קבלו אותנו

ניחוש ראשון מוצלח ../images/Emo13.gif

סחתיין, babe10. ועכשיו השאלה היא רק - מיהי אהובתו המסתורית של אלדד26? נראה מי יפתור את התעלומה. עינת, ליאן, לא לגלות!!!

babe10

New member
כמה נסיונות יש לי?... ../images/Emo8.gif

האם זו פזפז By any chance? ... מכל הבחינות נראה לי שזה זה פרט להצהרה אחת שלא מסתדרת.. אז - האם אכן?

אלדד26

New member
איפה פזפז? ../images/Emo13.gif

לא, לא. פזפז כבודה במקומו מונח, אבל... טעית בזיהוי
נסי שוב - ממילא אין לך מתחרים שמנסים בעצמם!

../images/Emo3.gif היתה לי הרגשה

שזה היית אתה אלדד,אבל מי האהובה המסתורית?? קודם כל שיהיה לכם המון בהצלחה ורק אהבה. והאם זו מיכל? סתם ניחוש פרוע בלי קשר לכלום

ניחושים פרועים לא מתקבלים ../images/Emo13.gif

כבר ביקשנו תשובות מנומקות, לא
אבל לא, גם לא מיכל. נא לעבוד יותר קשה על ההסטוריה בפורומים, ואגב, יש לכם טיפ חזק ביותר בהודעות המנהלות... אבל בכל אופן, קבלי
על הנסיון.

babe10

New member
נו, טוב, נסיון נוסף

לולה? התחלתם שרשור נשיקתי ב-25, כשהיא בישרה שהיא שוב בשוק הפנויים פנויות, לוקח לה 24 שעות להפגש עם הבחור אז כנראה שהוא מגיע מרחוק, אם היא גרה בצפון ואתה במרכז, כנראה שזו הסיבה, כי לפי הגיל שלה לא נראה לי שהוא חייל... (למרות שהאחרון שלי בן 19.5 אבל זה לא רלוונטי לפה..) , האמנם? ובעניין הטיפ של המנהלות - אז השרשור התחיל בפורום של עינת, וזה אומר מצד הכלה? Well? כי אם כן, אני כבר חשבתי על פרס

babe10

New member
חוץ מזה...

שני אנשים שמאחלים להם באותו בוקר "יום נפלא" שמחוייכים מהרגיל אחרי ה-1 בחודש, תאריך הפגישה הראשונה, אפעס נראה לי יותר מצירוף מקרים.

לולה!

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אכן, הרכבת את הפאזל בהצלחה מרובה. יישר כח
הממ...... רגע, ועל איזה פרס חשבת
נשיקות לולה

babe10

New member
טוב אז...

קודם כל לפני הכל - מזל טוב ובהצלחה!!!!!!!! (מרוב מאמצי שרלוק לא הספקתי אפילו להגיד..) תשמרו על הגחלת ואל תתנו לשגרה להרוס אלא רק לחזק, מיום ליום משעה לשעה! לגבי הפרס... ובכן, מה דעתכם להביא לפורום כמה בחורים איכותיים פנויים בריאים בנפשם ובגיל המתאים?.. או אפילו אחד כזה
בעצם, יותר מאחד, יש פה הרבה בחורות שמחכות גם הן לזה שיגרום להם לקום עם חיוך בבוקר. כל בוקר.
האביב מגיע, האהבה באויר ויותר מדי לבבות מסתובבים להם שם בחוץ כשמשהו חסר..
בחזרה

לולה!

New member
לא סתם חכמה... גם ../images/Emo23.gif טוב יש לך../images/Emo70.gif

ואת יודעת מה? את צודקת. אני הולכת להרים את הכפפה הערב, ולנסות לשכנע שניים מהחברים היותר "שווים" שלי להכנס לפה. נדבר עם אלדד, נראה מה הוא יכול לעשות בנידון, למרות שכמו שהבנתי ממנו המלאי שלו חוסל - כולם "תפוסים"
שלך לולה

אלדד26

New member
המלאי שלי אכן מחוסל

אני יכול לחשוב על זה שיושב איתי בחדר, והוא דווקא בגיל המתאים ובחור נחמד, אבל... יש לי הרגשה שהוא לא מחפש משהו רציני. אבל אולי אני טועה
אני אשאל אותו

danistar

New member
סליחה סליחה ..

לא רוצה להפריע לשמחה ולאחל המון בהצלחה לזוג המאושר אבל גברת babe10 את לא חושבת שאולי הגזמת קצת ?? "מה דעתכם להביא לפורום כמה בחורים איכותיים פנויים בריאים בנפשם ובגיל המתאים" ... אוקי אז אני מודה שאני לא בריא בנפשי ואולי אני לא בדיוק בן 18 ( מתנצל מראש על זה ) אבל בשמי ובשם כל אלו שכבר רשומים במאמרי הפורום אני חייב להגיד לך גברת שממש הגזמת .. לדעתי אם תבדקי אצל אלו שכבר רשומים .. תופתעי ... שבוע טוףף דני

לולה!

New member
דנוששששששששש, לא להעלב ../images/Emo13.gif

מדובר בתל אביבית , ואתה מכוחותינו הצפוניים כפי שהבנתי, וכנראה שבסריקה מהירה במאמרים לא מוצאים בחורים רבים העונים לגיל שהיא כנראה מעוניינת בו (אם הבנתי - שלושים פלוס, וכן , נכון אתה שייך לקטגוריה הזו), וגם נמצאים באיזור החיוג המתאים. לא כולם כמו המתוק שראה את ההודעה שלי פה וישר אמר לעצמו, שאם הוא מה שאני מחפשת , ואני מה שהוא מחפש, אז אולי נצליח לגשר על המרחק..... בכל אופן, נשיקות ובהצלחה, ולקבל הכככככככככל ברוח טובה

babe10

New member
סליחה לך, באמת. ../images/Emo140.gif

לא היתה שום כוונה לפגוע, אפילו לא לרגע. אני לא בת 18, אני בת 31, וה"פרופיל" שלי פורסם פה די מזמן, ועדיין יוק. ומבחינה של הכרטיסים פה, לא מצאתי עדיין מספיק בחורים בגילי פלוס שאוכל להמשיך לשלב הבא ב"סינון", לגבי הבריא נפשי, זו חצי בדיחה פרטית מפורום אחר בו אלדד ואני דנו עם בחור שהבריאות הנפשית ממנו והלאה. שום דבר אישי כנגד אף אחד פה. באמת. המטרה של כולם פה היא להכיר ולא לריב או חלילא לפגוע. פשוט הנחתי שאם אף אחד עוד לא פנה אליי למרות פרסום כרטיסי, כנראה שצריך להביא עוד בחורים, וכן, אני מעדיפה שיהיו איכותיים ובגיל המתאים. זה לא פשע. זה לא אומר שמי שפה לא איכותי, ולא בריא נפשי, אבל כנראה שאני לא הטיפוס שלהם אם לא קיבלתי פניות, ואז צריך עוד. הבנו? שוב. סליחה אם מי ממשתתפי הפורום נפגע. באמת.

למעלה