רוצה לחלוק הרהורי לב...

עמית@

New member
כנראה דעוכה, עייפה, בבלואי סחבות

ועם שלט "נגמרו לי החיים"
הערה בעייתית..

lulyK

New member
הלוואי שהייתי מרגישה כמוך.

אמנם אני מבינה את מה שאת אומרת לגבי האור הפנימי, אבל לצערי הוא מחוויר ליד העובדה שאני לא יכולה לסבול את איך שאני נראית.

בטחחחחחח

למרות כל הקילוגרמים הנוספים והעיניים העייפות כל מי שמכיר אותי טוען שאני נראית זוהרת ומאושרת...ואת יודעת מה...אני באמת כזאת
מרגישה שהלידה של לירי הוסיפה לי מין תבלין כזה של זוהר או אושר או איך שלא תקראי לזה וזה משתקף בפנים ובעיניים... אגב סתם אנקדוטה...חברה שאין לה ילדים ראתה את לירי ואמרה לי"היא יותר יפה ממך"...חייכתי מבסוטית כמובן...אז היא אומרת לי"מה זה לא מפריע לך שאומרים לך את זה?"...אמרתי לה"נתת לי את המחמאה הכי גדולה בעולם" לפעמים אנשים מצליחים להפתיע אותי בטפשות שלהם

גם אצלי זה ככה, אף אחד לא מאמין

לי שאני אמא, פעם אחת שהזמנתי אוכל הביתה, השליח נכנס וראה אותי עם אלון ושאל "איפה אמא" , ואני בת 28 עם תוי פנים של ילדה, רזה מאד. וכמו שאמרה כאן מישהי גם אני לפעמים מוצאת את עצמי בחנויות של נוער קונה בגדים. זה כייף, זה מחמיא, לפעמים קצת קצת מעצבן.

אני כן מרגישה שנוסף לי איזה זוהר

מאז שבני נולד וגם אנשים שמכירים אותי אומרים לי שיפיתי. אבל ככה ברחוב אנשים שרואים אותי לא מאמינים שאני אמא. עובדה שכל פעם שאני קונה לו משהו שואלים אותי עם לארוז....

בלינקה

New member
בטח

כל פעם שאני קונה לשחר משהו בלעדיה שואלים אותי אם לעטוף למתנה, והשיא היה שהדיאטנית שלי שאלה אותי אם אני פנויה (הייתי בלי טבעת) וניסתה לשדך אותי לבן 25 גג שיצא ממנה לפני שניכנסתי אליה.

ריקי29

New member
הכל סבבה עד שאני מתפשטת...

ואז אפשר לראות בבירור את שקיות השוקו שפעם היו שדיים יפים... ונראה לי שיש לי יותר קמטים על הפנים, ושהעור שלי נראה קצת יותר מבוגר ממה שהיה פעם. אבל אין ספק שאני מאושרת יותר מאיך שהייתי קודם!

gaya77

New member
ריקי עכשיו שמתי לב לדימויים של

שקיות השוקו- נקרעתי מצחוק...

gaya77

New member
דוקא אני איפה שהוא מזדהה איתך

תמיד הייתי מתחבטת בידיעה שאני שמנמודה וחוסר הביטחון היה הורג אותי ולאחר הלידה עם כל זה שאפילו אולי שמנתי יותר, כמו שכתבת:" משהו קורן לי מבפנים- אור פנימי כזה..." לא שעדיין לא מפריע לי המשקל ושלפעמים אני נראית כמו הצרות שלי ושהציצי נשען לו על הבטן......וכו'
אני ממש לא יכולה להסביר משהו בי אכן השתנה- אני חושבת שלטובה!!!

נועה ו

New member
גם אני חושבת!!!!!

רק שתדעי שכל פעם שראיתי אותך נראית כל כך מטופחת ומאופרת בטוב טעם - את ממש יפה ונראית טוב (_ ועם קבלות
) !!!!!!ונכון , יש בך את האור הזה מבפנים!!!! אני ממש לא מרגישה שמשהו קורן מי מבפנים ,ף חוץ ממזמן ההריון - שמתן קרן בי מבפנים

נועה ו

New member
אוף התפוז הזה

שלח את ההודעה פעמיים לא מראה אייקונים ועוד לי יש מלא שגיאות ....

