100ממתתתתתת
ה הטופ מודל הבא New member 1/12/07 #20 ../images/Emo99.gif פשוט בושה שהעדיפו דבר כמו שנדי עלייה...!! הם חייבים להפסיק לקחת קשה מדי תקטע של האופי !
../images/Emo99.gif פשוט בושה שהעדיפו דבר כמו שנדי עלייה...!! הם חייבים להפסיק לקחת קשה מדי תקטע של האופי !
ה הטופ מודל הבא New member 1/12/07 #21 ../images/Emo47.gif "זה הליכת החותם שלי וזה יעשה אותי מפורסמת..." מלכהההההההה ויצאה ממש לבנה...!
ה הטופ מודל הבא New member 1/12/07 #26 אולי מרחוק אבל...) ואווווווו ניראלל כל כך אחת הדברים הכי יפים בישראל... מדהימההההה
ה הטופ מודל הבא New member 1/12/07 #28 אני יעלה את שרה אחרה זה זה נתקע אבל תאמת היא הכי הכי איכזבה אותי ( כי רוב התמונות שלה באמת זולות כאלה ובכלל לא נראית טופ מודל.. אבל יש כמה תמונות מדהימוווווותתתתתת חבל שהיא לא משקיעה ועושה צילומים יותר טובים כמו קמיל ואפריל המדהימותת
אני יעלה את שרה אחרה זה זה נתקע אבל תאמת היא הכי הכי איכזבה אותי ( כי רוב התמונות שלה באמת זולות כאלה ובכלל לא נראית טופ מודל.. אבל יש כמה תמונות מדהימוווווותתתתתת חבל שהיא לא משקיעה ועושה צילומים יותר טובים כמו קמיל ואפריל המדהימותת
N NP16 New member 1/12/07 #32 תודה. אני מחכה לשרה.. האמת שלשרה הכי ציפיתי ,חבל. אפריל דוגמנית בכל איבר בגוף. אבל לא גרמה לי משום מה לרצות לשמור משהו.. קמיל לא משהו בכלל
תודה. אני מחכה לשרה.. האמת שלשרה הכי ציפיתי ,חבל. אפריל דוגמנית בכל איבר בגוף. אבל לא גרמה לי משום מה לרצות לשמור משהו.. קמיל לא משהו בכלל
N Nataly B New member 1/12/07 #33 תודה ../images/Emo13.gif משופ מה אני לא נופלת מהמראה של אפריל וקמיל בכלל טעות לדעתי.