יאאאא תודה על התמונות =]
D Dana Mi New member 16/12/07 #12 תודה! הוא נראה פחות ממורמר.. אבל הזקן הזה נוראי!! הוא מבגר אותו בעשר שנים!!!!! הייתי מגלחת אותו בעצמי! (אם הייתה לי מילה בעניין..)
תודה! הוא נראה פחות ממורמר.. אבל הזקן הזה נוראי!! הוא מבגר אותו בעשר שנים!!!!! הייתי מגלחת אותו בעצמי! (אם הייתה לי מילה בעניין..)
F FourMinuteWarning New member 16/12/07 #20 ../images/Emo197.gifתודה על התמונות../images/Emo24.gif הוא קצת השמין וקצת האפיר... מה זה הזקן הזה (Still love him ). הוא מזכיר לי את סטפנו דימרה (למי שרואה ימי חיינו) (כמובן שרובי הרבה יותר יפה )
../images/Emo197.gifתודה על התמונות../images/Emo24.gif הוא קצת השמין וקצת האפיר... מה זה הזקן הזה (Still love him ). הוא מזכיר לי את סטפנו דימרה (למי שרואה ימי חיינו) (כמובן שרובי הרבה יותר יפה )
A a Warming Sign New member 21/12/07 #24 אני מצטערת, אני חובבת גדולה של זקן,אבל זה פשוט לא יפה לו בעיניי.. הפנים שלו כלכך יפות והצורה של הזקן לא מחמיאה להן בשום אופן..
אני מצטערת, אני חובבת גדולה של זקן,אבל זה פשוט לא יפה לו בעיניי.. הפנים שלו כלכך יפות והצורה של הזקן לא מחמיאה להן בשום אופן..