עושים טעויות בחיים...
יותר לא אתחתן כזה מוקדם! אין! למדתי לקח! חחח ואם את רוצה תשןבה יותר עמוקה, אז תקבלי אותה אפילו שמעולם מעולם לא סיפרתי על כך לאיש... אבל תמיד יש פעם ראשונה.. אז ככה, בתור בחורה הייתי מכוסחת עם הורי ומורותי רוב הזמן, הם לא הבינו אותי ואני לא הבנתי אותם!! בעזרתה "האדיבה" של אחותי הגדולה, שלא הבינה בזמנו למה היא גורמת!!!!,הייתי מקבלת ביקורת וגם האשמות שוא על דברים שלא עשיתי, על כל צעד ושעל! מובן שזה נהיה מין גלגל כזה שכבר אי אפשר היה לעצור אותו והיה לי ממש רע! אם את חושבת שרציתי להתחתן בשביל לברוח מהבית אז אינך אלא טועה! תמיד הסתכלתי בגיחוך על בנות שחושבות שנישואים יפתרו להן את הבעיות בחיים... כאשר נפגשתי עם מי שהפך להיות בעלי, לא רציתי אותו! הבטחון העצמי המופרז שלו הרטיע אותי מאד וגם המראה שלו לא מצא חן בעיני בכלל, וגם צורת הדיבור שלו! חוץ מיזה, הייתי כולה בת 18 ורבע והוא היה הראשון שנפגשתי איתו ובכלל לא בער לי להתחתן, חשבתי לעצמי: גיחצי בומבה! כל בחור שאפגש איתו, יהיה לי מה לדבר איתו, וכל אחד ירצה אותי, מה אני צריכה לקפוץ על ההצעה הראשונה שמציעים לי? אבא שלי, שהוא בנאדם מאד חכם הריח שאני לא מתייחסת מספיק ברצינות לענין ועשה דבר שלא ייעשה: הוא אמר לי: אם את עכשו אומרת לא על בחור כ"כ איכותי (ועל כך גם היום אין לי עוררין) אני מפסיק בזה הרגע לדאוג לך לשידוך! תסתדרי לבד, ומיצידי תתחתני עם הבחור הטמבל התת רמה- X שבת דודתך הציעה לך! (ההוא היה בחור חביב אבל עם קשיי למידה ורמת מישכל נמוכה באמת|) כנראה שאין לך רמה!! אני לא יודעת עד היום איך נתתי לו לשבור אותי ככה, ולעשות ממני כזאת אפס, אבל עובדה שהלחץ שלו עזר והתארסתי! במשך תקופת הארוסין, חוויתי עליות ומורדות, היו רגעים שרציתי לשבור את הכלים ולהעיף אותו לכל הרוחות והיו רגעים ששמחתי שהתארסתי איתו. מה שכן, ברגע שהגעתי למסקנה שאינני חוזרת בי מהצעד הזה, קיבלתי החלטה להשקיע את כל נישמתי ודמי בנישואים האלו ובאמת אני יודעת שאין הרבה זוגות שהיו להם כאלו חיים מדהימים בשנה הראשונה!!!! נתתי לו את כל הנשמה שלי ולא היו לי שום מעצורים בשום תחום, אהבתי אותו באמת ובתמים והודתי לה' על כל יום של חיים איתו! אבל הוא כנראה היה יותר מידי זחוח ולא ידע להעריך את מה שהיה לנו, והתחלתי להרגיש שהוא מתנשא עלי ולא מעריך אותי כ"כ והפסיק להשקיע מעצמו, והדבר הזה שבר אותי מבפנים לרסיסים, כי ידעתי שאני שווה מספיק בשביל שכל אחד אחר היה מטורף עלי...