קבלו אותנו

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifקבלו אותנו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

החלטנו לצאת לאור, ולשתף את משתתפי הפורום באושרנו הרב
, כמו גם להודות לעינת וליאן על שהפגישו בינינו.
אבל לפני שנחשף בפני כל, אתם מוזמנים לנסות לנחש... אז החלטנו להכריז על תחרות נושאת פרסים (הממממ... על הפרס עוד לא החלטנו, מישהו ב
אולי יכול לעזור בנושא הזה
בקיצור - החידה אותה נתבקשתם לפתור היא... מי אנחנו

N e l l

New member
לזוג המאושר!!!../images/Emo140.gif

אמנם זאת הפעם הראשונה שלי בפורום, כך שאין ממש סיכוי שאדע לנחש במי מדובר, אבל בכל זאת...מזל טוב! כיף לשמוע...מיטב האיחולים, ובהצלחה.

Weird Eyal 21

New member
היי...מזל טוב!!!

נראה שזה היה כתוב איפשהו במאמרים..... אני לא מוצא את זה עכשיו... אסף נראה לי ועוד מישהי אני לא יודע מי.... לא משנה שיהיה לכם המון מזל טוב!!! אוהב אייל

אני מוחה ../images/Emo4.gif

מה פה קורה פה? בתור מנהלות הפורום אין לנו איזו פריבילגיה קטנה ושווה??? להלעות לכם מאמרים כן, אבל לקבל לחישה באוזן כשיש הצלחה לא? אמרתי כבר שאני מוחה??? בכל מקרה, אני באמת שמחה שזה קורה
, ואשמח לנמק ת´דיעה, אם רק תיתנו רמז, או משוה..

ליאן.

New member
מצטרפת. מה גם שמאוד נעלבתי..

למרות כל זאת, אני יודעת מיהם בני הזוג. (ציפור ליחששה)

אני בשוק ../images/Emo70.gif

לחשו לך ולא לי? או לפחות במקביל? אני מקבלת את כל הנודניקים ואת את החגיגות.. יופי לך...

בעצם... אני יודעת ויודעת ../images/Emo8.gif

ת´אמת, ליאן ואני לאורך כל הדרך הימרנו על אחד הצדדים אבל הושלם הפאזל, אז אנחנו לא נהיה במנחשת.. נשאיר את הפרס לאחרים

הופה, הופה, הופה ../images/Emo13.gif

אל תיעלבו, מנהלות יקרות - אתן מוזמנות להשאיר את ניחושכן במסר אישי
ובכל מקרה, ובלי כל קשר למי אנחנו בדיוק, אנחנו מודים מקרב לב למנהלות הפורום על הגיית הרעיון והבאתנו לקשר המדהים הזה (
+
) ולמרות מה שאסף פה אמר בזמנו על היותו ההצלחה הראשונה, אנחנו הזוג שהתחיל לדבר ב - 25 לפברואר - יום פתיחת הפורום (
), ונפגש ב - 1 למרץ, כשאסף רק סיפר על ההתפתחויות החדשות

אוקיי.. מאחר ואני מצד הכלה

שלחתי אליה מסר... נראה אם יצא, ואם לא, שטויות, העיקר הרוח הספורטיבית

כל הכבוד לפותרת התעלומה ../images/Emo23.gif

מנהלת או לא מנהלת... החתן עדיין לא מבין איך עלית עליו, למרות שלכלה זה די ברור (החתן הסגיר אותה), את מוזמנת לספר לפורום איך...בכל אופן, הכלה הולכת לנזוף קשות בחתן, העונש עוד לא סוכם בין הכלה לבין עצמה, הבעייה - למצוא עונש שהחתן לא יהיה מרוצה ממנו
. טוב, החתן ארגן לכלה הפתעה הערב
, אז נפרוש בזאת ונחכה לראות האם משתתפי הפורום יצליחו להעזר ברמזים שחולקו עד כה. בהצלחה לכולם וערב קסום לכולנו

ליאן.

New member
היתה דליפה.. או לחישה.. ../images/Emo118.gif

ואכזבה שהמידע הגיע ביד שנייה.

אבל אם אני אספר איך יהיו ניחושים?

אני אצרף רמז משלי.. אני מצד הכלה (בליינדייט) וליאן מצד החתן (בינו ובינה) למרות שהחתן השתלב יפה בשבועות האחרונים בבליינדייט
בקיצור - תגידו מתי ואני אעלה לינק שיפתור את התעלומה
המון בהצלחה ואהבה ענקית לשניכם

dianah

New member
../images/Emo99.gif מזל טוב

מזל טוב לזוג המאושר.... איזה כיף פעם ראשונה להיכנס לכאן ולקבל "מכת" אופטימיות שכזו לגבי העתיד, גם שלי (אולי...?)

משה 34

New member
כייף

איך שאני שמח שמצאתם את מה שרציתם זה ממש ממש גורם לי להנות

למעלה