רוצה לחלוק הרהורי לב...

luka22

New member
../images/Emo99.gifרוצה לחלוק הרהורי לב...

היום אמרה לי מישהי "וואו, את ממש לא נראית אמא לילד" במובן שאני כביכול נראית צעירה (בפועל אני בת 32). זה נורא החמיא לי, ומצד שני, מאז הלידה אני מרגישה כאילו דווקא נוסף לי משהו קורן בפנים- מן אור פנימי כזה, שדולק מהידיעה שיש לי את הנסיך החמוד שלי בעולם, ואיך שום דבר בכלל לא דומה לזה. גם אתן מרגישות? מישהי מזדהה?

יפעת 27

New member
מזדהה לגמרי וגם קיבלתי פידבקים שאני

צודקת! אני מסתובבת כמו נערה מאוהבת
ומצד שני גם לי הרבה פעמים אמרו שאני 'לא נראית אמא', את רזה? לדעתי זה רק בגלל זה

אורה S

New member
הי סליחה אני שמנה מאוד והרבה

אומרים לי שאני לא נראת אמא לילדהאני חושבת שזה בגלל שאנחנו מגניבות בטירוף..

ornaok

New member
גם לי אומרים את זה כל הזמן

ואני ממש לא רזה. אבל ממש.

ממש לא ../images/Emo10.gif

אני פרה, אף פעם לא אחזור להיות צעירה רזה ובלונדינית ו"המשהו הקורן בפנים" תמיד יחוויר ליד העיגולים השחורים מתחת לעיניים.

גם אני מרגישה כמוך../images/Emo4.gifאמא של תומר...

מאושרת, כן בהחלט, בפנים. חיצונית מאוד קשה לראות זוהר בעיניים הטרוטות חסרות השינה שלי. לא מרגישה פרה, אבל בהחלט כבדה, כבדה מאוד ועייפה כרונית.

luka22

New member
|חיבוקמותק, זה בטח לא כ"כ גרוע כמו

שנדמה לך- קבלי חיבוק ועידוד!!!!

naamamushki

New member
אני נראית צעירה גם כן אבל

פשוט כתוב לי אמא של גפן על המצח!!! אני פשוט בן אדם אחר - מאושר וקורן מאז שהיא נולדה... אני גאה להגיד שאני נראית אמא 24 שעות ביממה!!!

גם לי אף אחד לא מאמין שאני אמא

אפילו פעם באתי למפגש והצגתי את עצמי ואמרתי שאני "אמא של עופרי וטל" היא אמרה לי "את לא נראית אמא בכלל) כן, יש לנו במשפחה גנים טובים - יש לי אחות בת 43 והכי הרבה אורמים לה שהיא בת 33. + הגנים של העור - אני 1.70 ו 50 קילו. לדעתיר זה מידי ולא אוהבת איך שאני נראית. מה שכן - רק בגדים של נוער - יושבים עלי טוב - ולכן אני קונה בחנויות כאלה - ומין הסתם בגלל זה לא מאמינים לי שאני אמא ועוד בת 33. וקוריוז קטן - שבוע שעבר חזרתי מהעבודה באוטובוס - ישבו שם שני חברה אחרי צבא (משלימים בגרויות) ומתחילים איתי!!! הייתי בשוק ישר הסמקתי ונעשיתי מבולבלת לגמרי - הם אל האמינו ליש אני נשואה (טוב אני לא - אנחנו "רק" חיים יחד) אין לי טבעת ובכלל אני לא נראית אמא.. בסוף הוצאתי להן תעודת זהות... אני מאמינה שגם זה משהו באופי שלי - אני אוהבת לצאת לבלות ואני עושה זאת לפחות פעם בשבוע (אם אל יותר). פה באזור אין הרבה מקומות שלא נמצאים בהם צעירים ולכן יוצאת גם לשם. החברות שלי נמצאות בטווח גילאים בין 19 ל 40. ככה שלפעמים אני יכולה להבין למה אני לא נראית אמא. זה לא מפריע לי ולא מחמיא לי.

../images/Emo6.gif

כמה שגיאות - אני אפילו לא מתחילה לתקן
כנראה כתבתי היום יותר מידי רצה לקחת את טלטל לרופא ואח"כ להורים שלי לקיבוץ (איזה כייף!!!)

little mamy

New member
אף אחד לא מאמין לי שיש לי ילד../images/Emo13.gif

בכל מקום שאני הולכת לא מאמינים לי (אם יוצא לדבר על זה). אפילו חשבו שאני אחותו.......
לא יודעת למה זה קשור בדיוק אבל אני רזונת ות'אמת אני גם באמת קטנטונת (עוד לא בת 25), יש לי קעקוע על היד, אוהבת ללבוש חשוף ובכל מקום חושבים שאני תיכוניסטית.....

אנדראה

New member
הממ....

אצלי תמיד מסתכלים במבט שלא מבינים מה אני עושה עם ילדה קטנה..... חושבים שאני ילדה בעצמי ואז כשהיא קוראת אמא פתאום כולם באים ונותנים מחמאות. נתקלתי כבר כמה פעמים במשפט "ילדה ילדה ילדה".... זה ממש מצחיק אותי וכיף לי. בנוגע להרגשה הזאת שאת מתארת, אני מרגישה כל כך מלאה באהבה ללא סוף וכל כך כיף לי שיש לי ילדה ושאני אמא. לא יכולה להגדיר את זה כאור פנימי אלא כאושר עילאי שמתעצם וגודל כל הזמן.

למעלה