...
............

ים כחול

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מוסמקת...

... מתה על הפורום הזה .. אתן מדהימות..
תודה .. ימוש

osni

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif מרגישה את הלב פועם

גדול ורחב - איזה כיף !!! הרגשה הכי נהדרת בעולם!!

musha

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאיזה יופי!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ימוש - כל כך כיף לראות אותך מאושרת כך!!!!

ים כחול

New member
חייבת לומר ש......

זו אהבה חד צדדית ... בנתיים.. ... מאושרת אני בגלל שהחיים יפים בגלל שהפורום הזה מדהים בגלל שאתן\ם מקסימות\ים ... ימוש

white crane

New member
לים כחול היקרה מזל טוב על האהבה

בהשראת הלן מצרף שיר שלי על להתאהב... לצאת החוצה ולצעוק, אני אוהב אותך. לקטוף זר של פרחים, אני אוהב אותך. לחייך לכולם גם עם זה נראה מגוחך, אני פשוט אוהב אותך. לתת לרוח ללטף את פני, לשמש לחמם את כולי, ולבעור כמו לפיד, אני אוהב אותך. אני שמש, אני רוח, אני נהר זורם, אני פרח שפורח, שיר מפזם, ענן מרקד לצלילי הרוח... אני אוהב אותך. מקווה שהאהבה תפרח. אני חדש כאן בפורום אבל צופה מהצד כבר כמה חודשים אז מזל טוב

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

כן!...כן!....אני עושה רעש כי אני מתלהבת... ראשית- ימוש...מחזיקה לך אצבעות בידיים, ברגליים ולא בהכרח רק שלי... שנית- הרשו לי להתלהב! אני לא בטוחה במאת האחוזים אבל אני מרשה לעצמי לקחת את הצ'אנס!... white crane שהצטרף אלינו בשרשור זה הוא חבר קרוב שבעוונותי שידלתי להיכנס לפורום הזה ולהתלהב יחד איתי... רק שתדעו...הוא מוכשר בטירוף, וכך גם מושא אהבתו (רק שהיא לא בטוחה מספיק בכשוריה וביכולתיה האומנותיים...), ו...וואי וואי..לאיזה לחץ קובי ייכנס כשהוא ישמע שאני לוקחת אתי קורבנות נוספים... ויותר גרוע מיזה! איזו פאדיחה תהיה אם אתה - white crane בכלל לא מי שאני חושבת שאתה...
כך או כך... ברוך הבא

למעלה