/tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif מפגש סוף-חופש!!! /tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif מפגש סוף-חופש!!! /tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif

יאללה ניסיון אחרון לארגן מפגש לפני שנגמר החופש (לחלקנו, לפחות P: ). מאחר וכמה אנשים כבר מתכננים להיות בת``א ביום רביעי, אפשר לנצל את ההזדמנות, אז - נפגשים בעזריאלי בסביבות שעה 1. מי מתכוון להגיע? (שימו לב שאלה שתכננו ללכת לשוק עושים את זה ב10 בבוקר וחוזרים לעזריאלי יותר מאוחר אז מי שרוצה להצטרף אליהם שידבר עם עלומה או אלונה)

dralan

New member
הו כן, בקשה קטנה

אכפת לכם לכתוב ``מגיע`` או ``לא מגיע`` במקום הסימנים? פשוט אני לא רואה אייקונים בפלא ואני לא בטוח שיהיה לי קשר עם מחשב עד רביעי P:

../images/Emo45.gif וכנראה מהבוקר.

שופינג

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif מגיעה ../images/Emo9.gif

מי שרוצה את הפלאפון שלי- במסרים. אלונה ונועה- דברו איתי, ונקבע איך ומתי להיפגש ^^ אני כנראה אגיע למרכזית ומשם אקח אוטובוס לפשפשים. לא יכולה לחכות ^^

lacrimosa girl

New member
../images/Emo31.gif קבלו ביטול =/

הורים החליטו בשרירותיות שנוסעים לחיפה. אוף, זה מבטל לי ~המון~ תוכניות. =/

lacrimosa girl

New member
אני ממש רוצה מפגש ../images/Emo7.gif

אין לכם מושג כמה אני מתגעגעת לראות את כולכם ;; [המשפט למעלה מנוסח פוליטקלי קורקט, המשמעות היא "אין לכם מושג כמה אני רוצה לבצע בכם מעשים מגונים בכפייה
]

The Fantasy

New member
../images/Emo10.gif

אם תהיי בחיפה עד הלילה, תגידי לי, אני יורדת באיזור חיפה עם הרכבת חזור מת"א.

Beyond The Veil

New member
הו כן!../images/Emo45.gif

אני אגיע אני מקווה, מאוד רוצה לפגוש אתכם
תגיעו אנשים, יהיה כיף!! (אל דאגה ענבר, אנחנו לא נהיה מליון איש
)

Beyond The Veil

New member
הא, שכחתי להגיד-

אני אגיע לעזריאלי, חבל שאני אשתרך מאחוריכן בבוקר כי אני שונאת שופינג

Beyond The Veil

New member
אבלאבללל../images/Emo7.gif

לא נורא, אנחנו נחשוב עליך
ואני דורשת שתבטיחי להיות במפגש הבא!!

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gifלא. ואם תטרחו להגיד מראש שאתם בת"א

ביום מסוים זה יכול לעזור, יש אנשים שאין להם חופש וצריכים לסדר את זה שיהיה להם חופש. אבל לא משנה, תהנו בכל מקרה.

למעלה