שאלה לאוהבי ג'ניפר גארנר

קרלוצה

New member
וול.......

בגלל ג'ניפר....היא גרמה לסרט להיראות אחרת אבל בגלל שידעתי שהיא מופיעה בסרט לקחתי אותו ב DVD

anatish

New member
שאלה על דרדוויל ../images/Emo58.gif

תגידו- זאת רק אני או שגם אתם לא ממש הבנתם אם בדרדוויל אלקטרה מתה? כי חשבתי שכן, אבל אם עושים עכשיו את "אלקטרה" אז כנראה שהיא לא מתה... אלא אם כן אלקטרה זה לא המשך לדרדוויל, אבל גם זה לא נשמע הגיוני... וגם הקטע בסוף שהוא פתאום מוצא את השרשרת שלה... בקיצור - התבלבלתי כבר לגמרי!

joyalfa

New member
זה לא הגיוני

אבל הם ימצאו דרך להסביר את זה בסרט ההמשך אני בטוח. זאת אמורה להיות הפתעה. חכו לסרט.

קרלוצה

New member
זוכרים שבסוף הסרט....

היה את הקטע שהוא פתאום ראה את השרשרת שלה תלויה על הגג שם, שזה כאילו הודעה ממנה? היא הרי מתה עם השרשרת עליה....וזה נתן שבריר של תקווה שאולי היא לא מתה
לדעתי ימשיכו עם הקטע הזה...

דuדu

New member
השרשרת...

השרשרת שהוא מצא בסוף הסרט לא הייתה שלה...לה הייתה שרשרת שהיה רשום עליה הכתב רגיל והוא שאל אותה אם יש כזאת בכתב של עיוורים (או משהו כזה ) ובסוף הסרט השרשרת שהוא מוצא הייתה עם הכתב של עוורים (אני לא ממש זוכרת איך קוראים לכתב הזה).

RenanaD

New member
אממ... יש לי תשובה משלי:

4. אני לא הולכת לראות את הסרט |מצפה לסקילה|.

Chakotay

New member
המממ

אני אוהב סרטי קומיקס לרוב(המעניש,האלק...) אבל "דרדויל" היה כל כך גרוע!!!!!!!!!!!! ממש גרוע!!!! גם עשוי בצורה מאוד "מעפנאה", קטעי אקשן מאוד גרועים ומשעממים, דיאלוגים טיפשיים...חרא של סרט. ומי לעזאזל מלהק את בן אפלק לתפקיד רציני?! שימשיך לעשות סרטים של קוין סמית'(התותח!) וזהו. פינת האור היחידה בסרט היא ג'ניפר.

Avrils FREAK

New member
בלע!../images/Emo32.gif

את דרדויל לא ראיתי... אבל המעניש והאלק האיום אלה 2 סרטים כל כך משעממים.......... הסרט קומיקס היחיד שאהבתי אי פעם הוא ספיידרמן- כי אני מכורה לסדרה... אבל... בלע האלק האיום???? אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי בחיים שלי... ואם יצא לי לראות את דרדויל אני אראה... כי זאת ג'ניפר גארנר... לא'דעת- אין לי סיבה אחרת לראות את הסרט... הביקורת שלכם גרועה ואני שונאת את בן אפלק... אבל אם יצא לי לראות אני אראה... ושוב- בגלל ג'ני.

Chakotay

New member
לגבי האלק....

נכון האלק הוא לא סרט קומיקס טיפוסי, אין בו כמעט אקשן, אבל חוץ מזה הוא סרט מצוין ולא רק תחת קטגוריית סרטי קומיקס.

nati 911

New member
תשובה מס' 3

אבל גם בגלל שזה בן אפלק , הוא פשוט הורססססס

Thy

New member
סתם שתדעו..!!!!!!!!!!!!

העלילה של הסרט אלקטרה היא לפני העלילה של דרדוויל כאילו בזמנים אז יכולה להיות שהיא מתה בדרדוויל אנילא זוכר כי זה לא משנה לסרט שלה

rifkin1

New member
עוד תמונה מהסט של אלקטרה

והתשובה שלי היא 1. אני לא אוהבת את בן, לא אהבתי את דרדוויל ואני לא מתה על קומיקס. הסיבה היחידה שאני הולכת לראות הסרט היא ג'ניפר. תהנו מהתמונה.

joyalfa

New member
מה את חושבת שאת עושה?

ג'ניפר זה זוועה מה זה החלוק הזה תורידי אותו מייד. אל תתייחסו אלי זאת החרמנות של הלילה. אני הולך להציץ בתמונה שהיא עירומה . אני יודע שאי אפשר לפרסם את זה פה אז אני יהנה לי לבד.

Chakotay

New member
wtf?? אני לא ראיתי תמונה אחת שכזאת!

ותאמין לי חיפשתי!! איפה?

joyalfa

New member
אין לי קישור לאתר עם התמונה

אבל מצאתי אותה ממזמן והיא נראית ממש אמיתית אבל היא מזוייפת

joyalfa

New member
מה קרה לכם אנשים..?

בגלל שהתחלתי לדבר פה על עירום אנשים נבהלו לי - כנראה שאין פה מספיק בנים חרמנים בפורום. לא חשוב. בכל מקרה בואו נמשיך את השרשור על אלקטרה היה נחמד - חבל להרוס בגלל עירום קטן ומסכן.

למעלה