חשובת שזו אותה חברה?

צריך לבדוק אם זו אתוה חברה? אותה איכות? אם זה הטרנד האחרון בחו"ל אלינו זה מגיע אחרי מן הסתם

למעלה