../images/Emo207.gifיש אנשים כ"כ דבילים בעולם הזה....
פשוט לא יאמן!
(נא לקרוא מלמטה למעלה...)
*************************************************** 19/08/2007 17:04:56 - מיכה א *************************************************** היי מה שלומך? התכוונתי ללהקות הכבדות והגותיות שאת מאזינה להם חמודה לא צריך לכעוס *************************************************** 19/08/2007 17:25:18 - ענבר ב *************************************************** תקן אותי אם אני טועה, אבל לא זכור לי ששאלתי אותך מה לשמוע וגם לא ביקשתי ממך חוות דעת על מה שאני שומעת. חצוף. *************************************************** 19/08/2007 17:04:56 - מיכה א *************************************************** היי מה שלומך? התכוונתי ללהקות הכבדות והגותיות שאת מאזינה להם *************************************************** 19/08/2007 16:25:47 - ענבר ב *************************************************** מה הקשר "רוע"? ומה בדיוק הבעיה עם הטעם שלי במוזיקה? *************************************************** 19/08/2007 16:21:40 - מיכה א *************************************************** היי מה נשמע? איזה טעם במוזיקה ממש רוע
למה לעזאזל הוא שואל "מה נשמע" בכל הודעה?!?!?!?! כאילו מה- הוא מחכה שאני אענה לו???
מה נראה לו ומי נראה לו שהוא כשהוא מעיר לי על המוזיקה שאני שומעת? מי הוא בכלל?
איזה מן שם זה מיכה? באסה רצינית...