פינת הלק המיוחד

whatascene

New member
אין לי מושג

הבקבוק דומה מאוד בעיצוב ל-crackle של cover girl, וגם הפונט עצמו אבל מעבר לקראקל לא כתוב עליו כלום, הפקק שונה (אין את הפיצוצים) והכיתוב על הפקק ומאחורי הבקבוק בעברית. וגם אם זה מגיע מאוחר יותר זה לא צריך להיראות כאילו זה חיכה כמה שנים טובות במחסן מאובק וחשוך.. בחלק מהבקבוקים המשקע נראה יבש וגושי לגמרי ובכלל לא בר הצלה.. חלק נראו קצת יותר טוב אבל אף אחד לא נראה אפילו יחסית חדש.

אפרת, אני קניתי את מה שרוני קנתה גם

זה לק מעולה שעושה סדקים ואני מבררת על עוד פירמות, ידוע לי שיש של OPI אבל לא ביררתי לעומק על זה, אני בודקת את זה השבוע - אני אודיע לך אם יש עוד סוגים של לק שעושה סדקים.

iefrat

New member
תודה את מקסימ קניתי בביוטי קולג בקניון הזהב

אמרח, אצלם ואעלה.

איזה חמודה, גם את מאוד! ../images/Emo140.gif

מעולה, אשמח לראות, בנתיים אני מאוד מרוצה מה-לבן עד כה של קראנקל (מה שקנית בביוטי קולג), עשה את התוצאות הכי טובות, השאלה האם הגוונים האחרים גם טובים? בהחלט שווה בדיקה.

רוני325

New member
החברה שקניתי (לק מתבקע) לא שייך לopi

ואין להם שם לצערי את החברה opi

רוני325

New member
אוי אני מצטערת אבל נראה לי שהם סוגרים בצהריים

עברתי שם בצהריים וראיתי שהיא סגורה אז מצטערת אם הטעתי בשעות הפתיחה..

danra

New member
../images/Emo2.gif הקטע הזה זה עוד קיים היום?...

יפה שבתחרות הדורסנית היום יש מי שמרשה לעצמו את זה, ועוד ברח רוטשילד ראשלצ שנפגע מאוד קשה מהקניונים...

Venus471

New member
חחח כן,

אבל בתכלס הקניון לא כ-ז-ה פוגע. אני למשל מעדיפה להסתובב בחנויות הקטנות ולא בקניון...

danra

New member
../images/Emo68.gif קטע...

אבל תראי, אם כולן היו מעדיפות כמוך אז לא הייתה פגיעה, אבל הרחוב הזה נפגע אנושות כמו בכל הערים בהן הוקם לפחות קניון גדול אחד. מזל שיש שם את התחנה המרכזית קרוב ועוד איזה מרכזון ששכחתי את שמו שאיכשהו שורדים עם תנועת האנשים. תראי לדוגמה את המדרחוב השומם שם..

גם אני חושבת כמוך, קניון רוטשילד הוא די רגיל

כמו כל הקניונים, מה שכן החנות באיזור בהרבה יותר מעניינות ולא רק של בגדים, יש גם מציאות של לקים ושטויות אחרות.

danra

New member
הזוי לגמרי...

לא מבינה איך חנויות שם מרשות את זה לעצמן. פלא שנראות מוזנחות. מאז הקניון הגדול, זו נהייתה עוד עיר עם מדרחוב עייף ומרוקן שפעם היה שוקק חיים. גם הרחוב הראשי ממש נטוש. מזל שעוד יש שם באזור את העירייה ובית המשפט אחרת בכלל היה חמור המצב.

אני מסכימה איתך

בהחלט פ"ת הדרדרה בקטע של הקניון, הייתי עובדת שם תקופה ואישית הקניון הזה די מת, לא מובן לי איך הוא שורד אבל בתכלס אין מה לחפש שם כבר ולא באיזור.

b o t t e n

New member
אני גאה בעסקים קטנים שממשיכים לשרוד, בתנאי

העסקה הגונים ולא מכסחים את הארנק של הלקוח.

danra

New member
אבל בוטן מותק, איך זה קשור למנוחת הצהריים?

מי שהגון יכול להיות הגון ועדיין לפתוח בצהריים, לא? העסקים האלה ששורדים הם בדרך כלל בדמי מפתח שזה משהו היסטורי ולכן מאפשרים לעצמם את הלוקסוס הזה. כל מי שבשכירות רגילה לא מרשה לעצמו את זה ולכן אם העסקים לא פורחים הם יסגרו. לכן יש מיקומים מסויימים שהחנויות בהם מתחלפות כל הזמן.

b o t t e n

New member
זה ממש לא אסון לעשות הפסקת צהריים.

בספרד חיים טוב, מתפרנסים בכבוד, עושים בגדים, נעליים וכדורגל שלהתעלף וחיים עדיין עם סייטסה של 3 שעות לפחות.

למעלה