/tapuzforum/images/emo41.gif השרשור הגדול נגד התנהלות ההפקה.

קפרי

New member
הכי מצחיק שיגלו שהמשחק מכור לטובת יוסי ויביאו

הוכחות לכך ששיכנעו אותו להיכנס והבטיחו לו להגיע לגמר חחחח..

גם יכול להיות, אבל קשה לי להאמין

שההפקה תרצה שיוסי יזכה נראה לי שההפקה רצתה אותו יותר כגימיק למשיכת רייטינג והייתה בטוחה שיעוף אבל התוצאות הלחיצו אותה והיא עושה עכשיו הכל כדי לצמצם את המעריצים שלו.

klapim

New member
תביעה יצוגית?

קודם תדע מינמום משפטים אחכ תדבר על תביעה יצוגית. תגיד,קופרמן חייב לך משהו? חתם איתך חוזה שצריך לבדר אותך? צא מזה

אבל אי אפשר להפוך משהו מסויים ל....

משהו אחר. זאת תוכנית שונה ואי אפשר להתעלם ולדמיין שהיא משהו אחר.

ש liRon

New member
אכן כן-מסכימה בכל מילה.....

אפרופו-שיחת אינה וצבר-למה הם לא קיבלו עונש והועמדו להדחה באופן אוטומטי?

כי הם לא עברו על שום חוק

היא בסך הכל אמרהלו מה היא חושבת עליו כצופה מן הצד, וזכותה לאמר לו את זה. כזכור, היא גם אמרה לשאר המשתתפים ואפילו ליוסי מה היא חושבת עליהם כצופה מהצד, וליוסי היא אפילו אמרה שאסור לו להשתנות כי כשהוא ארדום הוא לא מעניין אף אחד כך שאם כבר צריך להדיח אותה על משהו, זה הרבה יותר חמור ממה שאמרה לצבר, ובמקרה כזה גם את יוסי צריך להדיח, בגלל שהוא הסכים לשמוע אותה. אבל אינה לא עברה על שום חוק לא במקרה הזה ולא במקרה הזה.

../images/Emo45.gif

אנשים שרואים את השידור המרכזי לא מבינים בכלל מה הולך בבית חברים שבאו אליי אמרו לי שהם אוהבים את זה או את זה פשוט ישבו לראות ערוץ 20 אצלי ושינו את דעתם מיד!! זה פשוט לא להאמין!!

redflower1

New member
../images/Emo45.gif חושבת כמוך וזה מה שגרם לי לצפות פחות

וגם לסמס פחות (אם בכלל). התערבות ההפקה הפכה את זה ל"הישרדות 2"

לשני צידי המטבע יש טענות להתנהלות ההפקה

מעניין שדווקא מי שצופה רק בתוכנית של ארז טל - חושב שיוסי הוא האדם הכי מדהים בעולם.מפני שמביאים אותו הכי מגניב ומצחיק. הוא עושה5 דקות בשבוע כמה קטעים למצלמות במודע (והוא כל הזמן דבר שצריך לעשות קטעים למצלמות) ומשדרים אותם בתוכנית. מי שצופה בערוץ 20 רואה את כל שעות הרכילות בפינת העישון ושעות הריכולים במטבח עם איתי - שלא מראים בכלל. ומה יוסי עושה רוב היום? יושב ומרכל וכמו שצבר אומר: יוסי בפוקוס כל הזמן, כל הזמן עובד!!!!! זה החל ממש מתחילת התוכנית עם אשר. לעומת זאת, צבר ושפרה מקבלים הרבה מאד דקות רעות ולפעמים גם טובות בתוכנית של ארז טל. ברור לכולם לאיזה צד נוטה ההפקה ואת מי היא מחזקת מתחילת התוכנית כולל פינוקים שונים שיוסי מקבל ונודע לנו לפי מה שהוא פולט בטעות ומספר לאחרים. ומי שזוכר את השבועות הראשונים שבהם צבר ושפרה וחבריהם כלל לא ריכלו הם היו עסוקים בדיבורים על נושאים שונים צחקו ונהנו ואף צחקו עליהם שהם מעופפים ובכלל לא בענינים. הם נכנסו לריכולים בעיקר בעקבות הדברים שקרו - והדבר טבעי. צבר שפרה ושי מעולם לא תיאמו הדחות!!!! הם דברו על הרגשתם ועל איך שהם רואים את העניינים וזה מותר!!!! תיאום הצבעה של עינב/אשר/יוסי היתה מפורשת במיוחד!!!! אז די להשוות -

אם בובליל ינצח, זה יצביע על התנהלות מחשידה

שכן צריך לזכור שההפקה נתנה מראש פור לבובלינים בזה שהכניסה למשחק גם את עינב וגם את אביה, מה שלא פייר לגבי כל שאר המשתתפים במשחק. אגב, מישהו יודע אם במדינות אחרות בעולם שבהם משודר האח הגדול קרו מקרים כאלה? כי אני בטוח שרק בישראל זה קרה... אבל זה כנראה לא מעסיק את אוהדי בובליל, כי למה שיעניין אותם שהם קיבלו יתרון על פני כל שאר המתמודדים ושזה לא פייר ולא היה פייר מראש. כך שאם כבר המשחק מכור מראש, אז הוא מכור לבובלילנים, ולא ההיפך.

redflower1

New member
לאון קיבל את אחיו התאום

אז למה זה לא הפריע לך? הצופים מעיפים את מי שהם רוצים, ועובדה שאחיו התאום של לאון, בוריס, עף. אתה מחפש את הבובלינים ולא יעזור לך, הצופים רואים איך שפרה יוצאת צדיקה בערוץ 2 לעומת ההתנהלות הבעייתית שלה בזמן אמת בערוץ 20.

ומאיפה לך שזה לא הפריע לי?

ובכלל לאון זה המתמודד שאני הכי הרבה רציתי שיעוף, עוד מתחילת המשחק, וזו לא פעם ראשונה שאני אומר את זה... כך שאל תדבר סתם על דברים שאין לך מושג לגבם.

מעניין למה לא הזכרת את לאון ואחיו

אתה סתם מנסה לסלף דברים, למרות שאתה יודע טוב מאוד שאני צודק.

קפרי

New member
כי תוך שבוע בוריס עף, אף אחד לא הספיק לנשום

כשהתוכנית התחילה, בטוח היו מוחים.

nuno12

New member
הפוך - להיות ליד בת או אבא במשחק זו משקולת

זה קשה פי שתיים מאשר "לבלות" את המשחק בשמיכה, מסרגות, וארוחות שחיתות עם הבחור שהתאהבת בו היא בקייטנה, ועוד תיקח המיליון - ממש לא... ליוסי ועינב פי מיליון יותר קשה - לעינב קשה לתפקד טבעי כשאבא שלה שם, וליוסי פי כמה קשה לתפקד כשהוא צריך לדאוג אם הבת שלו מסתדרת

קופנגן

New member
זה קורה בכל העולם

אפילו סיפרו לי שבאיטליה הכניסו בעונה מסוימת שני הורים עם 3 מילדיהם!

למעלה