McWeekend

כן זה עצוב שהיא אמרה את זה

ועוד אחרי אושוויץ או מידאנק... =\ ועוד היא הייתה מנהלת שלנו זה בכלל... ואני מנסה ללמוד אבל אין לי זמןןןן -.-

Adimenzer

New member
אני כנראה היחידה...

אבל אני שמחתי מתחילת המבחנים... אני אוהבת אותם!
על ההמלצה! גאונות לשמה!
טומי

LioritaGirl

New member
תוריייייייייייי. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Broccoli
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Doubt - Eppic tf. Julia Sheer Leave out all the rest - Linkin Park The sun will set for you - Linkin Park הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלייייייייייייי
קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=A93q1S1B6nA חחחח השתנתי מצחוק תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: יומני הערפדדדדדדדדדדדדדדד
עלטבעי - ספיישל עונה ראשונה מהתחלה.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ריב עם חברה קרובה. כמה אגואיסטיות.
39 במתמטיקה -.-" מורה זונההההההההה משהו ששימח: לראות פרצופים מוכרים אחרי כ"כ הרבה זמן
משהו שהעציב: נוור לפט טו ראן [כי אני עצלנית ואינלי כוח לכתוב באנגלית -.-] אני רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כ"כ
ציטוטיה: מורה לשל"ח- "מספיק לדבר שם !" "נו אבל המורה הוא קרא לי בובה !" מורה לשל"ח- "הוא קרא לך בובה ?! איכ איזה ערס !"
אבא- "בואי הנהההההההה את לא יושבת בפינה." אמא- "למה שלא תשב בפינה ?" אבא - "שבע שנים בלי סקס וחתונה !" אמא- "נו ?!?!?!" אבא- "אה .. שבע שנים .. עופי שבי בפינה"
אבא- "קלטי איזה שמנה" אמא- "אבל יפה" אח שלי- "היא כפול המקרר שלנו !" "היא לא יפה היא יפות"
*אני וחברה בשירותים* היא - "איך הלך לך בבוחן ?" אני - "חראא יואווווווווווווווו איזה מורה זונההההההה" ~ועוד רצף קללות עצבניות מידי כדי לכתוב אותן פה~ *המורה נכנסת לשירותים* אני - "אופס" מתנגן בראש / בפלייליסט: דה אנד אוף זה ווורללללללללללד, דה סקייייייי איז פולןן דאוןןןןןןןןן המלצת השבוע: אל תיכשלו במתמטיקה, זה גורל אכזר של רצף מורים פרטיים. התמונה הכי חמה: נוששששששששששים

Serena16

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif

והשם של The sun will set for you זה Shadow of the day

למעלה