נועה אני אומר פה מה שאני אומרת תמיד

בשיחות ביננו את יפה וקורנת מאז שתנוש נולד!!!(היית גם לפני אבל עכשיו בכלללללל)! תמיד אני מסתכלת על העיניים היפות והחומות שלך שיש בהן מין רוך כזה והומור וחום וכל כך כייף לראות את זה(עוד יחשבו שאני לסבית
). וכשאת מסתכלת על התני הקטני משהו ניצת לך בעיניים...מין מבט מתמוגג ומאושר וזאת התמצית של האור כולו!!! ולך יש את האור הזה ובגדול!!!

נועה ו

New member
גם אני חושבת!!!!!

רק שתדעי שכל פעם שראיתי אותך נראית כל כך מטופחת ומאופרת בטוב טעם - את ממש יפה ונראית טוב (_ ועם קבלות
) !!!!!!ונכון , יש בך את האור הזה מבפנים!!!! אני ממש לא מרגישה שמשהו קורן מי מבפנים ,ף חוץ ממזמן ההריון - שמתן קרן בי מבפנים

gaya77

New member
אוי נועה'לה ממש גרמת לי להסמיק../images/Emo9.gif

קודם כל תודה על המחמאות וגם לך מתוקה שלי לא חסר!!! גם את תמיד מאופרת ולבושה יפה והתלתלים האדומים שלך שהרבה היו רוצות להתחלף איתך ולקבל אותם. שתדעי לך שאולי את מרגישה ככה ורק את יודעת איך את מרגישה אבל כמישהי שרואה אותך, אמנם לא הרבה, אומרת לך שאין קשר בין איך שאת מרגישה לבין איך שאת נראית
(ויש לי תמונות שמוכיחות את זה
) אני די מזדהה איתך כי כשישבתי בבית היו לי ימים מסוימים שלא יכולתי להסתכל על עצמי במראה ולא להתלבש, הרגשתי שאני אחרי הפצצה ולא אחרי לידה. אבל ברגע שיצאתי לעבוד התחלתי להרגיש הרבה יותר טוב גם עם עצמי וגם עם הסביבה...אמנם על דיאטה עוד לא התחלתי לעבוד אבל...ב"ה גם זה יבוא(הרי צריך ללכת לים עם הקטנטנים ואני לא עד כדי כך "זוהרת" אם את מבינה למה אני מתכוונת) סליחה על האורך... נסחפתייייייייייייייייייייייי

פודינג2

New member
אני אמא לילדה בת 12 ויש עוד שניים

קטנים יותר אבל לעיקר. חגגנו לבכורה לפני חודש בת מצווה והשכן ראה אותי אתמול ואמר לי צריך גם לך לחגוג בת מצווה את ו...נראות אותו הדבר

mevav1

New member
גם אני חשה כמותך..ובתור אם לשני

בוגרים(16.5 ו13.8 ולקטנה שנה ו 4)אז גם אני אומרים שנראית צעירה לגילי ולמרות שאני עם בטן של הריון מאז הלידה ואני חשה כמובן שאני שמנה לאללה ולא מבסוטית מעצמי,אני כן חשה קורנת ומאושרת
הרבה דורשי שלומי כמו שאומרים אמרו לי שמאז שמיתרוש שלי נולדה,אני זורחת כ
ואני באמת חשה כך..כל השנים שחיכיתי לבוא הקטנה הייתי פשוט אולי מאושרת,אבל ריקה מבפנים..חשתי שחסר לי משהו בחיים והייתי עצובה בכללי וכשהיא נולדה ואפילו מאז ההריון אני מאושרת מאין כמותי
וזה שאת חשה כך זה משום האושר שהקטנה הביאה עם בואה
ושרק נמשיך לחוש ולהראות כך. מירב.

mevav1

New member
כששומעים שיש לי ילדים כאלה גדולים

אנשים נשארים פעורי פה ממש ככה
חושבים שמיתרוש שלי היא הראשונה
ובכלל..כשאני אומרת שיש לי 3 ילדים הם מתפלאים לאללה ואז אני צוחקת ואומרת להם שהם עדיין לא שמעו בני כמה הם ואז אני אומרת והם נותנים לי כזה מבט...שהם בשוק..

עודליל

New member
האמת שבודדים הימים בהם אני מרגישה

קורנת או אולי יותר נכון בודדות השעות, בדיוק היום יצאתי מהבית לחוג ואמרתי יאלה אני אתאפר באתי לשים צלליות ואז רק קלטתי איך הפנים שלי נראות שני עיגולים שחורים ומגעילים סביב העניים ואווף ממש בא לי כבר להיראות כמו שהייתי לפני ההריון, יודעות מה אפילו בהריון נראתי ממש יפה וכולם אמרו לי כמה אני קורנת ואיך אני יפה ורק אני לא חשבתי כך, והיום אני מתגעגעת...

למעלה