/tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif מפגש סוף-חופש!!! /tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif

The Cat Woman

New member
לא הבנת את כוונת המשורר...

הוא התכוון: הקץ לשרשורי המפגש האלה!
במילים שלי- תפסיקו לחפור.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifאני במפגש של 30STM באותו יום, אז

מי שירצה לראות אותי, אין בעיה, אבל אני לא באה למפגש של נייטוויש, אני באה איתם. ואלונה הקוקית אמרה שהיא רוצה לראות אותי
אז אם עוד מישהו רוצה, אין לי בעיה.

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifיש אנשים כ"כ דבילים בעולם הזה....

פשוט לא יאמן!
(נא לקרוא מלמטה למעלה...)
*************************************************** 19/08/2007 17:04:56 - מיכה א *************************************************** היי מה שלומך? התכוונתי ללהקות הכבדות והגותיות שאת מאזינה להם חמודה לא צריך לכעוס *************************************************** 19/08/2007 17:25:18 - ענבר ב *************************************************** תקן אותי אם אני טועה, אבל לא זכור לי ששאלתי אותך מה לשמוע וגם לא ביקשתי ממך חוות דעת על מה שאני שומעת. חצוף. *************************************************** 19/08/2007 17:04:56 - מיכה א *************************************************** היי מה שלומך? התכוונתי ללהקות הכבדות והגותיות שאת מאזינה להם *************************************************** 19/08/2007 16:25:47 - ענבר ב *************************************************** מה הקשר "רוע"? ומה בדיוק הבעיה עם הטעם שלי במוזיקה? *************************************************** 19/08/2007 16:21:40 - מיכה א *************************************************** היי מה נשמע? איזה טעם במוזיקה ממש רוע
למה לעזאזל הוא שואל "מה נשמע" בכל הודעה?!?!?!?! כאילו מה- הוא מחכה שאני אענה לו???
מה נראה לו ומי נראה לו שהוא כשהוא מעיר לי על המוזיקה שאני שומעת? מי הוא בכלל?
איזה מן שם זה מיכה? באסה רצינית...

Shusho

New member
אני יכולה להגיע רק בסביבות 6

ואולי אחרי :\ לא נראה לי שיש טעם בכלל...

Liquid Dreams

New member
../images/Emo31.gif

הייתי בתל אביב היום ואני נוסעת שוב בשלישי, לנסוע גם ברביעי זה קצת אממ, מוגזם

dralan

New member
התאריך שסיכמנו עליו אז היה ה16

שהתבטל... חוצמיזה לא כתבת בשרשור התאריכים ההוא שאת לא יכולה מה24.8?

אולי

אני עוד לא יודעת אם אני אעבוד ברביעי... ואם אני אעבוד בוקר אז אני אוכל לבוא ב4 לעזריאלי

כנראה ש../images/Emo31.gif

אני עובדת אחר הצהריים:( אבל אם בא לכם אתם יכולים לבוא לאיילון

LadySilkworm

New member
אם אני אסיים איזה 50 תרגילים במתמטיקה עד אז

ואספיק לשלוח אותם אז בכיף אני אגיע.. וגם אם ירשו לי, אבל זה פחות חשוב. P:

Amir Noy

New member
../images/Emo31.gif

הייתי בתל אביב יום ראשון... וגם יום שלישי אני הולך.. אמ..טיפה מוגזם... פעם הבאה..
למרות שהייתי רוצה לראות אנשים פה

למעלה