../images/Emo41.gifמשחק ההימורים../images/Emo41.gifהסבוב השלישי../images/Emo98.gif../images/Emo120.gif

liaush

New member
זהו ../images/Emo13.gif כל מי שהימר ענה על השאלות.. נשארה רק

יעפתי.. במקרה והיא תענה עוד היום אז אני אפרסם את התוצאות היום במידה ומחר אז תצטרכו לחכות למחר. כעיקרון אני מחכה מחר עד 12. ואז מפרסמת את התוצאות.. במידה והיא תענה לפני אז תקבלו את התשובות לפני ../images/Emo13.gif תחזיקו אצבעות חח. ובהצלחה לכולם ומי שלא הימר בסיבוב הזה או שלא הספיק לא נורא!. תמיד אפשר להמר פעם הבאה.. בהצלחה לכולם ../images/Emo13.gif

liaush

New member
../images/Emo128.gif מאחור מידי בשביל להמר

הקצבתי זמן.. והזכרתי כמה וכמה פעמים מהמרים עד השעה 18:00 דברתי עם חבר שלך במסרים וחיכיתי שהוא יהמר אבל הוא לא.. אין מה לעשות אני לא יכולה לקבל את ההימור שלך כאשר ראית את התשובות. פעם שעברה ויתרתי לך הפעם אני פשוט לא יכולה.. פעם הבאה תאמר לפי הזמנים ולא אחרי הזמן. מצטערת

randu

New member
זה דור חבר של רן

אבל שרשמתי לך את המסר אמרתי 3700 הייתי צריכה להבין שהתכוונתי אני לא מבין בכלל בפורומים אני חשבתי שבהודעה שרשמתי לך זה היה טוב כי רשמתי את סכום ההימורר...ואיפה רואים את האלות בכלל?

liaush

New member
ממ תראה.. עדיף שכשרן יחזור הוא יהמר בעצמו

זה בהחלט יהיה עדיף. תגיד לו שלא נורא שהוא פספס שלב.. הכסף שלו לא נפגע. פשוט קצת מסובך להסביר אתה בכלל לא מבין בפורומים.. לא נורא פעם הבאה :)

cmpo

New member
../images/Emo109.gif גם אני פספסתי../images/Emo70.gif ליה...

תחכו קצת עם עניין ההימורים.. שאתם מפרסמים את זה.. לפחות עד הערב, כי לא הצלחתי להתחבר היום בבוקר ../images/Emo10.gif ורציתי להשתתף... לא נורא ../images/Emo24.gif

liaush

New member
לא נורא תתחילי מהסביב הרביעי

פעם הבאה אני מבטיחה להתחשב רק שהפעם לא יצא ..אבל לא נורא פעם הבאה ../images/Emo13.gif!

itai46

New member
אני מסכים עם CMPO

תפרסמי הודעה בבוקר ותתני עד הערב...אם את יכולה...

למעלה